Suza ZR 16 Napisano Septembar 28, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Ivan F. said: Ja vec zakazao u Barelu, isto od kada sam saznao da moze A i ti si uzeo u Plattner i nisi zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan F. 65 Napisano Septembar 29, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Suza ZR je napisao: A i ti si uzeo u Plattner i nisi zadovoljan? Tako je, ne bih da navodim razloge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 29, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Navedi razloge,cisto da podelis iskustvo sa nama .. Sto je tajna ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Septembar 29, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam uzeo u plattneru. Prodajnom i organizacionomdelu svaka cast, sve ispostuju kako se kaze i dogovori, servisni deo sacuvaj boze. Onaj decko, boze me oprosti, ko da nije sav svoj. Ja ga pitam jedno on mi prica nesto drugo. Ja mu kazem dotegni lanac on ga ne pipne. Ja ga pitam da mi barem malo pojasni podesavanje tvrdoce prednje viljuske on mi kaze imas ti to buraz sve u uputstvu, samo kaze uzmi kljuc i okreci dok ti ne bude odgovaralo u voznji, al pazi da bude jednako. Jel podesavanje na klik ili kako, ma kaze sve na klik samo brojis, ja, ocekujuci klikove uzmem kljuc pocnem okretati ne prateci odakle sam poceo kad ono budza. Aj sad vracaj na otprilike.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 29, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da smo dosli dotle da Srbija vise nema dobrih majstora,bar u ovlascenim servisima... Sto bi neki dobar majstor radio u ovlascenom ovde,ili ce otici preko ili otvoriti nesto svoje ... Ovi sto rade ovde po ovlascenima su sve šegrti,daj Boze da gresim ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Septembar 29, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan @halfman Ne grešiš nimalo, ko god nauči zanat otvara svoj servis..... Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8506 Napisano Septembar 29, 2021 Ne silazi, 2192 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Moje mišljenje je da je sve do firme koja radi prodaju.Ako je njima stalo do dobrog servisa,i radu po pravilima,onda mora da plate dobrog majstora,tako da ovaj nema želju da otvara samostalno.Samo to može da bude razlog.Jer koliko vidim,nema fabričke kontrole servisa,bar što se tiče moto sveta.Malo smo tržište pa im se ne isplati da se cimaju,iako im ovi ovlašćeni srozavaju brend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2356 Napisano Septembar 29, 2021 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako da radi kad za pomoćnika servisera nude platu 45 000 rsd. Ja bio na razgovoru za posao. Serviser ne verujem da ima baš x2. I ako ima, opet je malo jer će svaki kršten majstor u svojoj garaži uzeti te pare bez da se oznoji.Ja sam mislio Plattner, pa to je brend, rade Yamahu ... Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6780 Napisano Septembar 29, 2021 Drug član, 1937 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kamo srece da su samo ovlasceni servisi losi, nema u srbiji vise majstora nizasta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8506 Napisano Septembar 29, 2021 Ne silazi, 2192 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan I sve će biti gore,jer i ako neko želi da nauči,nema ili neće biti ljudi koji znaju da bi preneli to svoje znanje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Septembar 29, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako da radi kad za pomoćnika servisera nude platu 45 000 rsd. Ja bio na razgovoru za posao. Serviser ne verujem da ima baš x2. I ako ima, opet je malo jer će svaki kršten majstor u svojoj garaži uzeti te pare bez da se oznoji.Ja sam mislio Plattner, pa to je brend, rade Yamahu ... Послато са POCOPHONE F1 помоћу ТапатокаPre par godina sam u Platneru kupovao neke delove za Virago, ne ulazim u cene skupo, nije skupo, na kraju tražim plastični okvir za tablicu sa njihovim logom i lik mi ladno naplaćuje!!! Naravno vratio sam ga, eto! Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan F. 65 Napisano Septembar 30, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, halfman je napisao: Navedi razloge,cisto da podelis iskustvo sa nama .. Sto je tajna ? Nije tajna, napisao sam u temi Plattner- Barel iskustva... Da se ne ponavljam. Uglavnom sam nezadovoljan uslugom generalno i deluju mi neozbiljno (zavlacili me za servise), malo opsirnije sam dao komenar u ovoj drugoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suza ZR 16 Napisano Octobar 6, 2021 U prolazu, 59 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SRAD, MT07, GS1200R, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce odradio drugi servis na 10000 km u Barelu. Prijatni momci i odradili su posao ekspeditivno, jos su me pitali da li imam nekih problema, rekao sam da mi ne radi ablend dugme na sta me je odmah pitao da li perem motor sa vodom pod pritiskom u perionici (znam da i u prirucniku pise da ne bi trebalo), ja sam kroz osmeh rekao da jesam jer vidim da covek zna sta je cest uzrok tog problema. Nije pravio problem i ako je mogao, cak sta vise otvorio je, ocistio i podmazao. Takodje su mi ocistili i podmazali lanac i ako nisam trazio. Nista mi od navedenog nije bilo naplaceno dodatno i sve sam dobio na racunu, sta je radjeno itd. Sve preporuke 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad87s 8 Napisano Octobar 8, 2021 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Niš - Chicago Motocikl: MV Agusta Brutale 1090rr, Ducati Streetfighter 848 Prijavi odgovor kao problematičan MK Moto service Nis 062424518 ovlasceni serviser za Ducati i Beneli, Texa dijagnostika, decko radi sam Promenio Octobar 8, 2021 član nenad87s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 148 Napisano Octobar 19, 2021 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo da otvaram novu temu obzirom da ista već postiji, konkretno planiram da uzmem motor na kredit, verovatno na proleće. Kredit bi bio verovatno sa ili bez učešća, u Poštanskoj banci, jer sam tamo klijent, a trenutno medicinskim radnicima daju i dodatno niže kamate. Zanima me Vaše mišljenje o tome da li da to bude nov ili mladji polovan motor ? Koristio bih ga skoro isključivo za grad i do sela ponekad na nekih 20 km. Odlučio sam da bude maxi scooter, ono što mi se dopada je Forza 350, ali obzirom da sam 192 cm visok da li da je preskočim ? Naravno da sam bacio oko i na veće i jače modele, ali se dvoumim zbog registracije i svrhe jačeg motora u gradu. Od drugih proizvodjača tu su Kymco xciting 400i, Ak 550, zatim Forza 750 od honde, X-adv, te naravno Tmax te eventualno Bevetly 400 hpe. Da li da za početak krenem sa nečim slabijim te da za neke 3 godine kupim veći ili ću zbog gabarita ipak odmah morati nešto veće ? Ove nedelje ću ići da probam Hondu u Stojanovu pošto su im stigli modeli za 2021. P.s imam ponudu za Burgmana 400 99 je, prešao je oko 35 000 km, znam da ispada od gore navedenog, tu se ne bih petljao sa bankom, ali godište nosi i troškove, te naravno nedostatak sistema ABS ETC itd ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Octobar 19, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan X adv i ne razmisljaj dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8345 Napisano Octobar 19, 2021 Drug član, 565 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Како сад видим уназад недељу две, у Јамаха Платнер су се баш бацили у акцију за продају, ош кредит без учешћа, ош са мин 30% учешћа па и ону бескаматну са 50% учешћа и 24 рате ... кредитне имају све опције па ко се где уклопи 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8345 Napisano Octobar 19, 2021 Drug član, 565 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Betta je napisao: Naravno da sam bacio oko i na veće i jače modele, ali se dvoumim zbog registracije i svrhe jačeg motora u gradu. Od drugih proizvodjača tu su Kymco xciting 400i, Ak 550, zatim Forza 750 od honde, X-adv, te naravno Tmax te eventualno Bevetly 400 hpe. Од свега овога набројаног Хонду X-ADV без размишљања, вреди сваки евро цене Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 997 Napisano Octobar 19, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 456 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Trol post, ne gubite vreme. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 20, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, JunioR. je napisao: Trol post, ne gubite vreme. odalo ga jer razmišlja izmedju kymca i xadv.. Burgman ga zakopao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 805 Napisano Octobar 20, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, JunioR. said: Trol post, ne gubite vreme. Šta je cilj toga..? Nikako da shvatim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 20, 2021 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pokupi neka iskustva, savete, pa blogne, vlogne, u kafani se pravi pametnjaković pred društvom, nešto uradi sa tim... Ili samo zgubidan Promenio Octobar 20, 2021 član nafetS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 148 Napisano Octobar 20, 2021 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim čemu komentari da je post trollovanje ? Lepo sam napisao da gledam da uzmem skuter prvenstveno za grad, ali obzirom da sam 192 u obzir bi dosli i veći motori....ako neko nema šta pametno da napiše onda bolje da ne piše gluposti. Hteo sam savet, posto uz kredit bi išla i registracija i održavanje koje nije isto za 350 i 750....umesto da lepo napišete da na neki od gore pomenutih modela ne bih mogao da se smestim i olakšate mi potragu, date savet ovakvim porukama samo pokazujete kakve ste osobe. Burgmana sam spomenuo pošto bih ga dobio praktično džabe, vozio sam ga, ne bih se uvaljivo u kredit, tu sam očekivao savet bar u fazonu beži od toga, ali ne dobio sam ismevanje od ljudi preko ekrana.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 997 Napisano Octobar 20, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 456 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi ubacio Burgmana od 800e na kraju posta s Hondom od 12500,nikom ništa Forza 350, Xmax 300, Bev400. Imas sve gde da ih vidis u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 148 Napisano Octobar 20, 2021 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Shvatam Samo sam pisao o ponudama i na glas razmišljao, sutra idem da pogledam sve modela pa javljam iz prve ruke kakvi su utisci, a i kakve ponude kredita imaju, mada da napomenem, nije da reklamiram zaista nemam koristi, ali u Poštanskoj banci su kamata trenutno najniže, plus je akcija da se obrada kredita ne naplaćuje, te se NKS izjednači sa EKS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...