Dzeri Drejk 0 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari samo da se javim!Skroz sam nov ovde,30 god,bgd,suzana 600 f,ovo mi je cetvrta sezona i tako...Pre 2 sata sam pao na Gazeli al sa 10 na sat tako da nije strasno.Zvero sam okolo pa sam kasno ukocio i cukno ovog ispred mene,njemu nista,meni nista,motoru kvrcnuta maska napred al ce plasticar da sredi za 20e.Tako da idemo dalje....PS Cope javi mi se preko ovog chuda ne mogu se snadjem!nusknvp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 18, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan He,he,he...dobrodošao i ne daj se Džeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi,,i nezveraj vise okolo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 18, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, i to se dešava, dobrodošao ti nama na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 19, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Mora bit da si nesto dobro snimio pa ti je popustila paznja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo pravilo voznje : Motor ide tamo gde gledas Naravoucenije : Manje zveranja, vise oklopa na motoru. ;D Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sreca pa je bilo samo 10 km/h... bilo-ne ponovilo se... dobrodoshao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Mister NO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzeri Drejk 0 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan Fala braco,bolje Vas nasao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ili manje zveraj ili vozi naked ;D Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jerry! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzeri Drejk 0 Napisano Jun 20, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sto jeste jeste bila je cica u srednjoj u kolima pored mene pa sam bleno 2 sekunde duze nego sto sam smeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chimpresco 0 Napisano Jun 21, 2008 U prolazu, 10 postova Lokacija: BGD Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan Da da, bolje se snalazis na motoru nego sa digitalijama... Tako je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari samo da se javim!Skroz sam nov ovde,30 god,bgd,suzana 600 f,ovo mi je cetvrta sezona i tako...Pre 2 sata sam pao na Gazeli al sa 10 na sat tako da nije strasno.Zvero sam okolo pa sam kasno ukocio i cukno ovog ispred mene,njemu nista,meni nista,motoru kvrcnuta maska napred al ce plasticar da sredi za 20e.Tako da idemo dalje....PS Cope javi mi se preko ovog chuda ne mogu se snadjem!nusknvp! Pozdrav za Mister Noa, tek danas sam stigao da se ulogujem ! O Suzana ja volim Partizana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...