MILJAN* 157 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Odlične slike, svaka čast. Inače taj dio Srbije mi je definitivno najljepši. Mislim da ću krajem Jula da prolazim tuda jer dvaput sam prolazio,ali sve nekako na brzinu. Nego, jel završena rekonstrukcija kompletne pruge do Višegrada ? Nije bilo aktivnih radova na pruzi u toj deonici puta.Verovatno je okonchan. Inache krajolik u Bosni pokazuje ostatke rata.Evo slika.Put je odlichan.Ni jedne,jedine rupe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto................ Chim smo usli u Republiku Srpsku naisli smo na dzamiju,minaret,raketa ili ako je vec zovu.Pitao sam da li je mesovita etnichka zajednica.Kazu :" Nije.Chuj meshovita.....Nema ovde muslimana.Ove dzamije je kompletno ponovo podigla(bile su porushene) Saudijska Arabija.Sve kompletne dzamije u celoj BIH je podigla Sudijska Arabija.">iako nema muslimana.Sad tu stoje zakljuchane.Ne sluze nichemu"....Apsurd rata i politike ali shta je tu je..... ??? Isto tako je i u Vishegradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Odlican slikopis i voznja. Zanimljiva voznja Buse i KLEa. I neki komentari su ti super, kao da si npr juce dosao sa Novog Zelanda a nikad ranije nisi bio ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio u BiH nikada.A vesti ne pratim.Tako da mi je ovo bilo novo.Ali si u pravu.Malo sam ironichan u tekstovima.Primetan je srbizam kod mene.Valjda zato shto sam Srbin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4964 Napisano Jun 18, 2008 Ne silazi, 5588 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Iako sam se vozio ovim putem dosta puta, i imam jako puno slika odatle, lepo je sve to videti i iz drugog ugla! Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2251 Napisano Jun 18, 2008 Skuteras, 3730 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zgodno putovanje, ali bi ti bio lepsi putopis bez ironije i srbizma. I sta ima cudno sto pop proba kacigu? U jednom selu u ivanjickoj opstini ima jedan svestenik koji vozi hondu CBR 900 RR 929, otvoren jasikura izduv.... Zna cak i u mantiji da ga vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Gorana i Darka ! Ja moje drugare vec par puta pokusavao da motivisem da odemo do Visegrada. ali oni Jos jednom, drago mi je da ste se lepo proveli Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ako se nađete u Višegradu, restoran pored Andrićeve ćuprije ima jebeno dobar Leskovači roštilj. Naručio sam duplu porciju i ubio se ko stoka u onim ćevapima. ;D Što se tiče pruge, prvi puta sam tamo prolazio prije cc. 5 godina i sve je bilo napušteno, a onda kad sam išao 2006. vidim sve novo. Onda mi je sekao neki lokalac da se uređuje kompletna trasa odnosno do Višegrada jer kompletna trasa bi bila do Sarajeva. Ako to naprave, svaka čast na poduhvatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zgodno putovanje, ali bi ti bio lepsi putopis bez ironije i srbizma. I sta ima cudno sto pop proba kacigu? U jednom selu u ivanjickoj opstini ima jedan svestenik koji vozi hondu CBR 900 RR 929, otvoren jasikura izduv.... Zna cak i u mantiji da ga vozi Ma chitash povrshno.Nije u pitanju Pop vec Monah.A razlika je ogromna.Popovi su slobodniji mnogo a monasi su zavetovani na 3 obaveze od kojih je jedna i siromashtvo.Oni su konzervativniji i povucheniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...