acim 765 Napisano Jun 17, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao razularena zver ;D Klikni na sliku za tekst. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno da ti kazem - izgleda odvratno. A i nije Falco nego RSV mille. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nece da mi se otvori link...to je do mog Firefoxa...ali bez toga, pretpostavljam da je Amer... Jel sam u pravu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Unakazio je motor. Bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno da ti kazem - izgleda odvratno. A i nije Falco nego RSV mille. Zbog cega mislis da je RSV Mille a ne Falco? Doduse oni imaju isti motor a post je ovaj pravio sve ostalo sam onda moze biti bilo koja Aprilia sa V990 motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koji god da je motor seko bi mu ruke sto je to uradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 18, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je veljabandit, jeste Mille, od Falca su napravili onaj prvi motor, koji je stvarno odvratan: A ovaj sa prve slike mi izgleda kao sa druge planete, nisam rekao da je lep ili ne, samo izgleda čudovišno. Što se tiče prepravki, može im se, imaju motora koliko hoćeš. Cene su im u dolarima iste kao u Evropi u evrima, pogotovu japanski motori. Igraju se ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Jun 20, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan TO JE YAMAHA R1 600 KUBIKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan TO JE YAMAHA R1 600 KUBIKA ?!?!??!?!?!??!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 20, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zajebava Deda (Sale Po), to ću ja privatno da rešim ;D A ne zna ni da se ne piše sve velikim slovima po forumu. Deda, piši malim slovima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidi deda ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...