Jump to content

Moto Zajednica

8. Moto GP, Donington Park, UK

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 153 postova

Pedrosa je imao brzinu za drugo, a vjerovatno i za prvo mjesto... ali nije imao "kohones" da pretekne Rossi-ja ;D

ispravka, honda sa brojem 2 je imala brzinu...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Stigao sam da pogledam samo moto gp i ne mogu da se otmem utisku da je yamaha opet u podredjenom polozaju!cini se da se vade samo na znanje onog coveka a da su i honda i ducati bolje spakovani.Pedrosa je imao brzinu za drugo mesto!?

Ne bih se bas slozio, jer da je tako tesko da bi Chupa Chups i sa "kohones" k`o lubenice stigao sa 17. na 6. mjesto. ;)

Razumem to o cemu govoris.Jorge je jedini koji moze da nasledi sampione...Ali pogledaj sa kim se borio za ta mesta.Da je u prvoj krivini bio peti da li bi tako opusteno napredovao.Ima vremena za njega ali mora da saceka jos par godina.Dok ispratimo doktora.Usput budi receno,kako bi u Sarajevu|

Slazem se da ce biti nesto od Lorenza, ali tesko da se mogu sloziti da je Yamaha losa ove godine.

Na zalost, nisam bio u Rajvosa. Tek sljedece vikend krecem doma.

Nazalost moto gp postaje pomalo slican formuli 1,odatle ona moja prica o prvoj krivini.Postaje gotovo nemoguce da vozac na osnovu svojih sposobnosti uradi nesto vise!Setup za odredjenu stazu odradi svoje i to je kraj.Ne zelim da verujem da Vale nije umeo da stigne Stouner-a,prosto Yamaha to nije mogla.A za Pederka necu da trosim tastaturu.

Tesko da slici Formuli jedan, posto u jednoj trci ima obilazenja koliko u Formuli za citavu sezonu. A i ne dominira jedan vozac, jer kao sto vidis, od osam trka, Rossi ima najvise pobjeda i to TRI,po dvije Stoner i Pedrosa i jednu Lorenzo, to bas i nije neka dominacija. Da Stoneru nije vrisnula masina i da je Lorenzo vozio proslu trku, bilo bi jos gusce. I naravno tu su Edwards, Dovizioso i ekipa da pomrse po koji racun.

Rossi je takodje dominirao na jednoj trci, Pedrosa proslu, Stoner sada, ipak je sareno. Doduse moram priznati da mi ova trka nije bila bas zanimljiva, ali daleko od toga da mi je bilo dosadno za gledati.

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Rossi je izjavio da nije imao dobar set-up i da je da vecem dijelu staze bio spor tako da je i sa ovim prezadovoljan.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Kako bilo, drago mi je da se kameni vraća u trku (ako se vraća), da se još malo zagovna iovako zanimljiv šampiJonat. Biće tu još svašta do kraja, Lorenzo kad se oporavi, juuuhuuu. Kakva crna glupava i dosadna Formula 1, daleko bilo!!

• Zainteresovan, 564 postova

Kako bilo, drago mi je da se kameni vraća u trku (ako se vraća), da se još malo zagovna iovako zanimljiv šampiJonat. Biće tu još svašta do kraja, Lorenzo kad se oporavi, juuuhuuu. Kakva crna glupava i dosadna Formula 1, daleko bilo!!

Slazem se! Formula 1 -totalni promasaj...isplati se gledati start, i ako se dogodi neko cukanje pa je zanimljivo, a ovo ostalo... :-\ :-\ :-\

Ma samo da Stondza nastavi ovako i bice ok. ;) ;) ;)8) 8) 8)

• Zainteresovan, 655 postova

Jako mi je drago zbog Stonera (iako sam fan Rossija) nadam se da ga je konacno krenulo, Lorenco sta reci pravi Borac, Perdosa... nek se drzi stoperice dok ne skupi m*da ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja