Overpressure 608 Napisano Mart 14, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Iz nekoga razloga vidim da se još uvek nisam predstavio...pozdrav svim bajkerima, moje ime je Sreten, iz Beograda sam, imam 31 godinu. Trenutno ne posedujem motor, u toku je razgledanje oglasa, planiram hondu vfr rc36 ili rc46 da nabavim za ovu sezonu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16949 Napisano Mart 14, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Honda VFR je po meni najbolji sport-touring motor koji je Honda (i ne samo Honda) napravila. Jedan moj drugar prodaje svoju RC36 u odličnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popovich 217 Napisano Mart 15, 2020 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: 2017 Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao i srećna potraga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano Mart 25, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz, dobro došao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...