Jump to content

Moto Zajednica

Novi Beograd, 15/16 jun

Recommended Posts

• U prolazu, 41 postova

Dokle vise ti pijani vozaci da seju smrt ulicama?!?

To je ravno ubistvu! Kao kod mog Kuzme... :'(

Neka je Dejanu vecna slava i siroki putevi Gospodnji, a porodici i prijateljima najiskrenije saucesce!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1359 postova

SAUCESCE PORODICI I PRIJATELJIMA :'( :'( :'(

O tome dali ste dobro postupili posle nesrece nemogu da sudim i ja da sam bio tu sa  kolima ili motorom pomogo bi vam sigurno.Vesti na B52 su uvek dobre i proverene pa sam iz tih razloga i obriso taj kanal iz TV-a , a i da se ne nerviram zivot mi je lepsi bez B52.Sto se tice brzine i prevrtanja yuga moram reci da vozim takog jebnog iz domace proizvodnje i nije bas sklon prevrtanju. Kod ove fotografije se odmah vidi zadnji tocak kao i ostecenje na njemu koje i laiku govopi da je yugo imao brzinu  i da primio dobar udarac u zadnji levi tocak o ivicnjak sto je i bio razlog za sigurno prevtanje .

TREBA JOS JENOM PONOVITI DA SE U VOZNJI PO GRADU MORA PAZITI I CUVATI OD BUDAKA CAK I KAD IMAMO PREDNOST

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion

Shta je i pokojnom Dejanu vredelo shto je vozio pazljivo kad je naleteo pijani magarac koji je proshao u brzini i to na crveno??? Dzaba sve to,smrt ne spava... ali naravno,paznja i koncentracija uvek moraju biti prisutni...a kad bi tako bilo od strane svih u saobracaju,sezona ne bi krvavo pochela....

• U prolazu, 42 postova

nie fer... zivot uopste nie fer! :'( :'( :'( :'( :'(

Nije fer prema Dejanu, jos manje prema njegovom detetu. Da li stigli da se upoznaju?

Stvarno je jako tuzno :(

Saucesce porodici i prijateljima.

Postoji li savet za ostale, kako da se ovakve situacije izbegnu? Da li uopste treba kretati sa semafora dok se ne uveris da je stao onaj sa druge strane? Postoji li neko pravilo u ovome ili se prepustamo statistici?

tuzni pozdrav

• nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova
  • Motocikl: 4x4

Upravo sam procitao ovu vest u danasnjem blicu... Samo kolac.

Sada sam procitao i komentare, pa ovi ljudi tek nisu normalni, sada sam poslao komentar koji sigurno nece objaviti. Ljudi, ajmo svi da damo komentar i da sigurno neciji moraju da objave , da iznesemo pravu sliku.

• Svrati ponekad, 426 postova

Ovo je jedna od najstrasnijih prica koju sam cuo u poslednje vreme...  :'( :'(  Saucesce je mala rec za ovo...  :'( :'(

B92 je ispravio vest i vise nema pomena o tome ko je prosao kroz crveno... u krajnjem slucaju to sad nije vise bitno...

Neverovatno samo koliko ljudi imaju los stav o motoristima... popi*deo sam citajuci komentare...  >:(

• Svrati ponekad, 357 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000

Mislim, ovaj komentar je vrh!

Napravili su incident, a njihov "kolega" je kriv za nesrecu. Gde ova zemlja ide...

(Jovan, 16. jun 2008 04:01)

• Svrati ponekad, 357 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000

I ovaj je dobar...

Мени само једна ствар није јасна: Како је то сироти мотоциклиста успео да преврне Југа при судару, а да је "поштовао" ограничење брзине. Нажалост, ово је још једна опомена оним, слободно их могу назвати, дивљацима који уживају да показују "коње" кроз главне улице Београда...

(Мишко, 16. jun 2008 12:38)

E, Yugo je to...

Ipak nema mesta ironicnosti...

• U prolazu, 7 postova

Mislim da ova rubrika treba da sadrzi malo postovanja prema pokojnicima.Zluradi komentari trebalo bi da budu banovani od strane urednika.Licno poznajem pokojnika i mislim da svi zluradi komentari zasluzuju osudu pravih bajkera.Dajte malo postovanja jer nikada se ne zna sta koga ceka na drumu.Procitaj " bajkerski kod " bice ti mnogo toga jasno.

• Drug član, 3010 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

OBAVESTENJE O SAHRANI

Sutra krece povorka motora, okupljanje u 10 sati kod mrtvacnice u Urgentnom.

Opelo pocinje u 13:30 na Bezanijskom groblju

• Zainteresovan, 695 postova

OBAVESTENJE O SAHRANI

Sutra krece povorka motora, okupljanje u 10 sati kod mrtvacnice u Urgentnom.

Opelo pocinje u 13:30 na Bezanijskom groblju

zna li se tačnija trasa?

izašao bih sa posla, barem u voznji da odam počast kolegi

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Strasna nesreca u jednom tako znacajnom danu...neka mu je laka zemlja...saucesce svim prijateljima i rodbini....nazalost Luki ce biti najteze....

B-92 mi je odavno najomznutiji program....dokle ce da nas ubijaju kao muve i uvek smo mi ti koji "smo krivci i huligani"....

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: Sprint Prince

Nek mu je laka crna zemlja. Počivaj u miru.Katastrofa.

Ljudi bre šta je ovo, nikada sezona nije gore počela? Jer neko ima informaciju od početka godine koliko je ljudi stradalo?

Današnji "BLIC" na strabi 17 piše (beogradsko izdanje):

CRNI BILANS

Prema podacima Saobraćajne policije, u 2007. godini poginulo je 68 motociklista. Oni su učestvovali u 1454 saobraćajnih nesreća, u kojima je 744 osoba povređeno. U udesima skutera poginulo je 40 osoba, dok je 1849 ljudi povređeno.

Juče sam oko 15.00h išao niz ulicu Kneza Miloša; ispred mene je išao kamiončić KIA, koji je naglo zakočio ispred ulice Srpskih vladara (verovatno je neko ispred njega rešio da skrene desno, iako se nesme). Morao sam i ja da naglo kočim, i stao sam oko pola metra iza njega. Tek kad sam čuo škripu kočnica iza mene, video sam lika na "liberty"-ju kako koči i vrluda; taman sam pomislio da će se zalepiti za moj zadnji deo, on je uspeo da smota, i prođe između mene i trotoara sa desne strane, a zaustavio se tek u visini moje haube. Prekrstio se i krenuo dalje, tad sam mu video i table

BG 13-

649   

Nek mu je srećan put, a nažalost mnogi nisu imali sreće. Život ponokad ispiše crnje ironije nego što se daju i zamisliti...

Pokoj duši Dejanu Maleševiću i Nenadu, nastradalom u ulici Despota Stefana, tek pola sata pre Dejana...

• Svrati ponekad, 282 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE500

neka mu je laka crna zemlja.

porodici i prijateljima najiskrenije saucesce.

citajuci vesti i komentare, ne znam da li me vise obuzima jad ili bes.

necu da pametujem, samo cu reci "nevernim tomama": po saobracajnoj statistici retko koji biker je ugrozio zivot automobilistima, a kre*eni za volanom (ne generalizujem, ima puno normalnih i dobrih vozaca) pokosise pola motora, uz izvinjenje tipa "nisam video" ili "brzo je vozio", a o pijanima da ne pricam. pijanim automobilistima bih pozeleo da tako pijani, ne sednu za volan, nego na motor, pa nek' se provozaju kroz grad, kad su tako hrabri.

• krelac, 139 postova
  • Motocikl: Kymco Xciting 250, Ducati Monster Dark 600

Stvarno uzasna tragedija,zbog cele te price sa novorodjenim sinom :(

nek pociva u miru covek.

• In memoriam, 53 postova

tragedija nema tu sta da se kaze ,poznavao sam dejana i sve ovo izgleda neverovatno ali nazalost istina je.

nek ti je vecna slava i prostrani putevi nebeski.

saucesce porodici i prijateljima ,clanovima kluba.

i moram dodati jos i to da opravdavam prijatelje sto su postupili kako su postupili jer to boli sada preko kompijutera kada citamo a nesmem ni da pomislim kako je kada se nadjes na licu mesta u takoj situvaciji(nadam se da niko to od nas vise nedozivi),ja licno nebi odgovarao u tom trenutku za svoje postupke.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja