misa-pei 5832 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 2997 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nocas je na raskrscu bul. Mihajla Pupina i bul Umetnosti, poginuuo nas prijatelj, Dejan iz Ortodoksa. Naravno, nije bio kriv, krenuo je na zeleno, iz suprotnog smera mu isao Jugo i samo je skrenuo u Dejana. Polomio mu je vrat i kicmu. Najstrasnije od svega je sto je Dejan upravo dobio sina i krenuli su na Usce da to proslave. Vozac juga je prebijen, bila je i interventna, posto nije Dejan bio sam, a ni kriv. Samo, koja vajda od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Jun 16, 2008 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu laka crna zemlja ! A zasto onda ovi iz B 92 navode da je isao na crveno ? http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2008&mm=06&dd=16&nav_id=303897&nav_category=16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima.Na TV javljaju da je Yugo prosao na crveno.Ode nam jos jedan brat zbog tudje nepaznje.DOKLE VISE? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Jun 16, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav smor. Ode čovek, jako teška priča.... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1358 Napisano Jun 16, 2008 I N S T R U K T O R, 1203 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da je Yugo prosao na crveno. Ne moze se vise verovati ni pravima prvenstva, ni semaforu , nikome i nicemu. Cetvoro ociju i borba da prezivis a ne da se prevezes. Nek mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Na TV-u i u tekstu na B-92 se kaže da je vozač motorcikla teže povređen, a ne da je poginuo i molim vas ne oplakujte čoveka dok ne dobijemo prave informacije. Dečku želim što brži oporavak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Jun 16, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na TV-u i u tekstu na B-92 se kaže da je vozač motorcikla teže povređen, a ne da je poginuo i molim vas ne oplakujte čoveka dok ne dobijemo prave informacije. Dečku želim što brži oporavak!!! Sad sam slusao jutarnju hroniku i recheno je da je preminuo.....Neka mu je laka zemlja...... Juce sam se celo popodne vozio sa drugarima po Novom Beogradu i gradu, tu raskrsnicu sam prosao bukvalno 5 minuta pre nesrece.Bas sam se zamislio kako je mogao tako da bude neko od nas........vratio se drugar da vidi sta je bilo kada sam mu javio i rekao mi da je bila opsta tucha tu sa pandurima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Jun 16, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dokle. Moje saučešće svima koji su ga znali, a znali su ga kao sjajnog lika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1387 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1384 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da B92 ima tako pogresne informacije! Oni su objavili da je motociklista prosao na crveno i udario u yuga a svi ostali (RTS i Pink) su objavili da je yugo prosao na crveno. Strasno je to sto se desilo, decko je poginuo zbog tudje gluposti, a nadam se da je idiot iz yuga dobio dobre batine Nek mu je laka crna zemlja :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 16, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ode, imenjak, jako surovo . Džaba vesti, džaba batina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Jun 16, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan ufff kakva vest .....bez reci sam ostao Pocivaj u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantom77 2 Napisano Jun 16, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Banja Luka Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku upoznati Dejana i njegovu suprugu kada su bili u Banja Luci.....ZALOSNO....nema dana a da nas neko ne napusti,ali ne svojom voljom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8434 Napisano Jun 16, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3182 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, svaki vikend isto. Saucesce porodici i prijateljima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh...moje saucesce. Velika tragedija uz jos tragicnije okolnosti. Pokoj mu dusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh..... moje saucesce porodici i prijateljima :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
night hawk 3 Napisano Jun 16, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650a Classic Prijavi odgovor kao problematičan :'( zao mi je.moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boro_m 0 Napisano Jun 16, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Prnjavor,Republika Srpska,BiH Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,dokle vise???? :'( :'( :'( Debeli ....brate...pocivaj u miru.... :'( :'( :'( Braco....sta dalje? :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Jun 16, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka crna zemlja. Počivaj u miru.Katastrofa. Ljudi bre šta je ovo, nikada sezona nije gore počela? Jer neko ima informaciju od početka godine koliko je ljudi stradalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 16, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da li je tacno ovo da se "od siline udarca Jugo prevrnuo"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan ......... tuga ..... :-\ pocivaj u miru ..... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1533 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1554 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan komentar mi je na B92....Iskreno saučešće neutešnoj porodici i prijateljima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 16, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan sve gore od goreg :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Jun 16, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan pocivaj u miru ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...