idanijel 1575 Napisano Mart 23, 2018 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan JutrosПослато са Redmi 3 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 24, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bečka katedralaSent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 24, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proljeće u mom sokaku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja1595 17 Napisano Mart 24, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Stels 850 Guepard ATV Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristio malo posle posla Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Mart 24, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kol'ko peticaaa, k'o iz likovnog... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Mart 25, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlučna naprava @Gruja1595... Ako nije tajna koja je cijena, model? Nekih specifikacija malo podjeli sa bratijom... Uvijek sam htio da sebi priuštim jedan ali sam se odselio u inostranstvo i postalo je besmisleno kupiti neki da mi stoji kući za par sedmica godišnje... U inostranstvu, pogotovo gdje sam ja, nema divlje vožnje bilo kakvim njivama ili slično... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja1595 17 Napisano Mart 25, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Stels 850 Guepard ATV Prijavi odgovor kao problematičan @GuMi5 Stels Guepard 850, rusi ga prave, odlicna sprava.. imas vise detalja na:http://www.nautika.co.rs/stels_850G_guepard.html9.990e placenSent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠkodraZl 9 Napisano Mart 30, 2018 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠkodraZl 9 Napisano Mart 30, 2018 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ŠkodraZl je napisao: Taorska vrela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano April 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Zver 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 1, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za GH5 ali sam imao priliku da radim sa GH4. Strasan aparat, prvenstveno za video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano April 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan @GuMi5 Property of @alexanto, stigao sinoć, i kupljen je isključivo za video naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 1, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuu pa @alexanto neka je sa srecom... Cestitam na pravoj kupovini... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 1, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Какве су цене за GH4 и GH5? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano April 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan GH4 oko 1000-darke a GH5 od 1600-1750... Dok dodaš dobro staklo (ja uzeh Olympus 12-40 f2,8 PRO) izađe te oko 2250-2350. Ja sam imao neku varijantu od preko pa me izašlo na kraju 2090 evara... Ali kao kad kupiš nov motor, sad kreće opremanje: kartice, ND filteri, dod baterije, rig, reflektor, mikrofon... Ode u 3 lepe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano April 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje fotke sa mobilnog... Lumix brigada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 1, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan GH4 oko 1000-darke a GH5 od 1600-1750... Dok dodaš dobro staklo (ja uzeh Olympus 12-40 f2,8 PRO) izađe te oko 2250-2350. Ja sam imao neku varijantu od preko pa me izašlo na kraju 2090 evara... Ali kao kad kupiš nov motor, sad kreće opremanje: kartice, ND filteri, dod baterije, rig, reflektor, mikrofon... Ode u 3 lepe...Знам, зато сам и изашао из те приче за неко време, али волео бих да финансије дозволе поново нешто добро за 1080, 4к ми није потребно. Па онда кад се крене у потрагу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano April 1, 2018 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano April 3, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano April 6, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 6, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @wiggin... identičnu sam napravio prije 3 dana... dobrodošao u Basel... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano April 6, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan [mention=26585]wiggin[/mention]... identičnu sam napravio prije 3 dana... dobrodošao u Basel... Uživaj u lepom vremenu za vikend, ja sam već krenuo nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 6, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @wiggin Sledeći put piši ako si bilo gdje između Basela i Berna... Ja sam ponedeljak-petak u Bernu a vikend u Baselu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano April 6, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan [mention=26585]wiggin[/mention] Sledeći put piši ako si bilo gdje između Basela i Berna... Ja sam ponedeljak-petak u Bernu a vikend u Baselu... Dogovoreno, mada ja sam u Zugu najčešće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano April 11, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Prolece je stiglo u moj grad B) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...