Bokivr 15 Napisano Mart 9, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koja bolja marka? Koja je nabolja kaciga do 300 350e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Mart 9, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ona koja ti bolje lezi i u kojoj je prijatnije osecas. Obe marke su dobre. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 9, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Morao bi probati obe zbog velicine. Ja imam spartan carbon,ona je za vise izduzen oblik glave. Jako lagana kaciga,nije previse tiha. Ja sam generalno zadovoljan. Inace i taj agv je super kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Mart 9, 2020 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Shark Spartan imam. Meni je odlicna, lagana, nije bucna,udobna,kvalitetni materijali. Ali, posle jedne sezone voznje a mazena i pazena,vizir je pukao? Nisam mogao da verujem. Udjem u Louis da vidim posto je vizir i pogledam komentare. Ogroman broj ljudi sa istim problemom-vizir. Tako da ja ne preporucujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano April 29, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sacekaj da prodje ovo vanredno stanje yamaha plattner je najjavila dobre popuste, a imaju na stanju agv k5 vise modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano April 30, 2020 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan AGV je dobra kaciga,i spartan je dobar,meni AGV sacuvala glavu,pao sam direkt na nju,bez pucanja ili deformacije jedna stepenica ispod k5s Probas i vidis koja ti vise odgovara tu uzmes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Maj 2, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan sticajem okolnosti nosim shark sada i nikada vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Maj 2, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem spartan ..za mene je sasvim ok kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuka 20 Napisano Maj 2, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX S1000F, BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Imam Shark Spartan, meni je odlična kaciga, odgovara svakome ko ima ovalno izduzeni oblik glave. Ima odlicnu aerodinamiku i kvalitetne je izrade. Obavezno probaj obe pre kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1774 Napisano Maj 14, 2020 Drug član, 621 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Drugar uzeo k5s pre neki dan, malo ga stišće gore na vrhu, pa mu smeta to i neodgovara mu. Udao bi je, plaćena oko 400jura, dao bi za 300, javni se ako si zaint. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 326 Napisano Maj 15, 2020 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Probao i jednu i drugu. Sa Agv izdržao ni minutu koliko me žuljala. Shark legla od prve i ajmo s njom kući. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Mart 16, 2021 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam na kraju shoei gt air 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokivr 15 Napisano Mart 16, 2021 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Вреди сваку пару. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Mart 17, 2021 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @boki.64 Vidim voziš Tiger-a, jesi li menjao vizir ili voziš sa fabričkim. I kolika je buka sa Shoei? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BaneZ je napisao: @boki.64 Vidim voziš Tiger-a, jesi li menjao vizir ili voziš sa fabričkim. I kolika je buka sa Shoei? Поздрав, Визир нисам мењао, са њим сам га купио, не знам да ли је оригинални. Са Шојком нема буке, веруј ми. Најминималније могуће, зато сам и написао да вреди сваку пару. Ево, већ три године, ништа мрднуло није, све као првог дана. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Mart 17, 2021 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Ja imam X-lite 1003, flip up, i sa fabričkim vizirom na Tiger-u preko 70-80 km/h ne čujem motor ispod sebe, samo šum vetra. Razmišljam da li prvo da menjam vizir ili kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 823 Napisano Octobar 8, 2021 Zainteresovan, 669 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan On 3/17/2021 at 11:35 PM, boki.64 said: Са Шојком нема буке, веруј ми. Proslo dosta vremena. Jeli prikladna za round glave? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Octobar 8, 2021 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Моја је мало дугуљаста. А што се тиче квалитета, не примећујем да се било шта променило. Нисам променио мишљење, вреди сваку пару. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...