Nesasavage 53 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje, interesuje me vase misljenje za ovaj skuter. Gabaritno je isti kao verzija od 49ccm,ali je agregat mnogo jaci. Bio bih jako zahvalan ako neko ima iskustvo sa ovim motoricem, jer stize sajam, pa se nadam nekim pogodnostima za kupovinu novog motora. Hvala unapred svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neka slika motora na koji mislis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Mi imamo Blade 49cc 4t, kako sam ocekivao od kineza nista, zadovoljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E bas taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto je postavio mrmiki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo da ljudi hvale neki skuter sa ovim imenom cuo sam da ima ako se ne varam dve generacije sa istim nazivom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamy 97 Napisano Mart 5, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd,Mirijevo,Zvezdara Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Trio Blade 49cc..moja ljubicica..iako je kinez ne bih ga nizasta menjala...lagan je...pravi zenski skutercic za gradsku voznju.. za godinu dana voznje nemam zamerke...zna da ide lepo "po gasu"..ne stuca,ne ume da se prehladi..udoban..skace zajedno sa tobom na svakom lezecem policajcu...skoro pa svakodnevno se druzimo...retko posecujemo BS...:)Jer ne trosi puno Evo,ceka me ispred firme da zavrsim smenu pa da se vozimo kuci<3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamy 97 Napisano Mart 5, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd,Mirijevo,Zvezdara Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da se 125cc nesto bitno razlikuje osim u jacini...a ovaj od 49cc ZA NORMALNU voznju po gradu je sasvim dovoljan:) jedino sto ces sa 125cc moci na autoput a moja ljubicica je za to uskracena:( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su te plastike jedina mana na kineskim skuterima bar su na mom bili dok sam ga imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamy 97 Napisano Mart 5, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd,Mirijevo,Zvezdara Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za sad,i posle god dana su sve plastike na svom mestu...jedino je 2x pucala plastika rama za tablicu ali nasli smo resenje i za to..Kupili smo metalni ram za tablicu,postavili i sad je sve ok...malo zaprlja tablicu kad je kisa(baca do tablice)ali i to ima resenja...nosis vlazne maramice u sedistu i obrises tablicu i bude cist:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za autoput imam druge masine, jedino mi se cini da mi treba 125ccm,jer se jako cesto vozim u paru sa nekim, pa jaca masina bolje nosi teret od 150-160kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ali mi je svakako drago da sam dobio neke bitne informacije. Hvala vam na tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tamy, svidja mi se boja tvoje ljubicice, reci mi samo jel imas blokadu ili postoji u prodaji i bez blokade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamy 97 Napisano Mart 5, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd,Mirijevo,Zvezdara Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto je imao,al sta je imao ne znam..na prvom servisu(posle predjenih 300km)majstor mu se cudno smeskao..inace Trio ima zvanicni servis za svoje skutere u Borci i na NBG...nemam pojma sta mu je radio ali sad ljubicica ide 80km/h nizbrdo...po ravnom dogura do 70:) A sto se tice nosivosti...(nasmejala sam se sad)...ljubicica je nosila prosle godine skoro 200kg:(...sad smo malo oslabili i ja i muz tako da smo je olaksali za 20-ak kg...(dok ne stigne suprugu Burgman..nosice nas jos ljubicica):) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Po fabrickim podacima, kako ti opisujes, verovatno je skinuta blokada, sto je jako dobro.... onda samo gas i peglaj gradsku guzvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Da probam da ti objasnim u praksi . Kod nas u kraju ima jedna uzbrdica 30-45stepeni, duzine nekih 500m, uhvatim zalet do neki 50km/h i kad krene uzbrdo smanjuje do pola na nekih 20km/h i tako gura do kraja. Posle cackanja majstora (ne znam da li je imao blokadu pa je skinuta ili mu je ugradio kit na 80cc) uzbrdo izgura sa 35-40km/h. Ako te put nanese u BG, mozes da svratis i probas pre kupovine Inace moja preporuka je kad vec imas dozvolu da uzmes 125cc, razlika u ceni nikakva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da, razlika je svega 10€ i nesumnjivo je da postoji i razlika u voznim karakteristikama. Hvala jos jednom svima na sugestijama, odluka je definitivno pala na 125ccm, jos samo da sacekamo MotoPassion i da se ponovim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja18 0 Napisano Mart 6, 2020 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel imao neko problem na tehnickom da mu je trazen homologacioni papir a da je kupio na novo motor. Meni su trazili svake godine i jedva nekako negde prodjem tehnicki. Sad opet umam problem. Imam CoC dokumentt i kupljen je na novo sto znaci da mi ne treba homologacija jer je ona uvoz polovnih vozila. Pomagajte. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Mart 6, 2020 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kubika je skuter? Da ti ne traze potvrdu o max brzini ako je 49ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamy 97 Napisano Mart 18, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd,Mirijevo,Zvezdara Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mi nismo imali probleme prilikom registracije a ljubicica je kupljena nova.Uz onaj proizvodjacki sertifikat(na kojem i pise max brzina) i uz potvrdu prodavca da je nov skuter i racun o kupovini,rega je zavrsena bez problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Mart 18, 2020 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan On 5.3.2020. at 22:27, Nesasavage je napisao: Da, razlika je svega 10€ i nesumnjivo je da postoji i razlika u voznim karakteristikama. Hvala jos jednom svima na sugestijama, odluka je definitivno pala na 125ccm, jos samo da sacekamo MotoPassion i da se ponovim Jedna loša i jedna dobra vest.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Mart 18, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Cvijanović said: Jedna loša i jedna dobra vest.... A na kraju je sve surovo, u ovom ili onom smislu..... bice prilika opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...