orlovi 594 Napisano Mart 3, 2020 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem plocu za kofer.Givi ili Kappa.Bitno da je metalna.. Ponude na pp.. Hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Mart 3, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li trazis bas ovu plocu, ali ova ploca nije od aluminijuma vec od neke vrlo tvrde i kvalitetne plastike, imam bas takvu. Uz nju dolaze neki kao "zglobovi", "krivine" u koje ulaze tipski nosaci, a koji su od nekog kao aluminijuma ili neke legure. Tacna oznaka za ovu plcu je Givi M35, aluminijumske ili vec koja vrsta metala su M8B, M9A... Inace pogledaj na KP, mislim da ima jedna ili dve ovakve M35 trenutno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Mart 4, 2020 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Trazim bas ovakvu aluminijumsku,Imao sam je na prethodnom motoru,,, Subito.it WWW.SUBITO.IT Piastra Monokey completa di snodo in alluminio, da abbinare agli attacchi posteriori specifici. prezzo di listino euro 46.50... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano Mart 4, 2020 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Можеш и да је направиш. Материјал бираш сам, а клинове и бравицу имаш у Мотоланду за око 2000.-дин Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Mart 4, 2020 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam uzeo Maxia-ju sa monokey pločom. Sutra veče mi stiže pa kad vidim kakva je i u kakvom stanju šaljem slike ako se još uvek nisi snašao. Meni ne treba jer već imam jednu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Mart 4, 2020 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ok..Javi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Mart 4, 2020 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uz maxiju će da ti stigme plastična ploča ali ona mrežasta struktura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.3.2020. at 0:29, JohnyBravo je napisao: Ne znam da li trazis bas ovu plocu, ali ova ploca nije od aluminijuma vec od neke vrlo tvrde i kvalitetne plastike, imam bas takvu. Uz nju dolaze neki kao "zglobovi", "krivine" u koje ulaze tipski nosaci, a koji su od nekog kao aluminijuma ili neke legure. Tacna oznaka za ovu plcu je Givi M35, aluminijumske ili vec koja vrsta metala su M8B, M9A... Inace pogledaj na KP, mislim da ima jedna ili dve ovakve M35 trenutno. Postoje i plasticne, i metalne. M3 je oznaka metalne. Ovako izgleda odozdo: https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.olx.ro%2Foferta%2Fplaca-topcase-givi-monokey-m3-IDcOk16.html&psig=AOvVaw090w7ovNKNm55ieVlhQFTV&ust=1583455489159000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCKil4sWNgugCFQAAAAAdAAAAABAE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ipak nije metalna. Tvrda plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Mart 5, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, LuckyVladano said: Postoje i plasticne, i metalne. M3 je oznaka metalne. Ovako izgleda odozdo: https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.olx.ro%2Foferta%2Fplaca-topcase-givi-monokey-m3-IDcOk16.html&psig=AOvVaw090w7ovNKNm55ieVlhQFTV&ust=1583455489159000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCKil4sWNgugCFQAAAAAdAAAAABAE Ok za ovu, ova jeste metalna, ja sam se vodio slikom koju je Orlovi okacio a koja se ipak malo razlikuje vizuelno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 7, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da odozgo i metalna i plasticna izgledaju isto. A postoje i drugacije, sa velikom, okruglom rupom u sredini. Izgledaju skoro kao prsten Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3747 Napisano Mart 24, 2020 Astro Puki krsi sva pravila!, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Imas tu plocu u Motomaniji,ja sam je danas kupio 4000din. Neko je napisao M35 i pomogao mi jer sam i ja trazio bas tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Mart 24, 2020 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Brate..Imas pivo..Dva.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 227 Napisano Mart 24, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Te metalne ploce su obicno isle u WingRack setu, ja ih uz kofere gotovi nosam ni vidjao. Trenutno imam tu metalnu i da ti iskreno kazem nikakve tu razlike nema imedju nje i plasticke osim sto se guli boja pa povremeno moras da prefarbas a plasticna je zauvek ista Ako nekada dodjes u posed plasticne javi se da zamenimo jer je meni svejedno, samo da je ista takva kao sa slike da mi bude kompletan WingRack. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...