Sith 66 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam jedan problem od jutros Juce sam se normalno vozikao i pred polazak kuci ( poso mi je kazaljka goriva bila u crvenom polju) svratim da sipam gorivo. Odem kuci i sve super. Jutros kad sam hteo da upalim masinu - nece! Povukao sam sauh do pola i nece pa nece. Povucem ga skroz, opet nece. Vratim sauh i malo nategnem rucicu gasa i masina upali. E sad problem! Kad je upalilo radi ispod 1000 obrtaja, ja povucem sauh on se ugasi. Upalim ga ja opet ono radi extra kao i sto je bilo na oko 1200-1300 obrtaja. Obrnem krug oko kuce i vratim se opet padne ispod 1000, pa ga digne na 2000 i sve tako neravnomerno na leru. A prilikom malog gasa kao da se gusi, dok u voznji preko 2-3000 obrtaja super radi. U cemu je problem? Da nije mozda lose gorivo, ili je negde zapusio?? Verovatno mi ne gine odlazak kod majstora jel da?? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan tako je meni radio kad mi je zapusio karburator,skinuo sam ga izduvao kompresorom ocistio i sad je sve ok,obicno mi se desavalo da kada dajem gas on se gusi pa ga navrenem u crveno on proradi i takve gluposti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Jun 12, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan moguce da je bilo vode u gorivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ili povukao talog sa dna rezervoara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 13, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Ako si sipao na JP u parku, onda znam o chemu prichash. Karburatore ochisti, to mozhesh i sam pa ako ne bude bilo promena na bolje onda kod majstora. Usput kad vec skidash proveri svecice na shta liche i da li bacaju varnicu. Ako izbacuje crni dim kad ga ukljuchish onda su definitivno karburatori. Mozhesh za prvu pomoc ako te mrzi da se zezash da kupish na pumpi technost za chishcenje ajnshpric dizni i sipash u rezervoar. Pishe na pakovanju koliki odnos treba da bude sa gorivom. Nije skupo a mozhda ti zavrshi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jun 13, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha Boki ne verujem da si 'ladno u pravu!!!! Sipao sam corbu upravo na JP-u kod parka!!! U cemu je fora sa tom pumpom? ??? Jutros sam oterao motor kod majstora pa skida i rezervoar i karburator da se ocisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 13, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha Boki ne verujem da si 'ladno u pravu!!!! Sipao sam corbu upravo na JP-u kod parka!!! U cemu je fora sa tom pumpom? ??? Jutros sam oterao motor kod majstora pa skida i rezervoar i karburator da se ocisti. Ihh, pa ja sam uvek u pravu ;D ;D Ja sam se dva puta zeznuo i sipao tamo po par litara i to me je koshtalo 50e Moj drugarski savet, vishe ti se isplati da idesh gore do Desimirovca na Luk-Oil 20km nego da sipash bilo gde drugde u gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...