Savamalac 144 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide ZA Rok straps. Isprobano sa givi vodonepropusnim rancem 35lit. preko kappa kofera, bez grila. Mrdnulo nigde nije, niti moze. Lako kacenje, lako skidanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 135 Napisano Maj 29, 2022 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam koristio narandzaste tanke spanere iz uradi sam kada sam isao u Grcku. Vezivao sam rolo torbu od 40 litara. Trake su pocele da se raspadaju posle 4-5 vezivanja, ali ne mogu da kazem da nisu izdrzale. Samo ono, posle tog putovanja sam morao da ih bacim. Ove godine sam kupio ROK strap (ima kod nas GURTNE STRAP IT - Tago Moto Centar TAGOMOTOCENTAR.RS Kombinuje dugačku trake tvrde tkanice sa kratkim trakama našeg jedinstvenog ravnog udarnog kabla. Kopča na podešavanje spaja oba dela i omogućava lako podešavanje same dužine trake. Svaki kraj trake je opremljen omčom koja omogućava da se svaki deo trajno omota oko tačaka oslonca ili jednostavno prevuče preko tačaka oslonca. Dizajn najvišeg kvaliteta obezbeđuje najviši nivo sigurnosti, snage, lakoće upotrebe kao i dugi vek trajanja. ) i samo sa dve trake terao sa istom torbom (doduse ruta od 250km, ali to je par sati voznje svakako). Apsolutno sam prezadovoljan. Montiranje je za sekund, kacenje, zatezanje i podesavanje isto. Ono sto mi se bas svidja je onaj gumeni deo pa kada vezes torbu i vozis par sati, ako iz torbe izadje vazduh, guma ce da kompenzuje to. Ove spanere sam morao da zatezem kao volina da bih se osecao sigurno da torba "nece ona nidje", kako kaze onaj lik na klipu. Sent from my MI 9 SE using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 4, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 24.4.2020. at 21:04, BaneVuk58 je napisao: 390.- din Okov Bežanijska kosa Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka za motocikl su u redu ali bi trebalo kontrolisati nekoliko stvari.Ja više decenija koristim razne stvari za učvšćivanje tereta koji su dugački ipo 6 metara.Nisu velike težine ali po gabaritima je zeznuto jer je dugačka poluga pa se lako pomera teret. Iz mog iskustva već skoro 20 godina te trake koje spominjete su totalno đubre.Morate osiguravati sve duplo u slučaju da se jedna pokvari.Aluminijumski patent na zatezanje samo pukne na najtanjem delu i gurtna se izvuče.Takođe hoće da pukne federčić bez kog je taj patent neupotrebljiv i momentalno se izvlači gurtna. To je nemoguće unapred predvideti samo pukne i to posle nekoliko desetina korišenja.aKO PATENT IZDRŽI A MALO ZAKINETE GURTNU ONA SE VEOMA BRZO RASFEONCLA uglavnom kvalitet je užasan a možete i nekog povrediti na putu ili nešto još gore. To se rešava tako što kupite na neke gurtne koje se ne rasfronclavaju a ima i takvih a najbolje ako na nekoj pijaci nađete gurtne od Fadip Bečej koje su stare preko 30 godina .Ako nisu nešto korištene trajaće bar još 20 godina i to da ih svakodnevno koristite . One neke sa engleskim nazivom vidim da imaju neke plastčne patente.To je igračka.Nemojte da se zaj........ naročiti ako se vozite u grupi pa onaj iza ima da radi eskivaže. Promenio Jun 4, 2022 član sasa ns 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Jun 4, 2022 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Imaću u vidi sve što si mi rekao Za sada mi sve deluje poprilično čvrsto i stegnuto ........dok ne otpadne 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 5, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan stavi još jednu za svaki slučaj ako jedna strada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pet 2 Napisano Jun 28, 2022 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1.3.2020. at 16:21, .milke. je napisao: Ima li kod nas u prodaji ovih veza za fiksiranje torbi? Čine se vrlo praktične, pogotovo za NC na kom torba mora da se pomera sa zadnjeg sedišta na svakom tankiranju. ROK Straps Adjustable Straps WWW.REVZILLA.COM Extreme versatility and adjustability make the ROK Straps the go-to for cinching down luggage, while the slight stretch ensures a secure load. Ima, šalju iz Hr s webshopa: https://enduristan.hr/products/rok-straps-1400-gurtne?_pos=1&_sid=e67bfe53f&_ss=r Odlične. Cheers! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1790 Napisano Jun 29, 2022 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ima, šalju iz Hr s webshopa: https://enduristan.hr/products/rok-straps-1400-gurtne?_pos=1&_sid=e67bfe53f&_ss=r Odlične. Cheers!Ne mora iz Hrvatske ima u Srbiji Oxford zatezači prtljaga 25mm crni Twin - Barel Motoshop YAMAHABAREL.COM Gumirane cord trake za zatezanje prljaga omogućiće konstantnu zategnutost, jednostavno podešavanje i sigurnost vaših stvari. Nema metalnih delova, tako da nema ni grebanja. Obezbedite Vaše stvari na najbolji mogući način uz Oxford RoK trake. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 232 Napisano Octobar 14, 2022 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan https://m.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/koferi-torbe-bisage-i-nosaci/givi-s351-traka-za-prtljag/oglas/142688282#mhs0-1665738441814 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...