Srki Coyote 136 Napisano Februar 29, 2020 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam delove od Sprint Challengera i nesto delova od Keeway Superlight. Imam blatobran zadnji sa stopaljkom, nozne komande, regler, instalaciju el. sediste i jos dosta sitnih delova. Vise info na pp ili mob 0638219626 Pozdrav Srdjan 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1081 Napisano Mart 1, 2020 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo kolega, ja bih se zapljunuo za blatobran, taman mi to fali da zavrsim bobber koji sam započeo. Ako bi imao slučajno prednji blatobran to bi bilo još bolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Mart 1, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Da li imas magnet? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Mart 1, 2020 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo kolega, ja bih se zapljunuo za blatobran, taman mi to fali da zavrsim bobber koji sam započeo. Ako bi imao slučajno prednji blatobran to bi bilo još bolje Saljem ti blatobran cim stignem. Prednji nemam. Posalji mi u ppp podatke za slanjeПослато са moto e5 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Mart 1, 2020 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Da li imas magnet?Nemam. Otisao sa agregatomПослато са moto e5 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1081 Napisano Mart 1, 2020 Drug član, 1090 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Srki Coyote said: Saljem ti blatobran cim stignem. Prednji nemam. Posalji mi u ppp podatke za slanje Послато са moto e5 помоћу Тапатока Hvala kolega. Saljem ti adresu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Mart 1, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz kolega motoras. Mene zanimaju zadnji nogostepi ili ti suvozacki fuzasteri 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Mart 1, 2020 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozz kolega motoras. Mene zanimaju zadnji nogostepi ili ti suvozacki fuzasteri Mislim da ih nemam ali moram da pogledam. JavljamПослато са moto e5 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Mart 2, 2020 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Da se javno zahvalim kolegi Srkiju na nožnim komandama i km sajli. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Mart 7, 2020 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo jos malo pa nestalo.Послато са moto e5 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...