coolair 14 Napisano Jun 11, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi :magnet, frajlauf i zupčanik frajlaufa (šta god ovo značilo, tako mi je rekao majstor, a verujem mu) za Kawasaki KLE500, LE500A, EN500 ili GPZ500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan magnet namam a frajlauf neznam prevedi mi mozda imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan verovatno misli na zupcanik izmedju anlasera i zamajca...na bendix Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan verovatno misli na zupcanik izmedju anlasera i zamajca...na bendix Ma sve je moguće. Već sam rekao, onako kako mi je majstor rekao, takav sam oglas postavio. E sad, naj ozbiljnije, ovom majstoru verujem!!! Ako neko zna šta mi treba (po onome što mi je majstor rekao), i ima višak, molio bih da mi se javi, pa da se dogovorimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...