Jump to content

Moto Zajednica

LOUIS u bgd!

Recommended Posts

• Drug član, 1260 postova

Preko puta zapadnog ulaza u arenu.

Ides iz pravca SIV-a prema petlji preko autoputa koja izlazi na Holiday in (dalja od Save),i 50 m prije petlje, sa desne strane, ima veliki baner, vidi se sa ulice

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 77 postova
  • Motocikl: CB500XA

Dobar im je sajt  ;D

nikad bolji ima sve shto pozelish. mora da je mnogo koshtao i on a i haker shto ga pravio  ;D

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

vi kako hocete,ja znam licno coveka,ima i kuci dosta robe,bio sam ppogledao sve i svasa,mal sam ga ispreturao ,, ;D ;D ;D ;D

najvaznije je da mozes da probas,da opipas robu,pa makar i ne nasao broj koji mi odgovara moci cu da vidim uzivo kvalitet robe  ;) ;) ;)

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Koje su cene? Dal' racuna popuste i akcije? Koliko treba da nabavi ono sto nema na lageru?

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Tolika galama oko 15 kv prodavnice. Pa veci je Louisov WC od njegove prodavnice. Ja da bih dosao u BG treba mi 30e i jos ako bude skuplji od kataloga, znaci da nece imati nikakve vajde. Ipak je meni bolje da mi se donese na kucnu adresu i to sa 15-20% provizije.

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Tolika galama oko 15 kv prodavnice. Pa veci je Louisov WC od njegove prodavnice. Ja da bih dosao u BG treba mi 30e i jos ako bude skuplji od kataloga, znaci da nece imati nikakve vajde. Ipak je meni bolje da mi se donese na kucnu adresu i to sa 15-20% provizije.

PostExpres je cudo! A mislim da je <500din postarine DALEKO manje od 15-20% provizije

• Drug član, 1460 postova
  • Motocikl: k25

Sta serete.Jel ima neko od vas muda da utrci sa 25000e.Covek u dugovima do duse,

ne,dzabe ce da radi."Za 15-20% na kucnu adresu".Kupis robu robu,stigne,br

ne odgovara,pa onda das u oglas...ma to je profit.Covek mi rece da treba da ide opet na neke

sastanke,i da ce se cene mozda spustiti na kataloske.Na kraju kome se ne svidja nek ide po skupovima

i kupuje istu opremu za 50 i vise % skuplju.  :o

• Svrati ponekad, 204 postova

Njegova prednost je da roba može (valjda) da se proba. Što se cena tiče, teško je na tržištu sa motobunkerom, jer oni rade po kataloškim cenama i sve šalju pouzećem.

Elem hrabro, baš, mislim, hrabro. Mora da bude neeeeviđen biznis diplomata pa da izgura maržu koja će mu omogućiti da bude "zaista" Louis u Beogradu.

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Pa veci je Louisov WC od njegove prodavnice...

Ne mogu da verujem da si ovo napisao.  :(

Zato retko ko i sme da se upusti u otvaranje radnje.

Samo nek' on ima ono shto nas interesuje a mozhe da prodaje i na ulici shto se mene tiche  :D

• Zainteresovan, 561 postova
  • Motocikl: Gilera Typhoon X

Zvala sam čoveka pre nekih 15tak dana čim sam videla oglas na netu i reče mi da će roba biti skuplja bar 20% od kataloga.Ja sam već naručila neke stvari iz Louisa u Beču ali ću verovatno otići bar da pogledam kakav je izbor kod njega i  da se uverim za cene.Znam da je ovo Srbija i da je sve skuplje ali zar se kupcima u Austriji ne vraća onaj njihov porez po povratku nazad.

Sta serete.Jel ima neko od vas muda da utrci sa 25000e.Covek u dugovima do duse

Prvo, malo se kulturnije izrazavaj, drugo, briga mene za njegova m... A to sto je u dugovima i to me ne zanima.

Pa veci je Louisov WC od njegove prodavnice...

Ne mogu da verujem da si ovo napisao.  :(

Pa ja sam ovo napisao jer se digla prasina kao da otvara neznam kakav moto market. 25.000 je smesna cifra za neku ozbiljnu moto radnju. Rajko u KG ima tu vrednost samo u Kacigama i jaknama. Kako je to brujalo i na svim sajtovima ja sam mislio da ce to biti nesto veliko i sa dosta robe. A za 25.000 mozes otvoriti neku trafiku. Dosta nas je bilo kod Jasminka u radnji, licno mi je rekao da je u onom malom prostoru imao robe za 7-9 hiljada evra. Posle mi je rekao da hoce da to sve zatvori, zasto? Bio sam u Beceju kod coveka koji prodaje robu iz Louisa na 100kv i opet je prazna. Znaci ima robe ali jako jako malo. JA bih voleo da bude puno radnji sa razlicitom robom, ali to jako puno kosta. Ko hoce time OZBILJNO da se bavi mora i ozbiljne pare da ulozi i opet da gleda u nebo dali ce ici posao. Razlog je nas standard. Veliki je to rizik. Ali bez rizika nema ni dobitka. U umagu (dosta malo mesto) ima dve radnje sa moto opremom, ali su vise opskrbljene nego i Rodic i Markos zajedno. Ljudi su ozbiljni i ulozili i ozbiljne pare. Procitao sam da ce se ovo bazirati vise na kataloskoj prodaji, a bombasti naslov je bio "Louis u BG"  Ja pomislio da Louis otvara svoje predstavnisto. Coveku zelim uspesan posao...

• U prolazu, 91 postova

Nisam bio u prodavnici, ali svaki pocetak je tezak. Ko zna ako posao krene (sto mu licno zelim), mozda se uzme i neki veci lokal, samim tim i veci izbor robe.

Mada ako stvarno na cenu iz kataloga ide 20% mislim da ce biti vise onih koji dodju i isprobaju stvari pa da onda preko nekog naruce istu iz Louisa (za manji procenat, a mislim da ima i onih koji donose i po ceni iz kataloga) nego sto ce pazariti kod njega. U svakom slucaju SRECNO!!!

• U prolazu, 50 postova

A sto ne gledate to sa pozitivne strane???...Svi samo znaju da pljuju,kao mi smo idealni...

Koliko ima motora u Beogradu,a koliko je nas na forumu?..pa ne znaju svi da narucuju louis,i to bez provizije..i zasto ti ljudi ne bi imali mogucnost da kupe solidnu jaknu za manje pare,ili rukavice,torbe,kacigu...ok,uzece im on 20%...ali barem ce ljudi imati opremu i biti bezbedniji u voznji...a i ostali prodavci opreme ovde ce dobiti konkurenciju,u jeftinijoj opremi. Pa evo bas danas ima tema u moto-oprema o givi i moto-detail tank torbi. U trionu placena,skoro identicna torba 100eur a u louisu je 25..znaci sa tih 20% ce biti 30eur..pa ce se oni u trionu malo zapitati.

pa nemora da znaci da nema nista ako je mala ja bio uverio se da ima dosta toga,vlasnik je ok decku,tu sa foruma,nemorate ga kuditi nego stisnite mud,,,,, pa uradite isto sto i on,,,ako nista drugo bar mogu na licu mesta da probam odredjenu robu,da je opipam,a ne posle kad narucim iz luisa da je vracam ili prodajem jer mi ne odgovara....

Odmah da se razumemo, ja nista nekudim, ali mi je sam naslovu upao u oko, jer sam pomislio da Louis otvara predstavnistvo u BG. Sve ovo ima da se proba i na svakom moto susretu, jer dosta njih donosi isto ovako robu iz Louisa i prodaje na susretima. Poenta je u sledecem, nije vise vreme za inprovizaciju. Po meni neka moto radnja mora biti sa najmanje 100.000e robe da bi bila ozbiljna. I da bi se zvala moto radnjom. Kao prvo, trebalo bi da ima min 30-40 kaciga pa jos od svake po tri modela da moze da se proba. Onda 20-30 jakni pa isto tako po 3-4 velicine od svake, onda isto tako 5-10 vrsti pantalona, a da negovorimo o opremi za kampovanje, pa o opremi za motore i more drugih stvari. E to je onda nesto ozbiljno. Inace ovo je sve inprovizacija. Evo prostog primera: Zamislite kad bi imao butik sa 20 patika i to samo po jedan broj, a ostalo treba da se porucuje, dali bi taj butik sportskih patika radio? NS-BG nije daleko 80km, ali ja da bih dosao da vidim sta tu ima ili da nesto probam, treba mi min 30-40e, a to mi je vec usteda za npr bisage za moj motor. Drago mi je da neko nesto pokusa, ali mi je isto tako i zao sto se ljudi upuste u nesto sto je jos tesko na nasem trzistu, a razlog je samo sto je nas standard jako nizak...

Odmah da se razumemo, ja nista nekudim, ali mi je sam naslovu upao u oko, jer sam pomislio da Louis otvara predstavnistvo u BG. Sve ovo ima da se proba i na svakom moto susretu, jer dosta njih donosi isto ovako robu iz Louisa i prodaje na susretima. Poenta je u sledecem, nije vise vreme za inprovizaciju. Po meni neka moto radnja mora biti sa najmanje 100.000e robe da bi bila ozbiljna. I da bi se zvala moto radnjom. Kao prvo, trebalo bi da ima min 30-40 kaciga pa jos od svake po tri modela da moze da se proba. Onda 20-30 jakni pa isto tako po 3-4 velicine od svake, onda isto tako 5-10 vrsti pantalona, a da negovorimo o opremi za kampovanje, pa o opremi za motore i more drugih stvari. E to je onda nesto ozbiljno. Inace ovo je sve inprovizacija. Evo prostog primera: Zamislite kad bi imao butik sa 20 patika i to samo po jedan broj, a ostalo treba da se porucuje, dali bi taj butik sportskih patika radio? NS-BG nije daleko 80km, ali ja da bih dosao da vidim sta tu ima ili da nesto probam, treba mi min 30-40e, a to mi je vec usteda za npr bisage za moj motor. Drago mi je da neko nesto pokusa, ali mi je isto tako i zao sto se ljudi upuste u nesto sto je jos tesko na nasem trzistu, a razlog je samo sto je nas standard jako nizak...

pa bre ti vozis tenk na benzin kad ti treba 30 40 e da dodjes....

Gorivo 15-20l = 1650-2000din + 500 din putarina koliko je to? Valjda cu negde kafu da popijem i eto troska...

Gorivo 15-20l = 1650-2000din + 500 din putarina koliko je to? Valjda cu negde kafu da popijem i eto troska...

jes bre kad ti taj tenk ko zna kolko trosi ;D ;D ;D ;D

jos ako svratis kod neke cica mice,,pa pklonce pa mobilni pa jos i na rucak negde ;D ;D ;D ;D

inace decko ima i kuci zalihu robe...

morate takodje da razumete da on preko firme uvozi robu,i placa carinu lezarinu itd,,kamion naravno...

a dok mnogi dobavljaci ne placaju carinu lezarinu,,samo autobusku kartu....

• Svrati ponekad, 308 postova

morate takodje da razumete da on preko firme uvozi robu,i placa carinu lezarinu itd,,kamion naravno...

a dok mnogi dobavljaci ne placaju carinu lezarinu,,samo autobusku kartu....

he he, ovo je zanimljivo, ja imam bolesnu kevu, debelog kera i ludu ženu, jel može neko da kupi od mene motor za 5000 evra a inače košta 2000, razumite me, troškovi...

ljudi pa niko njemu nije kriv što on uvozi robu ovako ili onako ili je u dugovima ili nije, stvar je u tome da je skuplji od ostalih i da ne isplati i ćao, ne razumem što imate potrebu da ga po svaku cenu opravdate...

jes bre kad ti taj tenk ko zna kolko trosi ;D ;D ;D ;D

jos ako svratis kod neke cica mice,,pa pklonce pa mobilni pa jos i na rucak negde ;D ;D ;D ;D

O cemu ti pricas? Ja ti lepo kazem. I nije tenk nego Audi A4

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja