motopacman 23 Napisano Februar 25, 2020 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sam prepravio originalne auspuhe za Tdm 900...mislim da nije lose ispalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1428 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1950 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan A unutra prepravljano nesto ili nije? Imas li jos slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nesto uopste unutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Februar 27, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Jel može video sa zvukom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motopacman 23 Napisano Mart 15, 2020 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kucajte na youtube....borko pekec...imam 2 snimka kad sam ih prepravljao...unutra perforirana cev i staklo vlakna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 15, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 27.2.2020. at 11:05, bopk je napisao: A unutra prepravljano nesto ili nije? Imas li jos slika? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...