N.F.S. 22074 Napisano Februar 28, 2020 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, floyd032 je napisao: Pozdrav drug Sad cestitam kupovinu kawe markoneu I naletim na tvoj post Kada se zaprljaju brizgaljke.dizne da zna da se gasi na kocenju To se bas meni desava Reci mi molim te iz iskustva je li to samo to da treba da odradim Ili Kada vec to radim da usput odradim i jos nesto Puno pozdrava I hvala Ako pretpostavimo da je f.vazduha prohodan i u dobrom stanju ultra zvucno ciscenje dizni u kombinaciji sa ciscenjem klapni gasa resi problem! Z750/1000 ima po par klapni za svaki cilindar, one do cilindara sajlama kontrolise vozac, druge, do kutije filtera vazduha kontrolise ECU preko step motora... Skine se telo/nosac i jednostavno nekim namenskim sretstvom u spreju se ocisti... Senzori polozaja sa strane se ne skidaju. P.S. Z-et do 2007 god. nema lambda sondu, moze se probati nekim aditivom ciscenje kao sto nas drug @Krokodilo predlaze... Gde postoji sonda, K2 cistac dizni, onaj koncentrovani, jeftin je provereno ubije! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ko je navikao na ABS tesko se vraca, a ko nije navikao, tome svakako i ne treba. Mada znam ljude koji voze sa ABS-om i sami kazu da im se skoro nikad nije aktivirao, ili vrlo retko. Sa druge strane znam cak i one koji su sa ABS-a presli na starije motore bez ABS-a pa se opet snasli bez problema ako su dobre kocnice. Ne otvaram sad diskusiju dal je ABS dobar ili ne, u sustini bolje ga je imati i to je jasno, al da moze bez problema da se vozi bez njega - moze i te kako!Upravo to, na abs se ne navikava. Ako ga imaš, kao i da ga nemaš, sve do onog trenutka kad ti pomogne. Hoće li ta tad spasti, vrlo verovatno, a pitanje da li bi i bez abs preživeo pa moguće a moguće i ne bi Znaci super je kad ima, nije strasno ako ga nema. OdvoAo sam jednu sezonu sa abs i nisam ni primetio da ga imam. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 28, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, N.F.S. je napisao: Ako pretpostavimo da je f.vazduha prohodan i u dobrom stanju ultra zvucno ciscenje dizni u kombinaciji sa ciscenjem klapni gasa resi problem! Z750/1000 ima po par klapni za svaki cilindar, one do cilindara sajlama kontrolise vozac, druge, do kutije filtera vazduha kontrolise ECU preko step motora... Skine se telo/nosac i jednostavno nekim namenskim sretstvom u spreju se ocisti... Senzori polozaja sa strane se ne skidaju. P.S. Z-et do 2007 god. nema lambda sondu, moze se probati nekim aditivom ciscenje kao sto nas drug @Krokodilo predlaze... Gde postoji sonda, K2 cistac dizni, onaj koncentrovani, jeftin je provereno ubije! Ja sam kriv izvini Nisam predstavio moju neman Zx9r 1996 karburator Nema lambda sonda nema ecu Znam da je moj agregat proistekao iz 750 pa zato upitah Nije sramota ne znati sramota je ukrasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 28, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, floyd032 je napisao: Ja sam kriv izvini Nisam predstavio moju neman Zx9r 1996 karburator Nema lambda sonda nema ecu Znam da je moj agregat proistekao iz 750 pa zato upitah Nije sramota ne znati sramota je ukrasti zavisi od koga ukrades... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Februar 28, 2020 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga bivsi... Stavih mu nov lanac i lancanike pred prodaju, presli oko 500km kod mene, plocice na svim diskovima nove. Distancer guvernala sam od prohroma kod glodaca pravio, distancere retrovizora... Decko koji ga prodaje je moj sugradjanin, prodao sam mu kawu sa oglasa u maju prosle godine mislim... Da mu pomognem u oko prodaje malo, mozda se nekome svidi motor (Boban sediste, mra vizir, kofer, nosac...Zamenjen i dihtung poklopca glave prosle godine, nastelovani ventili. ) Kawasaki z750s z750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki z750s z750, 2005. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 48000 km, Kragujevac. Cena 3.200 € - Motori - Polovni... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, N.F.S. said: Evo ga bivsi... Stavih mu nov lanac i lancanike pred prodaju, presli oko 500km kod mene, plocice na svim diskovima nove. Distancer guvernala sam od prohroma kod glodaca pravio, distancere retrovizora... Decko koji ga prodaje je moj sugradjanin, prodao sam mu kawu sa oglasa u maju prosle godine mislim... Da mu pomognem u oko prodaje malo, mozda se nekome svidi motor (Boban sediste, mra vizir, kofer, nosac...Zamenjen i dihtung poklopca glave prosle godine, nastelovani ventili. ) Kawasaki z750s z750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki z750s z750, 2005. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 48000 km, Kragujevac. Cena 3.200 € - Motori - Polovni... prelep motor, bice kupca i za njega sigurno. Ja bih ga uzeo, ali je previse personalizovan za moj ukus, vise volim fabriku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Februar 28, 2020 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ti si esteta, cim si pazario znam kakvo stanje da ocekujem drug! Pijemo kafu cim otopli, spremamo klopu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 28, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.ja kad sam video uzivo kod tebe taj Z,odusevio sam se. vrlo rado bi ga posedovao. Izgledao je kao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Februar 28, 2020 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I u voznji je takav bio! Naseg drugara odavde (Filipfg) sam i vozio Hvala, svakom robujem i kada sve odradim ja prodam, vremena nemam za voznje, to servisiranje mi draz pretstavlja...Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Februar 28, 2020 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.ja kad sam video uzivo kod tebe taj Z,odusevio sam se. vrlo rado bi ga posedovao. Izgledao je kao nov.I ja bih sada rado tvoju hondu posedovao Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 28, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, N.F.S. said: I u voznji je takav bio! Naseg drugara odavde (Filipfg) sam i vozio Hvala, svakom robujem i kada sve odradim ja prodam, vremena nemam za voznje, to servisiranje mi draz pretstavlja... Sent from my SM-J530F using Tapatalk Iako i pre te voznje, u mislima mi je bilo da je 4 cilindra najprijatnije za voznju, posle te voznje samo se potvrdilo. Secam se vozimo se nas dvojica, zajedno pa jedno 190 kila na motoru , ti u sestoj brzini idemo 40 na sat, motor samo prede ne stuca, ne pipas kvacilo. To je za mene snaga motora a ne ono moze 300 da razvije. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, filipfg said: Iako i pre te voznje, u mislima mi je bilo da je 4 cilindra najprijatnije za voznju, posle te voznje samo se potvrdilo. Secam se vozimo se nas dvojica, zajedno pa jedno 190 kila na motoru , ti u sestoj brzini idemo 40 na sat, motor samo prede ne stuca, ne pipas kvacilo. To je za mene snaga motora a ne ono moze 300 da razvije. Bravo. Ljudi, za one koji ne znaju, ja sam vec imao isti ovakav motor, svidjao mi se tad, svidja mi se i sad, ima to nesto. Menajo sam se bio sa Nesom za TDM i ne zalim, odlican je TDM, sad sam opet uzeo Z750S, i ne mogu da docekam sutra da stigne, vec sam spremio sve krpe i sprejeve, iako je motor cist i suv. Naruceno ulje, filter, a proverice se i plocice, ulje u kocnicama, antifriz... Ako neko razmislja o mom bivsem Z750s, mogu vam reci da je ocuvan kao casa, i da ima dosta opreme! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2417 Napisano Februar 28, 2020 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8689 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 1879 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ima kodirano pokretanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, ProMaster said: Ima kodirano pokretanje? Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Februar 29, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu Kao lutka Čestitam kolega! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bogme, lep... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Dule Sebeški said: Auuu Kao lutka Čestitam kolega! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, ThePainkiller said: Bogme, lep... Hvalaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan drago mi je sto je pobedilo srce! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Па ово није Штрумф! Нема беле боје! Превара! Честитам, у здрављу да тераш точак! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 29, 2020 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan A od opreme ima farove?Jes sacuvao sve krpice i prskalice? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Februar 29, 2020 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Zuba87 je napisao: Па ово није Штрумф! Нема беле боје! Превара! Честитам, у здрављу да тераш точак! Plav i namrsten! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...