VivaLaMexico 0 Napisano Februar 23, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, naravno nov sam. Mozda se vec spominjalo u nekim prethodnim temama, ali ajde da pitam. Dakle interesuje me neki enduro, jos uvek nisam odredio koji pa zbog toga i trazim savet. Za sad mi ne treba nesto glomazno, tipa Gs i slicno. Dopali su mi se Honda cb500x i Nc750x, e sad naravno dolaze u obzir i jeftiniji modeli. Voleo bih da kupim motor koji bih mogao sutradan lakse da prodam i da ne izgubim brdo para. Naravno u obzir dolaze samo polovni motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Februar 24, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan KTM 950 adventure WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM KTM 950 adventure, 2004. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 95500 km, Požega... Nisam nešto za to da delim savete a ovo je jedino što mogu ponuditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 170 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 178 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Pošto si nov ,honda cb 500 x bi ti savršeno odgovarala. Od jeftinih pronađi dobar KLE kawasaki bićeš zadovoljan za početak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...