Squirrel 96 Napisano Jul 5, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Moram da postavim još jednu slidžu... Evo kako izgleda biti čovek između dva slovenca ;D TomaB ne moram da predstavljam a nadam se da i Mokl-a znate... Veseli dvojac iz SLO... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Jul 5, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sinoc i jutros (subota) mislim na vreme? U Cacku nije bilo mnogo kise koliko je bilo grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Jul 5, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan MARATONCI krecu iz Sapca u 11,vidimo se. vreme idealno za putovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4860 Napisano Jul 5, 2008 Ne silazi, 5574 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sremam se da krenemo! Vidimo se! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Jul 5, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ja dodoh sa skupa, bilo je odlicno, sve pohvale organizatorima... Sta da kazem, sve je bilo vrh, super zezanje, Madjar koji je vozio street fight me je ostavio baz teksta... samo cu reci - svaka mu cast!!! P.S. Ujko Squi je dobio dve ujne ;D ;D ;D ... eto toliko od mene, sto se slika tice, dok proberem sta da postavim... ima ih 147... ;D Poz za sve forumase koje sam videla/upoznala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makimoto 5 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 93 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Bih, videh, prodjoh.... Nije lose bilo, cak sta vise vrlo dobar odlican 4+ Evo par fotki sa skupa pa pogledajte. Ko nije prisustvovao, a i ko jeste da se podseti. [/img] i jos malo slicica pogledajte ovde http://www.autogaskaludjer-brc.co.yu/ere08/index.html Uzivajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soncy 0 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Moram da postavim još jednu slidžu... Evo kako izgleda biti čovek između dva slovenca ;D TomaB ne moram da predstavljam a nadam se da i Mokl-a znate... Veseli dvojac iz SLO... ;D vauuuuuuuuu kako zgodni momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 6, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za skup... cista desetka... izgleda da ste me poslusali za trubace i mislim da je sto se tice toga 1 000 000 puta bolje (cak sam se i ja ludirao uz njih)... Krce super si vodio show ... street fight nenormalan... Nadja je bila super ko i uvek... Atomci isto... nemam reci... nikad bolje... nemojte se uobraziti... samo napred... svaka cast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PoZzZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir 1 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Skup prva liga cista desetka. Veliki pozdrav za sve sa foruma stare i nove koje sam upoznao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4860 Napisano Jul 6, 2008 Ne silazi, 5574 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stigli sa skupa! Bilo je bas lepo, super smo se proveli! Svaka cast! Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 6, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci osim odlicno!!! Ja i Jska stigli prvi, skoro ni organizatora nije bilo na licetu mesta. Pozdrav svima koji su bili i proveli se odlicno, a koji nisu bili mogu na popravni dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Jul 6, 2008 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Knezevi stigli zivi i zdravi, sve pohvale za organizaciju.... Bice malo i slicica, ali sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ckovla 3 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Arilje Motocikl: TDR125R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za skup bilo je ekstra. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Jel skup u Uzicu bio gde i prosle godine? Jel to "Veliki park"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bio na istom mestu kao prosle god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci osim sve pohvale za ere bilo je mnogo dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Jul 6, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Želim da se zahvalim svim bajkerima i bajkerkama na poseti, i da kažem da je skup protekao bez problema i incidenata u samom gradu a bilo bi dobro da se svako javi kad stigne kući da znamo da je stigao bezbedno... Žao mi je što nisam mogao da posvetim više pažnje svima vama jer mi klubske obaveze to nisu dozvoljavale... Ako je bilo nekih propusta i to iznesite da menjamo za narednu godinu... Sutra imamo sastanak gde ćemo pokušati da realno sagledamo sva dešavanja u vezi skupa i sastavimo zvanične podatke... Slike ću postaviti sutra (ponedeljak) dežurao sam celu noć subotu na nedelju i još se nisam naspavao... Još jednom hvala na poseti pozdrav SQUI... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Jul 6, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ja dodoh sa skupa, bilo je odlicno, sve pohvale organizatorima... Sta da kazem, sve je bilo vrh, super zezanje, Madjar koji je vozio street fight me je ostavio baz teksta... samo cu reci - svaka mu cast!!! P.S. Ujko Squi je dobio dve ujne ;D ;D ;D ... eto toliko od mene, sto se slika tice, dok proberem sta da postavim... ima ih 147... ;D Poz za sve forumase koje sam videla/upoznala.... Hvala na ujnama ali ti moraš zauzeti treću poziciju dok ne stigne zamena :D ;D :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Jul 6, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh malo pre preko Tare i BB, kroz do jaja zajebane predele! Svaka cast Erama na vrhunskoj organizaciji,a narocito Nadji na iskazanom profesionalizmu i entuzijazmu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ujnama ali ti moraš zauzeti treću poziciju dok ne stigne zamena :D ;D :-* A malo ti dve a? Kol`ko bi ti, pet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1083 Napisano Jul 6, 2008 Ne silazi, 5486 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo odlicno, ma sta odlicno, fenomenalno. A pogotovo ekipa sa kojom sam proveo dan i noc. Breeee na na na, pa dokle vise. ;D Od sada idem samo na motorijade na koje idu OZENJENI LJUDI KOJI VOZE KAWASAKI. Hvala ERAMA , a prije svega ljudima sa kojim sam se malo je reci provodio u Uzicu. Slicice ce da bidnu sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan Odlican skup ,samo ovako nastavite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Jul 6, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ujnama ali ti moraš zauzeti treću poziciju dok ne stigne zamena :D ;D :-* A malo ti dve a? Kol`ko bi ti, pet? Slušaj... ja mogu, samo ako tebi nije problem... ;D :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sandra_ca 22 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Slušaj... ja mogu, samo ako tebi nije problem... ;D :-* Xexexe... ajd` cutacu ja :-X a ti na spavanje bre pa sutra slike da postavis... Ja cu ti proslediti one s ujnama i jos neke... :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Jul 6, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Slušaj... ja mogu, samo ako tebi nije problem... ;D :-* Xexexe... ajd` cutacu ja :-X a ti na spavanje bre pa sutra slike da postavis... Ja cu ti proslediti one s ujnama i jos neke... :-* Postavi više slika jer ja nisam imo kada da slikam znaš da sam bio zauzet sve vreme pozdravi mi ujne oću reći klub ujni... :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...