stryker_026 132 Napisano Februar 16, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me ako je neko od iskusnijih vozača koristio kacige marke nolan ako može napisati nešto o njihovoj pouzdanosti ovu sam dobio na poklon uz motor svakako planiram kupovinu nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10860 Napisano Februar 16, 2020 Hronični Motociklopata, 7485 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neki stariji model, ali ne brigaj, Nolan su vrhunske kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Februar 16, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Da to bih i ja rekao videh da nema mogućnost promene vizira ima pripremu za pinlock i trkačku kopču umesto one duple D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 822 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, stryker_026 je napisao: Da to bih i ja rekao videh da nema mogućnost promene vizira ima pripremu za pinlock i trkačku kopču umesto one duple D Ja sam mislio da je duplo D trkačka kopča. ona druga se zove brza kopča... valjda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Februar 16, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ja to stalno mesam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...