Atorn 3301 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem korišćena oba retrovizora za GPZ 500s '91 godište. 20 eur za oba, levi i desni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Od GPX 750 pašu šraf na šraf, a mnogo su pregledniji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3301 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan drtommy hvala na savetu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to izgleda, moj bivši GPZ 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3301 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Da li su od GPX - a duži, ili je ogledalo veće? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Atorn je napisao: Da li su od GPX - a duži, ili je ogledalo veće? Idu više ka vani tako da ne gledaš svoja ramena, a koliko se sećam, i veće je samo ogledalo. Drugo, odlično je rešen zglob za štelovanje tako da nema drhtanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3301 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno su mi ovakvi okrugli retrovizori, tako sam ga kupio. Odlična vidljivost, ne trese, medjutim, nisu naročito lepi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16357 Napisano Februar 17, 2020 Integrisan, 4919 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio VICMA za ninju250r, i lepsi su i pregledniji. Mada moj je druga generacija i mislim da ne pasu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8434 Napisano Februar 18, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3182 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan originalni retrovizori su govno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Februar 18, 2020 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Na mom su originalni bili ok, malo uži ali radili su posao. P.s. ako zatreba, imam jednu onu gumu od original retrovizora, ako zatreba dajem za dž. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3301 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mrle je napisao: originalni retrovizori su govno. Koje bi ti onda stavio na GPZ 500s ? Daj predlog za bolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16357 Napisano Februar 18, 2020 Integrisan, 4919 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3301 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Motorcyclist je napisao: Ja sam kupio VICMA za ninju250r, i lepsi su i pregledniji. Mada moj je druga generacija i mislim da ne pasu. Ne pašu, kače se niže na starijem modelu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Februar 18, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neke ne znam da li ti odgovaraju novi su VICMA ako ih nadjem dobijas ih za dzabe . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3301 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, con3VA je napisao: Imam ja neke ne znam da li ti odgovaraju novi su VICMA ako ih nadjem dobijas ih za dzabe . Ako pasuju i ako ih nadješ, naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Februar 19, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ove ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10419 Napisano Februar 19, 2020 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je od: Yamahe FZR600R, YZF600-750R, Kawasaki ZXR 750, ZX-7R SUZUKI GSXR 750-1100, RF600-900R Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3301 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Onda nije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3301 Napisano Maj 27, 2020 Drug član, 942 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...