Čika Dule 152 Napisano Maj 9, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Вид' де разл'ке драстриЋне! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 9, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam se iznenadio, nisam mislio da je toliko bila sjebana. Zavarila je skroz,istopila kavez od ležaja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 7, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Malo se radilo ovih dana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Jun 7, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan A uuuu Zveki nemoj to da mi radiš, ja moju glanco i glanco al ovako nikako da ispadene, baš mi se sviđa !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 7, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Izmislio sam novi smer "selfija".Nazvao sam ga " Moto selfi"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jun 8, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Биће моторче још лепше него ономад с почетка теме, гарант. Свака ти се дала, матори! ПС 'Ајд' мало да закерам: А где су овде прохромски вијци? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 8, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ova faza podrazumeva sredjivanje mašine i par sitnica na ostatku motocikla . Sredjivanje celog MZ-a ostaje za zimu. Želeo bih da MZ-a osposobim i registrujem ovoga leta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 9, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Današnji radovi. Definitivno, poliranje je boles` a ova je uznapredovala: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jun 10, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Болес', цела истина извечери, матори. 'Оће да ми врисне ТВ кол'ко пршти и сија. Ил' си се натрљо ил' си се натрошио струје за шлајферицу. Било како било, :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 10, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Fotošop, ha-ha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jun 11, 2014 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 28, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Danas,napravljen je mali napredak. mašina je namontirana u ram MZ-a. Ostaje gomila sitnica,povezivanjja....i jedna porudzbina delova od Gabora. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Jul 28, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Motor je lepši od para , svaka čast !!! Reci mi molim te jel ti je taj auspuh orginal (neka novija verzija) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 28, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Toooo Zverko.. svraticu neki dan da ga vidim uzivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jul 28, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi molim te jel ti je taj auspuh orginal (neka novija verzija)? Марвинг Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 28, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je lepši od para , svaka čast !!! Reci mi molim te jel ti je taj auspuh orginal (neka novija verzija) ? "Lipnik" pravljen u Sloveniji davnih dana. Bila je i znatno skuplja varijanta Sebringa. Ove dve varijante su radile kao fabrički i u gornjem i u donjem režimu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jul 28, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Toooo Zverko.. svraticu neki dan da ga vidim uzivo! Samo pošalji SMS, da bih bio kod kuće . Od 10.08 nisam kod kuće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 29, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ćeš biti otsutan, od 10. do kada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Jul 29, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Марвинг МАТОРО, ПА ИЗЛАПЕЛО! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 18, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam zakasnio sa kačenjem fotki ali mi je glupo da ih izostavim. Letos je Šumi svratio sa se malo družimo i pojačamo kofer za put. Mi, MZ-JAŠI se i ovako slabo družimo pa barem kada se to desi da i objavimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 18, 2014 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Матори, како се напредујеш с МЗ-ом? Докле се стигло? Немој да ћутиш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 18, 2014 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa se ne radi, zato ćutim. Popravljao skuter.Sada sam ne radnik.MMF nema puno razumevanja za tak`e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...