miksamgm 1067 Napisano Februar 10, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Situacija je sledeca u narednih nedelju dana(jos nije sigurno),trebao bi mi stan negde na čukarici.Stan jednostoban,garsonjera,da imaju gde da prespavaju i spreme neku klopu,istusiraju se...kako god uljudno pristojno i cisto po mogucstvu u nekom prizemlju ili eventualno prvi sprat. Treba mi za suprugu i sina na neke 3 nedelje,ali naravno nije bitno koliko ce biti cena iznajmljivanja ,najbitnija je lokacija. Moze i neka varijanta stan na dan za tih 20 dana,sve zavisi od lokacije i dogovora. Ulica koja bi najvise odgovarala je Kneza Višeslava ili tu negde u blizini. Otvoren sam za sve predloge,ponude i sugestije. Imam rezervnu varijantu,ali nju bih koristio ako neuspem nista odgovarajuce da pronadjem,a oni budu morali da imaju smestaj u tom trenutku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 10, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @Krmco bas ima gajbu na Banovom Brdu tako da , kontaktiraj njega. On je izdaje preko stan na dan. Sigurno se mozete dogovoriti ako je lokacija ok. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Februar 10, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan @Astral hvala za brzinski tip. Odmah nazvao i dogovorio se sa kolegom @Krmco. Mogu samo da kazem da su ljudi jako jako korektni, svaka im čast. Jos ako uspemo da slozimo sve termine,bice odlicno. Slobodno mogu unapred da se zahvalim Dušanu i njegovoj supruzi na predusretljivosti. Nadam se da ce se kockice sloziti pa da napravimo dil. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8478 Napisano Februar 11, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ako im šta zatreba ja sam tu na Banovom brdu u Žarka Vukovića Pucara, druga paralelna ulica sa Kneza Višeslava. Ako im treba auto, prevoz, bilo ja da ih odvezem ili da im dam auto, spremim ručak ako su u frci ili bilo šta što im u trenutku treba. 8 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Februar 11, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Hvala burazeru! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 15, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan I ja htedoh da pohvalim Duska i Anu, sad videh temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Februar 15, 2020 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, kockice se nisu poklopile. Sredjivanje koje su planirali nije moglo da se pomeri, tako da se datumi preklapaju i nemozemo kod njih na gajbu. U svakom slucaju aktivirali smo backup plan, pa smo zavrsili pitanje smestaja. Dusku i Ani lep provod i sve najbolje, jer su stvarno ljudi izasli sa velikodusnom ponudom i hvala im kao i da smo sklopili posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...