Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svima iz Kraljeva

Recommended Posts

• Zainteresovan, 639 postova
  • Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

zainteresovah se za kupovinu EN 500 i nadjem foto galeriju na netu...kontaktiram vlasnika, popricam sa njim o motoru, a on me uputi na ovaj sajt/forum i kaze da je jako dobar i da tu ima slika njegovog motora i svasta nesto. njegov nick ovde je "laband"

pozdravljam ga ovom prilikom i veoma sam mu zahvalan jer ovo mesto je fantasticno...ja kao radim sa racunarima, visim po netu non stop, a nisam znao za ovaj url...bruka

sta reci, svaka cast svim likovima koji pisu raznorazne tekstove...svaki je pun bajkerskog duha sto budi raspolozenje i kod onih koji nisu nikad seli na motor...primer je moja koleginica, zena srednjih godina, dadoh joj par putopisa da procita, zeni samo sto suze ne krenu...kaze, ovo nije normalno, nisam znala da je srbija ovako lepa i stalno ponavlja ono sto je "nntom" napisao u putopisu "na more skuterom od 50 kubika" a to je "nije isto ziveti i biti ziv!"

eto, to su moje impresije sa ovim mestom na kome cu od sada biti redovno

sad malo o meni,

rodjen u kraljevu 13.04.1979...zavrsio srednju mashinsku, upisao fax ali brzo batalio

oduvek sam voleo tehniku pa tako pocinjem da radim u lokalnoj televiziji, ostrascen sam racunarima pa shodno tome menjam posao posle 2 godine i prelazim u firmu gde se bavim servisom i prodajom racunara, poslednjih godinu dana radim u firmi koja se bavi sklapanjem aviona kao informaticar.

motore oduvek volim ali nisam imao finansija da priustim sebi neki bolji motor sve do prosle godine kada sam zajedno sa bratom pazario XT 600 '94...fantastican motor po meni. uvezen iz italije, presao oko 16000, u izuzetnom stanju...do sada nismo imali nikakvih problema i nadam se da ni dalje nece biti

IvTb2_xtbt0.th.jpg

ja se uglavnom vozim po lokalnim uzvisenjima oko kraljeva (offroad), a brat voli otvoreni put pa skupljamo novac za motor koji je vise prilagodjen tim uslovima

pozdrav svima i vidimo se na nekom moto skupu!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere

zahvaljujem se svima na dobrodoslici

prosto rekoh sve, a osnovno nisam...Nikola Manojlovic  ;)

hvala i Vama na dobrodoslici...

hehe, nisu generali u pitanju :) ima me u vise igrica, SC, WOW, itd :) ...ali iskreno, nisam pokupio iz igrice...taj nick sam video davno na jednom BBSu pa mi se jako svideo kako zvuci i eto :) srecom pa nisu bila autorska prava :)

vidim da ima i komsija ovde, mogli bi da upoznamo i organizujemo neku voznju...pishemo se preko PP

hehe, pomesao je nesto sigurno :)

ko zna, mozda ih i znam :)

• Ne silazi, 5562 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Ma to su moji drugari, bas sam pre nekoliko dana sa Pecom isao u Trebinje...

Onaj vikend 5.7. idemo u Uzice, pa ako hoces mozes da se prikljucis.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja