Cope 215 Napisano Maj 21, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Vozac skutera koji je sinoc pokusao da prepreci Knez Mihailovu ulicu, neocekivano je naisao na prepreku u vidu tri plave kosulje. Zanimljivo je to da su cuvari reda ljubazno uputili motociklistu okolnim putem, bez da mu traze bilo kakva dokumenta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1976 Napisano Maj 21, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan A mozda se samo izgubio... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1243 Napisano Maj 22, 2006 Ne silazi, 5630 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A pa vidis i Plavi Orkestar se kultivisao,Bravo za njih! A gdje je krenuo ovaj sa skuterom,mislim ipak preko kneza Skuterom?? :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 218 Napisano Maj 22, 2006 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Trebao je da spusti obe noge na tlo i da kaže: "Drugovi, ja pešaèim, a ovo mi nešto izraslo na mudima." najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1243 Napisano Maj 22, 2006 Ne silazi, 5630 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Nije mu nesto ova izraslina,trebao bi se toga rijesiti sto prije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 22, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Trebao je da spusti obe noge na tlo i da kaže: "Drugovi' date=' ja pešaèim, a ovo mi nešto izraslo na mudima." najzli[/quote'] Hahahaha! I na glavi mu je nesto izraslo, a on to verovatno zove kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1243 Napisano Maj 22, 2006 Ne silazi, 5630 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Fetus od kacige,mozda za 9 mjeseci bude prava!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 23, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Slushaje ljudi...Nema zajebancije sa zvezdarcima...!!!! Ako se naljutimo pa raspishemo referendum...pa udjemo u Evropu pre Chukarice i Palilule... Ps.Znam choveka...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 23, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ne ispadne da ga branim... ali i meni se po neki put desi da ujutru kad idem na posao (posto radim u Cika Ljubinoj) predjem preko Trga ili presecem Knez kod cesme... eto priznajem :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1976 Napisano Maj 23, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ne ispadne da ga branim... ali i meni se po neki put desi da ujutru kad idem na posao (posto radim u Cika Ljubinoj) predjem preko Trga ili presecem Knez kod cesme... eto priznajem :oops: A vidim trazio si majicu... tako bi da nas reklamiras? e moj bato :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 23, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A vidim trazio si majicu... tako bi da nas reklamiras? e moj bato :x :oops: :oops: :oops: Inace, uvek vozim u jakni :wink: PS. Znam da mozda zvuci glupo, ali pre 9 sati ujutru prolaznici su vrlo retki, vozila za snabdevanje se krecu istim putem, tako da mene koji najkracim putem presecem deo "zabranjene povrsine" retko ko i primeti. Inace, prilaz Cika Ljubinoj ulici je gotovo iz svih pravaca zabranjen, tako da je ovo minimalna zrtva koju podnosim da bi mi prevozno sredstvo bilo na oku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Maj 23, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan :twisted: :twisted: hehehe reci mu dex reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Maj 23, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cilj opravdava srestava! :skuter: :skuter: :skuter: :sesirko: Pustite coveka da ide gde hoce U Dojc ima jedna dobra izreka, pogovovo za nas sa "yuga": "radi sta god hoces - dok te ne uhvate" a kad te uhvate najebes za sve retroaktivno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1243 Napisano Maj 23, 2006 Ne silazi, 5630 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sve se vrati sve se plati i svak dodje na red!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Maj 23, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih reci DEX NEDAJ MU MAJCU! Sace leto pa ce da vozi u njoj i eto puce bruka! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta 0 Napisano Jun 5, 2006 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ne ispadne da ga branim... ali i meni se po neki put desi da ujutru kad idem na posao (posto radim u Cika Ljubinoj) predjem preko Trga ili presecem Knez kod cesme... eto priznajem :oops: Pa jedino ako radi u trecoj ,posto vidim da se ovo desilo nocu u Knezu! Covek posao u vizitu ,da vidi kakvih ribica ima u akvarijumu!Ali se malo za :?: ebao ova oprma mu je za bicikl a ne za Makinu!Mada koloiko su nam inteligentni cuvari reda ,ne bi bilo cudo da su mislili da je on na biciklu ili trotinetu :bos: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jun 5, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan On je na biciklu s pomoccnim motorom i kaciga mu je odgovarajucca!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 19, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Uf, a kada se setim kako smo Ja, Bane i Hitman nocima divljali sa 125-icama kroz Knez, podzemne prolaze, Cumicevo, haustore, zelenjak, skolska dvorista i td, nije mi dobro. Mislim da su nas plavci jednom cak i videli, ali nije bilo sanse... hehe... A da su nas uhvatili presudili bi nam po kratkom postupku, odma' prangija, tri metka i mirna Bosna... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Januar 19, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebao je da spusti obe noge na tlo i da kaže: "Drugovi' date=' ja pešaèim, a ovo mi nešto izraslo na mudima." najzli[/quote'] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 970 Napisano Januar 19, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne prikazuje fotku..jel sam ja u pitanju ili nesto brlja imageshack..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 19, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne prikazuje fotku..jel sam ja u pitanju ili nesto brlja imageshack..? Izgleda da je isteklo vreme za host! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Januar 19, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan eeeee, koliko se sad ljepse zivi u bg-u, a nekad se nije pjeske moglo proc pored njih :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...