RADESM 6 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam TOMOS kaisar '69 i '73 i zanima me da li se oni svrstavaju u old timer e? jel ovakav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan e kad bi bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Januar 3, 2012 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Evo novog casopisa za zimske dane !!! Torrent oko 130 Mb Classic Motorcycle Mechanics 2012 - 01..pdf.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Slike kojekakvih prikoličara: http://www.darkroastedblend.com/2011/10/unique-sidecars-showcase.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo telo čoveče... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Mart 10, 2012 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan neznam jel se i ovo računa.moja bivša ljepotica.72 godina ,našao sam ju u jadnom stanju nit kotači se nisu okretali ali ostala je u originalnoj tvorničkoj boji.kad sam ju sredio išla je ko raketa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 10, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ - Ronny - prelep ti je motor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 10, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Podseća na RD350, samo što prvi put vidim ovaj model, kako se zove? Izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Mart 11, 2012 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan to vam je model yamaha tx 500.mašina ista kao na xs 500.ova moja je bila za englesko tržište.ako primječujete prednja guma je originalna dunlop iz 72. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Mart 11, 2012 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo tu se može vidjet guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Mart 11, 2012 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Motor je stvarno extra,lep da lepse ne moze biti.Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
consul 2 Napisano Mart 11, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Consul nije jos gotov i prikolica treba da se restaurira. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Maj 1, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan pokusaj da ubacim slike, nesto mi ne ide od ruke. NSU Pretis 175ccm `64 godiste. Ocigledno ne snalazim se sa ubacivanjem slika, al cu biti uporan dok ne nadjem caku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Maj 1, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedan pokusaj da ubacim slike NSU . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Maj 1, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Najzad sam uspeo da ubacim slike idemo sa temom dalje. Nadjoh kod coveka,pod nekom supu Victoriju KR 26 250ccm `53 godiste u jadnom stanju, slike ce reci vise od reci. i jos nekog starog gvozdja koje mi je dao Evo danas kako izgleda motor ostali su auspusi da se urade i struja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Maj 1, 2012 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan Projekat koji se radi,a zapocet je u martu ove godine i ako bude sve teklo po planu, trebao bi da bude gotov za moto skup u Petrovcu Motor Hoffmann MR 250ccm `52 godiste zadnja registracija `60 godine, naso ga u svinjcu ispod brdo zemlje i slame, ma vise slame je imao u cilindrui i masini nego dobrih delova. Na prvi pogled je delovao da je u dosta boljem stanju, nego Victorija, ali covek se po neki put i zajebe u proceni. Nemam slike al trenutno stanje sve je ispeskirano i ofarano jure se delovi koji jos treba da se kupe urade, bice slika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna interesantna fotka, koja se slaze sa temom, slikana u Narodnoj biblioteci za vreme noci muzeja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mlekadžija 8 Napisano Maj 22, 2012 IT on Yamaha, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-SA Prijavi odgovor kao problematičan Dobra fotka . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1772 Napisano Jun 18, 2012 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan sa izlozbe u okolini bergama. ima toga jos pa ako ima zainteresovanih mogu da postavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Jun 28, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Wow, kako je dobar! Naravno da nas interesuje, slobodno postavi sve sto imas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 2, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan HONDA CB900F godina 1982 još uvek u sanduku tzv. NOS (New old stock) http://page18.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/w76257265#enlargeimg Cijena, prava sitnica: "BUY NOW" za 33.000 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 231 Napisano Avgust 23, 2012 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!Pošto nema fotki sa izložbe Harleja u Italiji,evo mojih fotki sa iste izložbe koja je gostovalai u Osijeku u martu. Mirko https://picasaweb.google.com/113782467837808715615/HDIZLOZBAUOSIJEKU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Octobar 17, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Jeli neko zna jeli ovoga bilo na našim putevima? Bilo,bilo a i na trkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Octobar 17, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Projekat koji se radi,a zapocet je u martu ove godine i ako bude sve teklo po planu, trebao bi da bude gotov za moto skup u Petrovcu Motor Hoffmann MR 250ccm `52 godiste zadnja registracija `60 godine, naso ga u svinjcu ispod brdo zemlje i slame, ma vise slame je imao u cilindrui i masini nego dobrih delova. Na prvi pogled je delovao da je u dosta boljem stanju, nego Victorija, ali covek se po neki put i zajebe u proceni. Nemam slike al trenutno stanje sve je ispeskirano i ofarano jure se delovi koji jos treba da se kupe urade, bice slika. Odlicno,TABLICU CUVAJ!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Octobar 17, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Partizan, iz 1965, treba Karike da nadjem??? Radi ko sat. 15 godina nije paljen ocistili karburator i struju nastelovali upalio odma! :D Prošle zime sam radio farbanje jednog takvog Partizana-vlasnik ima još dosta oldtimera-ADLERA-ARIEL-ARDI-HOREKS-ZUNDAP-NSU-BMWR25-jawa-čz-mz televizor ...još nekih biciklova pride.Vlasnik je jednog savršenog BMWr25(staviću slike)prikoličara...pa možeš njega pitati za karike-izmedju ostalog Lep rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...