RADESM 6 Napisano Octobar 22, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan da druze ovo ja dkw nz350 iz 1942 god.prodata je ta masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan jedino sto sam video je jedan u [glow=red,2,300]makedoniji[/glow] oko 500 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan mislis na ceo motockl ili na agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan ceo ali je 250 ccm http://www.pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=323264 ima i od 350 ali nema cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Octobar 27, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan trebao bih i neke delove od nsu super fox iz 1957,ako neko ima ili moze pomoci :)0649652296 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Octobar 28, 2009 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, sve mi se čini da je taj Super Fox kadgod bio moj, ali na zalost peodao sam ga liku u N.Sadu pre nekih 8 godina sa sve rezervnom mashinom. :'(. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Octobar 28, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj nsu je iz shida,barem mi je tako receno i nije imao rezervnu masinu kad sam ga dobio od jednog ok coveka iz petrovaradina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze negde da se nadje ovakva prednja vila?? http://cfinney3.netexpress.net/gallery2/d/672491-2/dkw-sb200.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Novembar 28, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan E, mislio sam da sam operisan od ovih krseva iz praistorije i uopste nisam ni otvarao ovu temu. Posto sam pregledao sve druge teme, otvorio sam je. Gledam, gledam nista me to ne interesuje a onda na strani 5 beli BSA s crnim ramom bez gornjeg dela oklopa. Nesto mi se desilo kad sam ga video. Fizioloska stvar! Posle sam s trznuo i na onog BMW-a (a u zivotu me nisu interesovali) i Yamahu sa brojem 58, ali BSA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan jako lepe yamahe... jel jedna mozda za prodaju ja bi rado uzeo RD Ove nisu na prodaju. Na prodaju bi mogla da bude RD 125, ako te to zanima. Buraz to tamo iza mora da je cb 250 iz 1972-3???? Imas li sta delova od nje i dali ima neko takvu da proda , ne trebaju ni papiri ni tockovi... Imam istu takvu cak iste i boje, sam neispravnu, carinjena i sve, stoji kod mene vec nekoliko godina u kući ;D. Inace cudni putevi ovog motora dovodega do mene, gde ćće i ostati.... dugo dugo, redugo vremena. Znacila bi mi bilo kakava informacija u vezi njega i delova koje za njega mogu naći.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoklasik 8 Napisano Novembar 30, 2009 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je moja CB 250 model G. Vozim je po malo na trkama oldtajmera. Tesko je za delove, jedino preko sajta www.e-bay.de ali to je jako komplikovano, treba neko tamo da licitira cenu, da plati deo,da ga primi postom itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Decembar 11, 2009 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.trickphotog.com/engine_project.htm Evo malo slicica masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Decembar 11, 2009 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem HONDU CB360, vozena III sezone na motoklasik trkama, cena 450 eura ispravna ali bez papira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Januar 17, 2010 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ja posedujem dva Cindapa, jedan 39 godiste a drugi 41 godiste. U dosta losem su stanju, ali su sakriveni od vetra i kise. Tokom vremena ne odrzavanja, najlosije su prosli rezervoari i jos po neki delovi. Masine su manje vise u solidnom stanju. Za jedan posedujem dokumentaciju a za drugi ne. Zanima me da li postoji u nasem zakonu nekakva zackoljica kako bih mogao da dodjem do mogucnosti da legalizujem isti. Takodje me interesuje da li posedujete nekakve kontakte ko bi mogao da ih restaurise i vrati u prvobitno stanje ali da uradi sve kako treba, i da li znate nekoga ko mozda poseduje jos nekakvi stari Cindap da ga kupim za delove. Takodje me interesuje kako da dodjem do seme motora. Pozdrav, Damir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Januar 17, 2010 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Somborskoj okolini je postojalo pre par godina vise komada NSU-a i DKW-aca i to u voznom stanju. Ako nekome treba mogu da se raspitam sta moze jos uvek da se nadj. Znam da ima MZ cinimi se 60 i neko godiste, mislim da je 175 ili 200ccm, u full-u original fabricki za neke smesne pare, to je onaj sto se kaze sa televizorom, veliki kockasti far i to mislim da je trkacka varijanta. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Od juce sam vlasnik ovog lepotana...(dobro sada bas i nije lepotan ) ali polako bice-bice-bice ;D Masina je MZ ES 150 ccm a ram je od DKW-a nisam bas siguran koji tip i godiste ali mislim da je DKW sb 200 ali ne znam iz koje je godine, pa ako neko zna...hvala mu unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da,zaboravio sam da ti cestitam Bice nadam se uskoro i moj es zavrsen pa cu da stavi slika ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da ima plocicu na ramu pa mozda se preko nje moze doci do blizih podataka,a tockovi isto od mz? p.s.moje misljenje dkw sb200.37-38god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=50746&trazi=1&ur=1&model=0&cena=1&m=--Oprema-i-delovi-DKW-NZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan ima covek dosta delova u rifuzi ali prodaje sve zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da ima plocicu na ramu pa mozda se preko nje moze doci do blizih podataka,a tockovi isto od mz? p.s.moje misljenje dkw sb200.37-38god. Google je majka :D da, da u pitanju je DKW sb 200 1938 godiste inace ovaj tip se pravio od 1934 do 1938 godine! Ima plocicu pise da je 1938-mo godiste... Jes' tockovi su od MZ kao i masina...!! Da bi ga restaurirao treba mnogo ulagati (sto je malo teze u ova SUGAVA vremena!!) tako da cu najverovatnije praviti nekog bobbera od njega sa ovom masinom i tockovima koji su vec na njemu. Inace, juce sam poceo da ga rasklapam i mogu Vam reci da sam skinuo 10-tak srafova i NIJEDAN se nije polomio!!!! Na proslom motoru koji je bio 1979-to godiste sam pokidao nekoliko srafova u samom startu ??? E tako se svojevremno kalio celik...! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan prvi projekat bobera je za pohvalu,a ovog dkw-a mislim da treba zadrzati u orginalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan prvi projekat bobera je za pohvalu,a ovog dkw-a mislim da treba zadrzati u orginalu. Manjka mi "vremena ($$$)" : za restauraciju, ali...videcemo! Evo plocice: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan85 0 Napisano Januar 23, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan poz svima, ja cu ovako frisko nov na forumu odmah s neba pa u rebra: zna li neko ima li gde kod nas, ili u okolini neki englez za prodaju/restauraciju? Trazim nesto izmedju 65 i 75, plafon 80-te. Norton, Trijumf, 5 praznih mesta, nesto trece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Januar 23, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=49740&trazi=1&ur=1&model=80&m=Triumph-250 ne garantujem da nije prodat ps ja kad sam studirao nisam imo za menzu ko kaze da je kriza. Ovo moze da preraste u temu sta bi imo kad bi imo http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=49945&trazi=1&ur=1&model=155&m=Horeks-Regina-350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...