sale-kum 351 Napisano Februar 7, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Kao što piše u naslovu prodajem AGM akumulator Landport YTX12-BS, 12V 9Ah. Akumulator je kupljen nov jesenas, ja sam ga dobio uz motor koji sam kupio pre mesec dana, ali je za taj motor neodgovarajući. Cena, neka bude 2500din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 7, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, zaboravio sam broj telefona. 063/363940 Sale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 7, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa prijatelju, gde si bio pre 10 dana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6761 Napisano Februar 7, 2020 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sale, šta si uzeo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 7, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Al si ćorav bre Mišo, vidi na profilu. Diverziju 900... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 7, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, ThePainkiller said: Pa prijatelju, gde si bio pre 10 dana... J... ga. Gledao u akumulator i kanio se da dam oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Februar 7, 2020 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Aj ako ti nije teško baci dimenzije da vidim jel staje u mašinu....Sent from my iZmaj using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6761 Napisano Februar 7, 2020 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, sale-kum said: Al si ćorav bre Mišo, vidi na profilu. Diverziju 900... Otkud znam da nisi uzeo još nešto. Sad lepo dođete na gledanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 7, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, sale-kum je napisao: J... ga. Gledao u akumulator i kanio se da dam oglas. Meni riknuo aku pre 15 dana i na kraju kupio nov... Ovaj tvoj bi mi baš pasovao, da si samo ranije izbacio oglas... Šta je tu je sad... Srećna prodaja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 7, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi trenutno pri ruci da izmerim, ali na netu kaže 152*88*131. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1789 Napisano Februar 7, 2020 Drug član, 898 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki link da vidim da li mi odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 7, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam na početku tačan model, jedino na mom akumulatoru piše 9Ah, a kad ukucaš taj model na Googlu, piše 10Ah. Znači YTX12-BS. Levi je +. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Februar 7, 2020 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pase na SVa. Jel formiran ili nije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Februar 7, 2020 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu ja da ga zapljunem do nedelje uveče kad stižem kuci da izmerim mesto pa ako pasuje kupujem, a ako ne pasuje onda ide sledećem? Ok?Sent from my iZmaj using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1789 Napisano Februar 7, 2020 Drug član, 898 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam do tada neizvestan, stizem kuci u nedelju popodne, takodje da proverim dimenzije. Ako ne ode do tada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 8, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Formiran je akumulator. Palio sam motor par puta kad sam ga probao. Sad je skinut sa motora i čeka novog vlasnika. Ni ja nisam kod kuće do nedelje uveče, vidim da vas dvojica niste iz Beograda, pa ko se javi, mogu da ga pošaljem pouzećem u ponedeljak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Februar 8, 2020 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Ja radim na Voždovcu pa mogu da pokupim... Sent from my iZmaj using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 8, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Može i tako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Februar 8, 2020 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 7.2.2020. at 14:52, sale-kum je napisao: Nije mi trenutno pri ruci da izmerim, ali na netu kaže 152*88*131. To bi trebalo da je to. Moj zidarski metar kaze 150x85x135. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17901 Napisano Februar 8, 2020 Integrisan, 5271 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav sam ja dobio od kolege painkillera ali kontra su + i - Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 8, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Motorcyclist je napisao: Ovakav sam ja dobio od kolege painkillera ali kontra su + i - Nisu... Tako dodju + i - na tom akumulatoru što sam ti dao (levi je plus). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17901 Napisano Februar 8, 2020 Integrisan, 5271 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, ThePainkiller said: Nisu... Tako dodju + i - na tom akumulatoru što sam ti dao (levi je plus). Kod mene ide D+, uz to ne moze da stane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 8, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Motorcyclist je napisao: Kod mene ide D+, uz to ne moze da stane E to je već drugi par opanaka...kako bi u narodu rekli... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17901 Napisano Februar 8, 2020 Integrisan, 5271 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, ThePainkiller said: E to je već drugi par opanaka...kako bi u narodu rekli... Danas sam upalio na kablove i razmisljam se sta sutra, hoce da mi toce benzin sa upaljenim vozilom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Februar 10, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan On 2/7/2020 at 11:37 PM, N e g r o said: Jel mogu ja da ga zapljunem do nedelje uveče kad stižem kuci da izmerim mesto pa ako pasuje kupujem, a ako ne pasuje onda ide sledećem? Ok? On 2/7/2020 at 11:44 PM, Gile said: I ja sam do tada neizvestan, stizem kuci u nedelju popodne, takodje da proverim dimenzije. Ako ne ode do tada. Ne odgovara? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...