Acko017 192 Napisano Februar 6, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj filter vazduha mi je višak, pa ako nekome treba... Kupio sam ga pre dva meseca jer sam mislio da me prethodni vlasnik bunari rekavši mi da je prethodni zamenjen pre nego da proda motor, ja sam otvarao motor i zamenio nov filter novim. Ne verujem da sam prešao više od 300-350km sa novim dok pri menjanju svećica nisam iskoristio priliku da vratim "stari" Platio sam ga 38e u MKD pa ukoliko neko ima ponudu nek javi, da mi ne stoji sledećih godinu i po dana p. s. pasuje kod mnogih modela, ja sam ga konkretno kupio za yamahu r6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Februar 6, 2020 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Fata li se za tdm 900? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Februar 6, 2020 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Februar 6, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Mare_FZ said: Fata li se za tdm 900? iskreno nemam pojma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Februar 6, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam tek pre par dana saznao da se na r6 to menja posle 40.000km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...