RATKO SX 4 Napisano Maj 21, 2006 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko ima skicu el.instalacije za tomos CTX,i kako se steluje elektronsko paljenje...............hvala unapred....!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 31, 2006 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan E posto i ja vozim ctx-a,jel' mozes da ni kazes gde mogu da nabavim delove za njega kao sto su auspuh,zadnja guma i rucka za prednju kocnicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 31, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan E posto i ja vozim ctx-a' date='jel' mozes da ni kazes gde mogu da nabavim delove za njega kao sto su auspuh,zadnja guma i rucka za prednju kocnicu...[/quote'] 2X3M - Nemoj da OFF-ujes, rekao sam ti gde mozes da nadjes to sto trazis a ovde je rec o instalacijama, prati naslov ili salji coveku pitanja na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Maj 31, 2006 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...