Motorcyclist 18085 Napisano Februar 23, 2020 Integrisan, 5353 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Satelis said: Ne znam bate sta i kako ovako, al koliko vidim ti tu imas neko uvijanje, kosenje...da je sve kako treba, verujem da bi za bar 30-40% imao bolju kocnicu. Verujem i ja al jbg. Uzecu za koji dan i silikonsku mast za vodilice da uradim i to i to mu je sto mu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 736 Napisano Februar 23, 2020 Drug član, 1128 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Jel su ove plocice sa Gs-a 2019? Ne izgledaju tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 736 Napisano Februar 23, 2020 Drug član, 1128 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su pogresne plocice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18085 Napisano Februar 23, 2020 Integrisan, 5353 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Toreador said: Jel su ove plocice sa Gs-a 2019? Ne izgledaju tako. Ovo su za 2020. hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Januar 2, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su ti plocice , reci nam sad svoja iskustva i da li bi nesto uradio drugacije sledeci put ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mekenzi300 0 Napisano Ponedeljak u 09:58 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Honda sc57 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, da li je imao neko slican problem. Stavio sam brembo sinter plocice na hondu sc57 i nakon nekih 3000km sam poceo osecati blage vibracije pri kocenju ali kad se plocice dobro zagreju to nestane sto sam i pripisivao tome jer im je potrebna veca temperatura da bi radile poso kako treba, medjutim tek sam juce primetio da sam u neku ruku unistio nove diskove za nekih 5, 6000km. Bukvalno su ih plocice iskopale i bas ima dosta kanala po njima. Da li je neko imao ovakav problem i da li je moguce bilo sta uraditi ili se diskovi moraju menjati? Inace imam brembo pumpu kocnice, pancirna creva i motul rbf700 u sistemu. Pre postavljanja ovih plocica diskovi su bili na 90%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17410 Napisano Ponedeljak u 10:49 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3706 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, Mekenzi300 said: Zdravo, da li je imao neko slican problem. Stavio sam brembo sinter plocice na hondu sc57 i nakon nekih 3000km sam poceo osecati blage vibracije pri kocenju ali kad se plocice dobro zagreju to nestane sto sam i pripisivao tome jer im je potrebna veca temperatura da bi radile poso kako treba, medjutim tek sam juce primetio da sam u neku ruku unistio nove diskove za nekih 5, 6000km. Bukvalno su ih plocice iskopale i bas ima dosta kanala po njima. Da li je neko imao ovakav problem i da li je moguce bilo sta uraditi ili se diskovi moraju menjati? Inace imam brembo pumpu kocnice, pancirna creva i motul rbf700 u sistemu. Pre postavljanja ovih plocica diskovi su bili na 90%. Ja sam pre nekoliko godina montirao sinter pločice na svom motoru i za desetak hiljada kilometara diskovi potrošeni više nego za prethodnih 120.000 km (trenutno su na minimalnoj dozvoljenoj debljini). Isto se desilo i komšiji koji vozi Suzuki GXR1100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mekenzi300 0 Napisano Ponedeljak u 10:55 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Honda sc57 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, zika56 je napisao: Ja sam pre nekoliko godina montirao sinter pločice na svom motoru i za desetak hiljada kilometara diskovi potrošeni više nego za prethodnih 120.000 km (trenutno su na minimalnoj dozvoljenoj debljini). Isto se desilo i komšiji koji vozi Suzuki GXR1100. Da li si nakon toga menjao diskove ili stavio samo neki drugi tip plocica, nisam bas pristalica obrade ako to uopste i moze na diskovima za motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17410 Napisano Ponedeljak u 11:20 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3706 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Mekenzi300 said: Da li si nakon toga menjao diskove ili stavio samo neki drugi tip plocica, nisam bas pristalica obrade ako to uopste i moze na diskovima za motore. Za sada sam samo promenio pločice (ponovo stavio TVR Lucas organic), a još uvek nisam menjao diskove. Diskovi su ravno potrošeni i nemam vibracija pri kočenju, ali su na samoj granici debljine. A pojma nemam jel pametno obrađivati oštećene diskove, (pošto su oni već tanki i pitanje je koliko uopšte ima mesta za obradu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18085 Napisano Ponedeljak u 11:28 Integrisan, 5353 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj polu-sinter plocice. Imas EBC. Ne bi trebalo tako brzo da se uniste diskovi. Fabricki se ugradjuju sinter na te motore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mekenzi300 0 Napisano Ponedeljak u 11:41 U prolazu, 4 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Honda sc57 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, zika56 je napisao: Za sada sam samo promenio pločice (ponovo stavio TVR Lucas organic), a još uvek nisam menjao diskove. Diskovi su ravno potrošeni i nemam vibracija pri kočenju, ali su na samoj granici debljine. A pojma nemam jel pametno obrađivati oštećene diskove, (pošto su oni već tanki i pitanje je koliko uopšte ima mesta za obradu). Pokusacu tako da resim, kod mene je problem sto su plocise iskopale kanale na disku pa se plasim da ce tesko plocica poravnati to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18085 Napisano Sreda u 08:21 Integrisan, 5353 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko na forumu uopste da koristi nesto drugo osim sinter plocica na motorima preko 600 kubika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 341 Napisano Sreda u 08:21 Zainteresovan, 400 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja organic ebc pozadi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18085 Napisano Sreda u 08:37 Integrisan, 5353 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je pozadi isto organic ili semi-sinter. Nego me interesuje napred. Po Nissin katalogu za GSR600 idu SS, NS i ST. SS nisu bas izdrzljive, NS su semi-sinter a ST su sinter. NS su plave boje i rekao bih da su i moje napred iste boje tako da su sada na njemu najverovatnije semi-sinter, mada ne mora da znaci. Mogu videti tek kada skinem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 341 Napisano Sreda u 08:53 Zainteresovan, 400 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa te su najbolje semi sinter za napred. Moj slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18085 Napisano Sreda u 09:03 Integrisan, 5353 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Inace vidim da ih Nissin nudi za moj model kao i Galfer. Brembo i EBC npr. nemaju te, samo organic i sinter. Nema izmedju. Ne bih ni ja da unistim diskove al opet voleo bih sinter sto se tice kocenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18085 Napisano Sreda u 09:53 Integrisan, 5353 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ok nisu semi sinter, ovo je kataloski, znaci da su sinter na njemu: Front Brake Pads - Suzuki SV1000 03/07 59100-35880-000 WWW.EBAY.COM Front brake pads - Brake Pads Front - Suzuki - SV1000 from 2003 to 2007 - Bandit 650 from 2007 to 2012 - GSR600 from 2006 to 2010 Part number 59100-35880-000 If you have difficulty... Front Brake Pads: 59100-35880-000 Rear Brake Pads: 69101-44810-000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 341 Napisano Sreda u 09:59 Zainteresovan, 400 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš još i AP racing kod sagmajstora... Dobar kvalitet imaju razne smeše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 70 Napisano Sreda u 11:39 Svrati ponekad, 92 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko nešto o Vesrah pločicama kod nas? Vidim jedino na netu da se reklamira neki Motoservis Boban iz Pančeva ali ništa o njima čuo nisam pa ne znam ni koliko je legitimna priča... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4240 Napisano Sreda u 12:06 Drug član, 1054 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Gruja TS je napisao: Jel zna neko nešto o Vesrah pločicama kod nas? Vidim jedino na netu da se reklamira neki Motoservis Boban iz Pančeva ali ništa o njima čuo nisam pa ne znam ni koliko je legitimna priča... Boban se duže vreme bavi tim poslom, daleko od toga da je nepoznat i što se mene tiče je kvalitetan. Vesrah brand je Japanski i ugrađuje se na dosta modela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 70 Napisano Sreda u 12:09 Svrati ponekad, 92 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Atorn! Znam dobro šta je Vesrah, ali o Bobanu nisam do sada znao ništa Ok, znači bez bojazni mogu kod njega da ih tražim kada dođe vreme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...