Smajser 18 Napisano Maj 21, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno van svih planova, odperjao sam sa burzerovom moto ekipom u Zrenjanin na trke. I nisam zazalio! Gomila motora, prasina ''do neba'', masine koje urlaju i motoristi koji bukvalno ''lete''. Kad sam video kako voze klinci od 8 godina, htedoh da se vratim busom kuci :shock: Obratite paznju na uzrast vozaca.Vozio je toliko brzo da mi je ''izleteo'' iz kadra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 21, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel si probao ti malo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 286 Napisano Maj 21, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan A vidim ja nesto mi poznat crni Strom... Uglavnom, bilo je super, dosta motora, puno prasine, i odlicne voznje, pogotovu u nizim (mladjim) klasama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1672 Napisano Maj 21, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 21, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Super slike... Ja sam bio proshle godine...i takodje sam bio fasciniran klincima kojima je kaciga tolika da imam utisak da "mogu komplet da stanu u nju"... To je nash podmladak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Slike su super. Ovo bi voleo da vidim uzivo posto do sada nisam imao priliku za tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 21, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, letenje se moze nauciti i sa 8 godina! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofan 3 Napisano Maj 22, 2006 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kula Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene na startu happening klase (neki nas zovu penzioneri ili turisti): Vi koji ste bili tamo verovatno ste videli moj sator( Jamaha je moja a KTM od drugara): Ja sam jedini bio na motoru koji nije marke KTM: Na prvom mestu (prve trke) sam se nasao zahvaljujuci tome sto je Rajko (favorit) pao i posle pada se namucio da upali motor.Par minuta pre pocetka druge trke nazvala me supruga i rekla da se poradja tako da sam se nabrzaka spakovao i odjurio kuci. ps.Ako bog da sutra cu postati otac dva muska deteta!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 22, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa neka ti je sa srecom sa dva novorodjena bajkera i da zivite dugo u zdravlju, sreci, veselju i ljubavi. :bubu: :pivo: :moli: :jos_piva: :heart: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 22, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je lepo videti da prirodni prirastaj bajkera raste Cestitam i sve najbolje celoj porodici :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 23, 2006 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i sve najbolje :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 23, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Prikljuchujem se chestitkama....Sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 23, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, da su zivi i zdravi!!! :harmonikas: :jos_piva: Jedino sto je malo zeznuto, sad moras da kupujes DVA motora, DVA kompleta opreme itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 23, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Stizu dva sokola, e pa cestitam!!! Da su zivi i zdravi 100 godina!!! Masala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Maj 23, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan pridruzujem se cestitkama:) da su zivi i zdravi 100 godina:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Maj 23, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i sve najbolje! =D> :supz: Da su zivi, zdravi i da voze motore narednih 100 godina! :wink: [-o< Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 24, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan E pa svaka cast. Opasno si to ubo, kad su 2 sokola skupa ugledala ovaj svet. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1672 Napisano Maj 24, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nek sve prodje kako treba! Cestitam ti od srca! :bubu: :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Maj 24, 2006 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ja povedoh sa 1:0 (æerkicom) ali ovo sa deèacima je bilo što bi rekli kladionièari "Iz keca u dvojku". :wink: Èestitam ti prijatelju! :fcab: :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofan 3 Napisano Maj 24, 2006 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kula Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo promasili temu ali moram da se pohvalim; Porodila se supruga i kako smo i ocekivali rodila dva sina. Stariji je veci (3210 grama) i zove se Sergej a mladji (2670 grama ) je Andrej.Razlika je 2 min. ps. Ovo je njihova prva slika i stari su ceo jedan dan ( drzi ih medicinska sestra). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1672 Napisano Maj 24, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, care!!! Primi moje najiskrenije cestitke! :muzbend: :harmonikas: :bouncefire: :gitarista: :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 24, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Pilici cakani! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 25, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitat i sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...