rsv-mille 0 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju out door pantalone,crne, velicina L, imaju protektore, pantalone nisu nove, nosene su ali nisu nigde pocepane prodajem ih jer su mi tesne, moze i neka zamena dajte ponude cena 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan koliko si visok i tezak? I jel imaju postavu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsv-mille 0 Napisano Jun 3, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko si visok i tezak? I jel imaju postavu? imaju postavu, a sto se tice visine oko 176-177sam nizak, ali kilaza me jebe (90) pa su mi tesne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsv-mille 0 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za neku kacigu ima li ko viska a da mu trebaju pantalone? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsv-mille 0 Napisano Jun 13, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za neku kacigu ima li ko viska a da mu trebaju pantalone? ??? zar svi vozite bez pantalona ??? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsv-mille 0 Napisano Jul 4, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan hoce li se neko javiti ako kazem da je cena pala na 40e ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Jul 4, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rsv-mille 0 Napisano Jul 5, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si? iz Sapca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...