Sith 66 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuhhhhhh 'bem li ti lebac kako izgleda!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Al zato je ovaj usao, vidjam ga ponekad na uscu. Kad prodje svi gledaju u njega otvorenih usta ;D A tek sto se cuje ;D Ne znam stvarno ko se ne bi okrenuo za ovakvim motorom Valkyrie Rune...Kamion ko kamion, samo na dva točka. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 3, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan meni se od jamahe najvise svidja vmax i mto1 ,i ako nekada budem uzimo jamahu to ce biti jedan od ta dva modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Al zato je ovaj usao, vidjam ga ponekad na uscu. Kad prodje svi gledaju u njega otvorenih usta ;D A tek sto se cuje ;D Ne znam stvarno ko se ne bi okrenuo za ovakvim motorom Valkyrie Rune...Kamion ko kamion, samo na dva točka. ;D Ma to je tamić.... Ovo je kamion ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 3, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan kako li ce se pokazati taj v4 motor?jel to prvi yamahin motor te koncepcije?honda je mama za V4. Ima i Yamaha uspešnih V4 projekata, ne sekiraj se ništa... a samo sam čekao dan kada će da spakuju 2 TDM agregata u V konstrukciju i da lupe šamar ostalim ''nabildovanim invalidima''. Što se konja tiče, čipovan TDM ko od šale prebacuje 100ks, tako da cifra od 210 (za puta 2) uopšte nije nedostižna. Sjajno izgleda, za japanca i prelepo! Legla bi mi uz kilažu ko pijanom šamar. Još samo 7-ica na LOTO-u i eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Joooj nemojte vishe, plache mi se.... Buuuuaaaaa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan Al zato je ovaj usao, vidjam ga ponekad na uscu. Kad prodje svi gledaju u njega otvorenih usta ;D A tek sto se cuje ;D Ne znam stvarno ko se ne bi okrenuo za ovakvim motorom Valkyrie Rune...Kamion ko kamion, samo na dva točka. ;D Ma to je tamić.... Ovo je kamion ;D Ooooo je** te, V8 Pogledajte hladnjak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Boss Hoss... Sto rekose u "Dva Tocka" hladnjak mu je k'o zica za rostilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 3, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Dosta bre, naOFF-ovaste se u V-max temi i smoriste sa autobusima i kamiJonima.... Ti Hosovi su već 100 puta prežvakana i ispljuvana tema, i Valkyra i sl.... Iscoolirajte malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 4, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.starmotorcycles.com/star/msite/micro_v1.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 4, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan RSV,vec sam otvorio temu prije dva dana tako da sam ih spojio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan RSV,vec sam otvorio temu prije dva dana tako da sam ih spojio Mogao si moju i da obrises, nema veze nisam video da tema postoji. Molim oprost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jun 6, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ipak je 200 KS no zar je bitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 1011 Napisano Jun 7, 2008 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Kakav motor 8) Nema sta Yamaha pa veliiika velikaaaaa praznina pa onda ostali motori... Nekad sam mislio i da je i Harley dobar motor,ali kad amerikanci kazu za njega: "Buy a Harley and buy the best, ride it a mile and walk the rest",onda je sve jasno. Dakle YAMAHA i . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan UBICA!!! Najavljuju ga kao model 2009 a već može da se rezerviše , samo još 7-ica na lotou kao što reče Dexterr pa da se ponovimo ko ljudi ;D Technische Daten Motor Bauart65°V-4-Zyl.-4-Takt, DOHC, 16 Ventile KühlsystemFlüssigkeit Hubraum (cm³)1679 ccm Bohrung x Hub (mm)90.0 x 66.0 mm Verdichtung11.3:1 Leistung kW147.2 kW (200 PS) @ 9,000 U/Min Drehmoment166.8 Nm @ 6,500 U/Min SchmierungNass-Sumpf GemischaufbereitungBenzineinspritzung KupplungMehrscheiben-Nasskupplung mit Membranfeder ZündungTCI StarterElektro Getriebe5-Gang SekundärantriebKardan Primärübersetzung1.509 Sekundärübersetzung3.082 Übersetzung - 1. Gang2.375 Übersetzung - 2. Gang1.810 Übersetzung - 3. Gang1.400 Übersetzung - 4. Gang1.115 Übersetzung - 5. Gang0.935 Tank/dav. Reserve (L)15 Liter Öl (L)5.9 Liter Fahrwerk RahmenAluminium, Diamond-shaped Federung vorneTelegabel, Ø 52 mm Federweg vorne (mm)120 mm Federung hintenMonofederbein mit Umlenkung Federweg hinten (mm)110 mm Lenkkopfwinkel31° Nachlauf148 mm Bremsanlage vorneDoppelscheibe, Ø 320 mm Bremsanlage hintenScheibe, Ø 298 mm Reifen vorne120/70 R18M/C (59V) Reifen hinten200/50 R18M/C (76V) Abmessungen Länge (mm)2395 mm Breite (mm)820 mm Höhe (mm)1190 mm Sitzhöhe (mm)775 mm Radstand (mm)1700 mm Bodenfreiheit (mm)140 mm Service Gewicht (kg)310 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 13, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan i opet problem kao i na starom modelu,odnosno premali rezervar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan i opet problem kao i na starom modelu,odnosno premali rezervar Da da, 15 litrića za ovakvu moćnu i tešku makinu je premalo, al' bar može da se vozi oko benz. pumpe, ali zato bar ulja staje baš muški, znači i servis će biti jeftiniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 13, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan zbog tako malog rezervara je puno ljudi odvratilo od kupnje za taj motor,i opet rade istu gresku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 13, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se meni čini na televiziji ili oni custom OCC čoperi takođe imaju male rezervoare? Možda je to neka američka fora, kao svraćaš na svaku drugu benzinsku pumpu ;D Mada, više od pola onih OCC motora i nije za dužu vožnju. Rekoh, možda se Yamaha time rukovodila, dakle nekim američkim standardima kod čopera. Sve u svemu, ovaj novi V-Max zaista izgleda kao vanzemaljska tehnologija, rado bih ga posedovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 13, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2080 Napisano Jun 13, 2008 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto je brutalan... Ja cu vala da narucim jedan za dogodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jun 14, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Moz vi hondisti da peckate kolko hocete al kad honda napravi ovakvu lepotu onda se javite da pricamo.I stariji V-MAX je bio cist sex od motora a ovaj novi je cista perfekcija sto se dizajna tice,sve na svom mestu nista predimenzionirano,u jednom motoru imas sve i copera i najkeda i sport,to samo jamaha moze.Stvarno su napravili remek delo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Jun 14, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan honda valkyrie je isto tako dobar motor kao v-max.ne treba da velicas jamahu toliko,nisu napravili ne znam ti ni ja sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Jun 14, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan honda valkyrie je isto tako dobar motor kao v-max.ne treba da velicas jamahu toliko,nisu napravili ne znam ti ni ja sta. Ovo??? Ja mislim da se to ne moze porediti sa Yamahom V-max. Jos plus za moj ukus ruzan motor. Iako sam vec video taj motor, prvi put cujem i kako se zove, a ne znam da li ima neko da nije cuo za V-max. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...