Petre 779 Napisano Februar 4, 2020 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Procitao negde da punis gorivo karticom, a onda na dan-dva ti blokiraju 100 eura. To bas zajebano (rezervoar 14 litara). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 4, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan To je možda moguće kada plaćaš na automatima jer autorizuje sumu pre sipanja da bi ti dozvolio da sipaš. Sa plaćanjem kod radnika nisam imao takvih iskustava... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1248 Napisano Februar 4, 2020 Zainteresovan, 323 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Petre je napisao: Procitao negde da punis gorivo karticom, a onda na dan-dva ti blokiraju 100 eura. To bas zajebano (rezervoar 14 litara). Nije na svakoj pumpi. Mene su nasankali "kuvajcani", zaboravih ima Q u nazivu da ne lupam sad. Ali maticna banka vrati na karticu razliku u iznosu. Ja sam cekao nekih 4-5 dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Mart 11, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno se cene smeštaja menjaju iz dana u dan. Treba to proveriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...