laki 6 Napisano Jun 3, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan lakse ti je da je ofarbas kada su skinuti deklovi tako mozes da ocistis svaki deo deklova da ti se posle nebi ljustila farba ako si nesto promasio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 3, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobro, tu si u pravu, nisam ni razmisljo o tome. hmmm. izgleda da ce tako i biti. o tome, po tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao dosta problema sa masinom mislim na to da se nije sve odvijalo kako treba i na kraju krajeva sam morao da je sklopim da bi je upalio i to je to!Mislim da mi bas i nije ok da ponovo to rasklapam i prolazim kroz sve to opet!Treba mi savet da li da se upustam u taj poduhvat i naravno malo infprmacija sta kako i koliko!Prvenstveno mislim na varijantu "uradi se sam"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...