Evil_Zo 8 Napisano Maj 27, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sta bre posle nema pica ja samo cekam da stigne motor pa da vodi u birtiju inace me bas briga i da je kupio pocket-a A evo ga i stari pivopija Bez brige, bice tu svega :boca: :pivo: :jos_piva: :food: :muzbend: :harmonikas: samo da dodje vec jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 27, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Izasla me 8717 eura.... Chestitam na izboru...dobar motor ps.samo si za te pare mogao da uzmesh i hiljadarku...Stroma,naravno!!! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 27, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan oooooooo kolegaaaaaaaaaaaa, dace Bog dobre voznje ovoga ljeta sve mi se cini super izbor, a posto sam ti ja sad u fazi razrade moje ljubavi, kad stigne tvoja mogu se na nju prebacit, da se ti ne mucis uh ne znas kako je tesko drzat te zvijeri ispod 5000rpm prvih 1000km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 28, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan oooooooo kolegaaaaaaaaaaaa' date=' dace Bog dobre voznje ovoga ljeta sve mi se cini super izbor, a posto sam ti ja sad u fazi razrade moje ljubavi, kad stigne tvoja mogu se na nju prebacit, da se ti ne mucis uh ne znas kako je tesko drzat te zvijeri ispod 5000rpm prvih 1000km...[/quote'] Moracemo izdrzat' nekako, a za cas cemo ti i ja to po onim nasim krivinama :kul: Joj, jedva cekam A onda cemo ove sto voze The V-Wind Of Change da gledamo u retrovizor kako nestaju munjevitom brzinom :mrgreen: YO, moramo nas trojica sto smo pazarili nove masine da organizujemo jedan zajednicki svecani defile Evo imaces jedinstvenu priliku da vozis ispred nas :mrgreen: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Maj 29, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan E sada samo treba da zabavim sebe nekako da ne mislim o tome' date=' da ne umrem u narednih par dana :jecaj:[/quote'] :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :mrgreen: nebrinem ja za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 29, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Danas je placen i narucen...Kupio sam Yamahu R46 !!! E sada samo treba da zabavim sebe nekako da ne mislim o tome' date=' da ne umrem u narednih par dana :jecaj:[/quote'] Samo ohladi glavu od euforije kad sednes na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1860 Napisano Maj 29, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam za bajk! Neka te sluzi u zdravlju i sreci! Jedino ce ti biti dimenzijski mali, ali dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam =D> Puno bezbedno predjenih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 31, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na cestitkama, ali da ipak sacekamo da stigne :wink: Cestitam za bajk! Neka te sluzi u zdravlju i sreci! Jedino ce ti biti dimenzijski mali' date=' ali dobro...[/quote'] Smjesticemo se za sada nekako, pa polako, sa vremenom cemo i na veci :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 31, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Smjesticemo se za sada nekako' date=' pa polako, sa vremenom cemo i na veci :wink:[/quote']Lichno mislim da ce ti dimenziski BASH odgovarati :wink: Nema sekiracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 6, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Upravo su me zvali iz Podgorice... Nema, tacni su ko svajcarci, kasne samo 24 sata Stigao je... :jecaj: Joj, sada je najgore A izgleda da necu moci po njega prije ponedjeljka :cry: :crybaby: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 6, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Kako god neka te sluzi u zdravlju i veselju i SRECAN PUT! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 6, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravoooo!!!! Mashala! U zdravlje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jun 6, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Upravo su me zvali iz Podgorice... Nema' date=' tacni su ko svajcarci, kasne samo 24 sata Stigao je... :jecaj: Joj, sada je najgore A izgleda da necu moci po njega prije ponedjeljka :cry: :crybaby:[/quote'] oces da podjem da vidim kako je upakovan? ajde kolega ajde, brzo cemo put pod noge vidim ja.... cestitacu ti tek kad kljuc u njega stavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 6, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan E ajd pa da se vozimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 6, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan oces da podjem da vidim kako je upakovan? ajde kolega ajde' date=' brzo cemo put pod noge vidim ja.... cestitacu ti tek kad kljuc u njega stavis [/quote'] E to, ja jos ne vjerujem da je moj sve dok ne vidim kljuceve A onda cu da primam i cestitke :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengur 0 Napisano Jun 6, 2006 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: beograd/SRBIJA Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam....!!!Puno dobrih i sigurnih kilometara....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 6, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sad taman umesto da sednes na onaj oslonac za ruku na kaucu sednes na motor. Srecno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jun 7, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan pridruzujem se cestitkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 7, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Stigao...!!! BRAVO! ..Esi pitao za T.? Nemo da im ja pustim Z.na njih..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 7, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Stigao...!!! BRAVO! ..Esi pitao za T.? Nemo da im ja pustim Z.na njih..... Au, zaboravio sam :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 11, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Za tacno 7 sati krecem iz BG-a za PG po masinu :jecaj: Idem da spavam da mi sto prije prodje vrijeme :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni4 0 Napisano Jun 12, 2006 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa srecno brate...Cestitam!! SLIKE, SLIKE, SLIKE CEKAMO NA SLIKE!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 12, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan MOJ JE !!! Konacno je MOJ !!! :bouncefire: :bouncefire: :bouncefire: Upravo sam stigao i dovezao masinu, ali ne iz Podgorice vec sa Cetinja. Tamo im je bio magacin... Sta reci sada, toliko sam pod utiskom da prosto nemam rijeci :jecaj: Bas sam skoro pricao sa YOman-om u vezi Termignoni izduva. Naime, nismo znali da li ce stici sa njim ili sa obicnim R6 izduvom. Pise u katalogu da R46 ima Termignoni ali sam gledao par modela koji imaju obicni R6 izduv (Rodiceva R46 izlozena na sajmu u BG-u je imala takodje obican izduv). Tako sam bio malo zabrinut sve dok nije doslo do susreta sa MOJIM motorom Ulazim ja u magacin i hvatam se odmah za rucke da ga vozim, uopste me nije interesovao nikakav izduv Dajem staroj kljuceve od kola, oblacim opremu, spremam se da krenem, kad ono trci lik do auta sa nekom kutijom i baca je u gepek :? Ja rekoh, sta je to? Kad ono Termignoni :shock: Okrenem se desno i na motoru stoji obican izduv, tu se sit ismijah :mrgreen: Tako da YO, sada imam dva izduva :kul: Evo i dvije slike. Izvinite zbog kvaliteta, slikao sam sa mobilnim kada sam vec bio na trajektu i vec je pomalo padao mrak... P.S. Usput sam se na pola puta od Beograda mimoisao sa Djurom. Djuro, kasno sam provalio da si bio ti pa sam ti kasno svirnuo. Vjerovatno nisi ni primjetio bijeli Daewoo HN tabli... Ala si se ti navozao (s obzirom dje sam te sreo) :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 12, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan MOJ JE !!! Konacno je MOJ !!! Auuuu' date=' porodi li ga vise. E vala osecam se kao da sam ja kupio nov motor!! Ne mogu da verujem da si ga konacno uzeo. Da te sluzi kao doktora prosle sezone!! U zdravlje da ga poderes!! P.S. Usput sam se na pola puta od Beograda mimoisao sa Djurom.Djuro, kasno sam provalio da si bio ti pa sam ti kasno svirnuo. Vjerovatno nisi ni primjetio bijeli Daewoo HN tabli... Ala si se ti navozao (s obzirom dje sam te sreo) :kul: E jebiga, nisam...Sto me nisi gadjao necim?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...