YOman 109 Napisano Jun 12, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ma brate...boli te za izduv....!!! Ima da izduvamo flashu wiskija kad dodjesh u BGD Kad dolazish? Ajde! Shta? Josh nisi krenuo? :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Jun 13, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Cestita! Mislim da si napravio ODLICAN izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta 0 Napisano Jun 13, 2006 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ako budes isao na faks prodji pored Pravnog i svirni!Ja sam ispred faksa po celi dan ,kao "ucim"!!! DA VIDIMO I TO CUDO SA CETINJA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Jun 13, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan a da to ispijanje se ocekuje ....a i ti jo ....nesto mi kocis s tim videk ti bajk na zvezdi ...full elem ZO cestitke od srca ...da te dooooobro sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1860 Napisano Jun 13, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam za bajk Al doteraj ga vise, da se provozamo napokon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Jun 13, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan propade mi plan da ga razradim a sad RRolanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 13, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma masina je super. Puno srece i bezbedno predjenih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Jun 13, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Odlican izbor :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan 3 Napisano Jun 13, 2006 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan SWE cestitke za duuuuuuuuuuuugo ocekivani motor!!!! :wink: :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jun 13, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Konacno moze ljudski da se cestita a i zalije ovaj put se neces izvuci samo sa jednim lavom :wink: CESTITAM jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 13, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sad si pravi sminker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Jun 13, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam majstore, pravi izbor :wink: Da se vozis u sreci i veselju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Jun 13, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, uzdravlje da te sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 14, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan E sad moze da legne malo pivkana. Nego os ga dovoziti il neces? Ajd dovezi tu uamanu pa u SM na tresnje, pa onda u indjiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 14, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, puno vam hvala svima na cestitkama! :oops: Cestitam za bajk Al doteraj ga vise' date=' da se provozamo napokon [/quote']Evo sam upravo stigao u Beograd, ali avionom, nisam ga dovozio jer se za dvadesetak dana odmah vracam dolje... Kakva greska, a tako mi se vozi sa vama :cry: :crybaby: :jecaj: A za pivkana. bez brige :wink: Ima da ga proslaviomo samo tako :mrgreen: ...SLIKE' date=' SLIKE, SLIKE CEKAMO NA SLIKE!!!![/quote']A evo i slika Pogledajte na link, postavljene su u drugoj temi: http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?p=21796#21796 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 15, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan CESTITAM jebote lep bajk do jaja! Sa srecom i da ga ne vadis iz dvocifrenih RPM :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Jun 15, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Daj stavi taj izduv, pa snimi zvuk i posalji na forum :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan CESTITAM jebote lep bajk do jaja! Sa srecom i da ga ne vadis iz dvocifrenih RPM :shock: Mislis petocifrenih :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 16, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma Deki je to mislio, nego oprostite mu, malo je rastresen pred nas polazak u Rumuniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 16, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mislis petocifrenih :? NEIN!!! Mislim bas dvocifrenih sto se cajgera tice. Ko ce to da mnozi u onu brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Jun 20, 2006 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prelep ti je motor, pazi ga i polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 19, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio na prvom servisu. Nisam bas zadovoljan ali dobro. Od svega potrebnog za uraditi i provjeriti majstor mi je jedino promijenio ulje i filter, a kada sam ga pitao za neke stvari da mi provjeri (iz servisne knjizice) samo me blijedo gledao i kao to je sve uradjeno kada je on sklapan :? Sipano ulje je Mobil full sintetika 15w50, molim boga da je original i da ce sve biti u redu... E sada malo ljepsi dio price. U narednih 600 km limit mi vise nije 7000 obrtaja vec 9000. Sto bi u 6-oj brzini bilo 170 U povratku je pala fenomeenalna performance voznja! Treba da mi vidite zadnju gumu :mrgreen: Jedino je tuzno sto na 9000 taman zarezi, tacnije zavristi i moli za gas, ali ja tu moram da saltam vecu :cry: Ali kada izadjem iz 1600km na satu, pocinje pjesma... :mrgreen: Dakle, jos samo malo... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1860 Napisano Jul 19, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Super. Daj neke fotke limit mi vise nije 7000 obrtaja vec 9000. Sto bi u 6-oj brzini bilo 170 Heh, na mom VeTRu je to u 6-oj brzini vec >280 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 19, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Super. Daj neke fotke Evo slika sa jedne voznjice: http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?p=25735#25735 A bice toga jos, YOman je trenutno u Herceg Novom, bas smo juce bili do Lovcena, a planira se i svasta nesto ovih dana tako da ce biti masu nekog lijepog foto materijala Naravno, sve ce biti dokumentovano na sajtu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...