Nikolaass 0 Napisano Januar 22, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam da kupim ovaj motor ali mi je receno da ima problem sa elektronikom, nekad obrtaji idu do kraja nekad ne i ventil ne otvara, da li to moze da se popravi, koliko bi kostalo i da li je neophodno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2939 Napisano Januar 22, 2020 Ne silazi, 5026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Све може.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolaass 0 Napisano Januar 23, 2020 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko bi me to kostalo i da li je neophodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2939 Napisano Januar 23, 2020 Ne silazi, 5026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је вентил неисправан нормално је да некад прима а некад не. А колико кошта зависи од мајстора, тип вентила и то.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadrs125 2 Napisano Februar 1, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Aprilia rs 125 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nov ventil 40-50e. Majstora ne moras da platis sredis sam sve sa setom imbusa i malo strpljenja nije to nikakva nauka. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10767 Napisano Februar 1, 2020 Hronični Motociklopata, 7443 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je samo zapeko ventil pa zaglavi, treba to rastaviti, ocistiti sve i probati ponovo, nemoj odma da kupujes drugi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadrs125 2 Napisano Februar 1, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Aprilia rs 125 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa kolegom. A i motor ventila takodje moze da se otvori i podmaze klip koji vuce sajlu. Meni se desilo da je motor bio malo zapekao od stajanja, i nije mogao skroz da povuce sajlu. Ako ti treba neka pomoc vrlo rado cu ti poslati slike korak po korak kako da uradis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...