Satelis 16119 Napisano Februar 16, 2020 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm super sto si poslusao, al nije super sto nici posao odradio do kraja kako treba... nemoj tako jer ti je bas malo ostalo da ocistis. Odmori pa sutra pre slanja doradi da sve bude fest cisto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno glupo pitanje... sad kad sam.skinuo crnu boju i prislonio ih na korman, mnogo mi se više svidja da ručice ostanu u ovakvoj boji. Deluju mi da su od aluminijuma, šta bi se desilo kad bih ih ispolirao još malo i postavio tako? Znači bez farbanja i neke zaštite. Ne.mogu zardjati sigurno, ali da li mogu oksidirati, matirati ili promeniti boju?Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Februar 16, 2020 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako ih dobro usijas ima da se cakle, nece biti nus efekta + usteda za koje pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa čim je i pivo u kombinaciji, onda je rešeno... Sutra krećem sa vodenom smirglom i posle polir pastom. Biće kao nove.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan E daaa. Jos jedan bitan momenat. Sedište mi je gotovo. Kolega @@moto.sedista_srdjan je odradio fantastičan posao. Jos uvek ga nisam preuzeo, ovo su njegove slike.Ja sam prezadovolian..Sent from my SM-A405FN using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2662 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 1522 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno. Koliko kosta takva ekskurzija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Februar 16, 2020 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo, verujem da ces biti odusevljen. Srle mi je takodje radio popravku (Ivica iz Nis nije dobro uradio), nista mrdnulo nije vec xx km predjenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno. Koliko kosta takva ekskurzija?80e sa modifikacijom i vezom. Ispoštovao je svaku moju želju i ispalo je u detalje onako kako sam tražio. Odradio je svetski. Jedva čekam da vidim uživo. Trebalo bi i da sam dobio na udobnosti. Podigao je malo prednji kraj i dodao još jedan sloj. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2662 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 1522 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ivicu ne znam... Ali Branko Begovic je kralj za sve vrste zamene koze i platna. Radi za pola evrope... Od svih vrsta tapacira, do volana. Radi za vrlo vrlo skupa vozila. Ovo mi se svidja, je li staro bilo pocepano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo strašno, par sitnih oštećenja ali su meni bole oči najstrašnije. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2662 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 1522 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro... doterao si ceo skut u full stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 17, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Plan je da još nabacim kopiju akrapa i izvršim komplet ledifikaciju. Farovi- dugo i kratko, pozicije, tablica i ispod sedišta. Migavce ne diram.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Februar 17, 2020 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Predator016 je napisao: Plan je da još nabacim kopiju akrapa Los ti je plan, skupljaj pare za polovno brendirano u dobrom stanju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 18, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujući kolegi@moto.sedista_srdjan juče namontirao sedište. Prvi utisci više nego zadovoljavajući, i vizuelno i što se udobnosti tiče. Neuporedivo bolje i lepše od fabričkog.Hvala Srđanu za odlicno obavljen posao. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 700 Napisano Februar 18, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Odlično se sklopilo sa motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 18, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Slikao sam na brzinu,nisam mogao da čekam da ga operem, sredim... Opracu ga danas-sutra pa slikam lepo. Nije što je moj, ali jedan od najlepših skutera koji sam ja imao prilike da vidim .. Fali mu još par sitnica da bude savršen, ali polako... Ali najvažnije, skinuo sam mu i akumulator kad sam skidao sedište da šaljem Srđanu, pre jedno dve nedelje. Sinoć kad mi je stiglo sedište, naravno odmah sam ga namontirao i postavio akumulator da ga istestiram.Bilo oko 2-3 stepena. Upalio je na pola ključa, kao da je vožen svaki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 22, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi stigli stikeri, postojeći su dosta potamneli. Jedva sam skinuo fabričke, baš su kvalitetno zalepljeni.Kad sam zalepio, progledao nexusNa kormanu sam od starta imao samo samo par slova, ostala su odlepljena. Nisam mogao da nadjem original natpis za korman, zalepio sam logo. Nije ko original, al nije loše.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Februar 22, 2020 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da ti drustvo pravi je dan perla beli ne znam koliko se moze videti je*acko dobra boja. prasnjav je sav od dugog stajanja sa pravih napon akumulatora kod ovako niskog napona akumulatora sledi samo jedno proces formiranja je jedana od karika dugotrajnosti akumulatora Motor je servisiran predprosle i prosle godine, stavljen je kais, spalo je neko crevo i od tad ne pali, usput je ofarban i to je sve sto znam. montirao moj akumultor, cisto da zaverglam ne bi li video sta se desava dok se Banner krcka pre toga provera nivoa ulja u motoru hebalo dadu al ga je nafilovao dikili kontak, pale se svi zvuce koje treba da ima i braam upali na drugu punjenje dobro, treba jos proveriti potrosnju struje u fazi mirovanja ima neki xenon koji ne radi, led ubodne pozicije trepere i ckilje sve cu to da pocupam napolje i da vratim na fabriku pozadi je sve Ok sa svetlosnom signalizacijom gasi motor, termo grupa suva ki barut antifriz nikad promenjen zanima me f. vazduha izgleda da je i on prva ugradnja gde je rupa tu je i prolaz za sve i svasta tam di ne treba filter CVT-a lezaj je za zamenu + dosta trosica zvono nece rukom da sidje a trebalo bi, inace oba srafa pretegnuti muski trosice od prasine, kaisa, ferode na lamelama merenje kaze sledece: - tanjir sa propelerima kao i variator ukopan poprilicno - klizaci za zamenu - rolnice dobre - roler kaisa za zamenu - kais moze jos max 10K - ferode na lamelama imaju jos 0.5mm fore - zvono kvacila dobr0 - lezaj u dekli je za zamenu Sada ce se promeniti neophodno.... klizaci, roler i lezaj u dekli. Za 10K sledi sredjivanje CVT-a na moj nacin. klapna na ciscenje/podesavanje ako bude potrebe, dizna takodje, ventili na proveru/stelovanje Nastavice se ..... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 22, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Lep nexus. Ja kod mene nisam proveravao svecicu, diznu niti klapnu gasa. Doduše, ne vidim da ima neki problem koji ukazuje na nešto od toga. Od kad sam ga kupio , prešao sam stotinak km, bez ikakvih problema, osim onih vibracija koje sam pominjao ranije, ako su to uopšte problemi. Sve ostalo je top. Pali uvek na pola kljuca, radi lepo, ide kao zmaj...Koji su simptomi zaprljane klapne, dizne ili loše svecice?Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Februar 22, 2020 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To se progresivno dešava, tek kada se sve servisira i probaš motor osetićeš kako se bolje ponaša. Kod nas je sve prljavo, filteri vazduha treba da se menjaju na pola propisane kilometraže, pogotovo kod skutera gde su baš izloženi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 22, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Zapazio sam da mi majstor nije nauljio filter vazduha kad mi je radio servis. Samo ga oprao i osusio. Inače je u dobrom stanju, samo je bio prljav. Ima li potrebe da ja to uradim i koje bi ulje mogao da iskoristim?Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Februar 22, 2020 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Citaj pa ces videti sta i kako treba, majstor ti nije dobro uradio. Filter vazduha treba uvek biti nauljen predvidjenim uljem za tu namenu, osim ako nije fabricki filter vazduha (vec je nauljen). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Februar 22, 2020 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pročitao sve.. Jasno mi je da filter treba nauljiti, zato sam se i setio da mi majstor to nije uradio. Dosta njih na forumu za to koristi obično motorno ulje, a ne namensko. Meni je od servisa ostalo IPONE Katana ulje, pa bi ja to odradio s njim. Svakako je bolje nego da bude ovako suv. E sad,ako smeta obično ulje, onda ću otići kod majstora ili kupiti ja namensko ulje i sam nauljiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2662 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 1522 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste ovaj beli, kad je sve prva ugradnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buckoM 18 Napisano Februar 22, 2020 U prolazu, 26 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: Beverly 250 S Prijavi odgovor kao problematičan On 3/27/2017 at 10:30 PM, Satelis said: podloska koja je falila izmedju tanjira i variatora uploa Gde moze da se kupi ova podloska u Novom Sadu i koje su dimenzije? Negde procitah dimenzije 22.1 mm i 36 mm. Sta je uzrok toga da zvono mora da se skida radapcigerom? Da li mora da se menja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...