Jump to content

Moto Zajednica

MOTO

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

MOTO's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Prvo da pozdravim sve bikere i poželim dosta srećnog puta, dosta kilometara,sigurne vožnje i dobrog druženja. Ja sam iz Doboja, imam skuter i Hondu 600. Volim da se družim sa svim bikerima nebitno odakle su. Oblazim redovno koliko mogu skupove. Veoma dobro poznajem sve članove oba dobojska moto kluba i dešavanja između njih, ali volim iskrenost a ne lažna uzdizanja i "pljuvanje" jedni drugih kako bi se neki istakli. Zbog određenih razloga, a najviše ljubomornih ogovaranja i novčanih problema došlo je do odvajanja klubova i izlaska članova iz Kluba Eagles i tako je nastao klub Maratonci. Savo ima određeno društvo koji odgovaraju jedni drugima. Pozdrav od MOTO
  2. Kao prvo pozdrav svim bikerima i dosta sigurne vožnje i pređenih kilometara i naravno dobrog druženja. Ja sam iz Doboja, imam skuter i Hondu 600, volim putovati, družiti se i upoznavati nove ljude kakvi god da bili. Poznajem vrlo dobro oba dobojska kluba, tj.članove oba kluba i sa većinom se družim i bez obzira na sve volim iskrenost u svakom razgovoru i komentarima. Pozdrav za sve članove foruma
  3. Zastava o kojoj se priča kako su je Maratonci zapalili, je kod Eaglesa i laž je o paljenju zastave koja je ogromna crna gumirana za razliku od običe članske karte koja staje u džep koja je zapaljena.
  4. Iz Doboja sam, veoma dobro poznajem članove oba dobojska moto kluba i njihova događanja. Maratonci nisu palili nikakvu zastavu, zapaljena je članska karta bivšeg člana Eaglesa, ne zbog provokacije nego se komentarisala članarina i to je bio gest da nema više članarina nego pare od članarine idu za putovanja i posjete motorijadama.
  5. Maratonci nisu zapalili zastavu Eaglesa iz Doboja, zastava je kod Eaglesa, to je laž. Zapaljena je samo članska karta ne da se napakosti nego da se kaže da plaćanje članarine ne čini klub i da klub nije stvoren zbog komercijalnih stvari nego zbog druženja. Zašto Eaglesi nisu pustili da se gosti takmiče i osvoje nagrade nego su pare od nagrade ostavili sebi, to je još jedan razlog komercijalne motorijade kao i koncert koji je napravljen prvenstveno zbog komercijale. Gdje je bilo više gostiju, ne treba komentarisati, bilo je kod Maratonaca jer oni svi stalno posjećuju skupove nebitno gdje su a ne Eaglesi. Većina gostiju Eaglesa su bili u gradu po klubovima a ne na placu, i ismijavali na koji način pokušavaju dovući goste, pa motorijada je da se motoristi druže a ne da idu na koncert. Eaglesi su dočekani kod Maratonaca na skupu kao i svi gosti ali bez naplate ulaza i bila im je napisana zahvalnica a oni su Maratoncima zabranili ulaz,time se pokazuje ko je "čovjek". Bio sam na skupu Eaglesa i onije atmosfera kao kod Maratonaca, nije opuštena i svi su u nekom svom svijetu i hvali, nije to too. Treba ići i zaraditi da ti gosti dođu na skup a ne vozati se po gradu i čekati da ti neko dođe kod koga nisi bio. Za mene su Maratonci bolji i dosta složniji u svemu bez ikakvog interesa sem dobrog druženja i putovanja po skupovima. Svaka im čast, isti ti članovi su napravili i Eaglese i prethodna 2 skupa i opet su dokazali da mogu napraviti još jedan klub i bolji skup od bivšeg kluba. Treba imati u obziru da su Maratonci imali skup kada i N.Sad i opet imali bolju posjetu od Eaglesa.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja