sale z900 328 Napisano April 5, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Divan bajk zaista, gde si je slikao deluje kao Crna Gora, a vidim da zivis u Italiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano April 6, 2020 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, sale z900 said: Divan bajk zaista, gde si je slikao deluje kao Crna Gora, a vidim da zivis u Italiji. Hvala Ja zivim na Lago d'Iseo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 6, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam jednom prilikom od mesta u Svajcarskoj Brusio, pa usao u Italiju oko jezera kroz gradove Domazo, Porleca da bih stigao do Lugana, ova dva grada sam ti napisao da vidis kojom trasom sam isao. Skoro pa sve krivudavo i ravno, identicno kao na moru. Nazalost nisam bio motorom i bila je noc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 82 Napisano April 7, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zapljunem. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano April 7, 2020 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 82 Napisano Avgust 3, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle mi zadnje plocice za zamenu.Skinem stare,vidim da su Goldfren. Reko necu te česke ajde da ga pocastim sa necim pismenijim.Odem u, da sad ne reklamiram prodavnicu sa idejom da uzmem Galfer.Dogovorimo se posto po stilu voznje nisam zahtevan da se nadjemo na Standardu(semi metal).Pazarim ,ugradim i sada kao sto neko vec rece na forumu sramota me da kocim ako ima ljudi u blizini.Ciči,pišti,kuka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Avgust 3, 2020 Drug član, 4124 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Otraga bi ja samo karbon.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 24, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/7/2020 at 8:50 AM, BAJATI1 said: Samo da se zapljunem. Kod koga si uzeo ovaj motor? Jel u Batajnici mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 82 Napisano Avgust 24, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan M Moto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 24, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, BAJATI1 said: M Moto Video sam ti motor uzivo. Vadimo XJR 1300 iz garaze i ugledam CB 1300 i kazem, daj molim te i ovaj da pogledam iako sam ljubitelj vazdusno/uljnog hladjenja al motor je zaista lep. Medjutim tad mi Branja kaze da je motor kaparisan a nisam ni slutio eto da si i ti na forumu. Lep primerak. Pozdrav sa Novog Beograda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 82 Napisano Avgust 25, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bio jedan XJR 1300 crni jako lep.Jel si ga ti uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 25, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, BAJATI1 said: Jeste bio jedan XJR 1300 crni jako lep.Jel si ga ti uzeo? Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 82 Napisano Avgust 26, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Videlo se iz aviona da ce taj motor kupiti prvi koji dodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
munje 4 Napisano Septembar 17, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Royal Enfield SM 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/7/2020 at 8:50 AM, BAJATI1 said: Samo da se zapljunem. Retko dobra zverka! Jedan ozbiljan kandidat pri izboru mog sledeceg motocikla. Reci mi gde ga odrzavas, posto vidim da si iz Zemuna .. NBG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 82 Napisano Septembar 17, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je od preko u vise nego pristojno odrzavanom stanju tako da do sada nisam jos uvek imao neke vece izdatke(u to ne racunam vizir,kreš barove i auspuh koji su moj hir) osim redovnog malog servisa koji sam radim jer imam uslove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Decembar 1, 2020 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/17/2020 at 11:01 PM, BAJATI1 said: Stigao je od preko u vise nego pristojno odrzavanom stanju tako da do sada nisam jos uvek imao neke vece izdatke(u to ne racunam vizir,kreš barove i auspuh koji su moj hir) osim redovnog malog servisa koji sam radim jer imam uslove. Napisi ponesto o ovim aftermarket delovima ako te ne mrzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 82 Napisano Decembar 4, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan MY MOTORCYCLE - HONDA CB-1300--CB-1300-S-03--09 - TN451 - Givi WWW.GIVI.IT Discover the GIVI accessories that best suit your taste and... Windshield Naked - Motoplastic PUIG PUIG.TV Discover more about the features of our products Windshield Naked. We are... Ubacio sam linkove od preko da ne ispadne da reklamiram lokalne moto prodavnice,a cenim i da je politika foruma ...U sustini uzimao sam sve sto mi je ovde bilo dostupno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAJATI1 82 Napisano Decembar 4, 2020 U prolazu, 32 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: ZRX 1100, CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Decembar 11, 2020 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan @BAJATI1 Hvala za linkove. Auspuh mu je sjajan! Koje kreš barove si pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 11, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh je super, ali ne za ovakav tip motora, tu treba neki klasican okrugli kao fabricki sto je bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 11, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bas na ovoj hondi crveno beloj sa vodenim hladjenjem lezi sportski auspuh. Tj moze da prodje opusteno. Isto i za kawu 1.2. Kod Suzukija 1.4 i Yamahe 1.3 iskljucivo fabricki il retro dizajn... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa swedska 10 Napisano Decembar 13, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da vam kazem nesto o ovom motoru. Imam ga vec 4 godine. verujte da je zaista super motor. Veoma je udoban i super je za duge ture. Moj je crne boje. Ja sam prezadovoljan. Ne mogu da nadjem slike na komp, Ove dve sam nasao ali ovo nije moj motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa swedska 10 Napisano Decembar 13, 2020 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo je moja honda cb 1300, a tu su jos i suzuki rf 900r i kawasaki zr 750 Verujte mi da su ovo izuzetno dobri i kvalitetni motori. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Decembar 15, 2020 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika od sinovljeve hondice. Jednom rečju fantastičan motor.......mada uvek mu kaže da je bandit zakon Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Decembar 15, 2020 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Bane, možeš li da mi kažeš gde si nabavio vizir za Bandita i kakva su ti iskustva sa njim?Izvinjavam se za off, videh fotku a ne mogu sa telefona da nadjem prigodniji post. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...