Jump to content

Moto Zajednica

BAJATI1

Članovi
  • Broj tema i poruka

    32
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu BAJATI1

  • Rođendan 09.09.1978.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    ZEMUN
  • Motocikl
    ZRX 1100, CB 1300

Poslednji posetioci profila

3612 profile views

BAJATI1's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

82

Reputacija u zajednici

  1. Pomisljam na registraciju.Stize u aprilu.Dlanovi mi se lagano znoje. Samo da ne krenu suze.
  2. Db killer se vadi normalno.Fabrika ne vari njega nego pecne samo sraf kojim se fiksira kiler za lonac.Obrusis tu pucnu i sraf ide napolje a samim tim i killer.
  3. Prosle godine u vecernjim satima mog kolegu dok se vozio u autu na autoputu kod Zmaja zaustavio je presretac. Kako su mu naveli razlog zaustavljanja bio je taj sto mu ne radi ni jedno poziciono svetlo pozadi. Epilog : Oduzimanje dozvole na dva meseca i 25 000 din. novcana kazna. Kazao mi je da mogunost dogovora na licu mesta sa njima nije postojala .
  4. Imas i na EBAY-u . https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=healtec+gear+shift+indicator&_trksid=m5467.l1311&_odkw=healtech+gear+shift
  5. Moja prica se odigrava pre tri nedelje ispred pivnice Dogma.Ko ne zna nalazi se zavucena iza pumpe preko puta Čukarickog rukavca.Video se sa par prijatelja i posle jedno dva sata resim da krenem.Cenim da je bilo oko 20h.Motor sam parkirao gde i vecina to radi obicno,u blizini ulaza gde je i mesto obelezeno za parking.Da napomenem da je tu pored i veca travnata povrsina na kojoj je razbacano par stolova pa ko ne zeli da sedi na betonu moze i... .Oblacim se,palim motor, krecem i odjednom niodkuda dolece mesanac srednjeg rasta i capi me za levu podkolenicu.Vidim da mi nije nista pocepao,cenim po bolu da me je samo ustinuo ili zagrebao(ko sada obucen da se skida),a ima i ogrlicu,reko ko ga jebe ajmo dalje.Kako sam opet ubacio u prvu i dao gas momcina opet na mene.Tu je vec nogom popio po tamburi, pomerio se u stranu i vec dobro zamislio.U tom trenutku verovatno videvsi moju reakciju sa stola na travnjaku ponosna vlasnica psa ustaje, zove ga a zatim prolazi pored mene sa pogledom u ocima kao da sam joj sve zivo pobio i ulazi unutra.Ostajem jos koji trenutak da vidim da nece slucajno izaci sa nekim ko bi mozda zeleo nesto da mi kaze o mojoj bezgranicnoj krivici pa da ih kolektivno vratim na fabricko podesavanje ali je proslo bez toga.Odlazim a zelja da se vratim i objasnim se drzala me je poprilicno .Ja se sklonio.Proslo kako je proslo.A ne mozes se ni stalno sklanjati.
  6. Malo sam se zaigrao pa je sada ...
  7. Trebalo bi da nadjes u Motolandu. https://www.motoland.rs/
  8. MY MOTORCYCLE - HONDA CB-1300--CB-1300-S-03--09 - TN451 - Givi WWW.GIVI.IT Discover the GIVI accessories that best suit your taste and... Windshield Naked - Motoplastic PUIG PUIG.TV Discover more about the features of our products Windshield Naked. We are... Ubacio sam linkove od preko da ne ispadne da reklamiram lokalne moto prodavnice,a cenim i da je politika foruma ...U sustini uzimao sam sve sto mi je ovde bilo dostupno.
  9. Stavio pre mesec dana Turing Force, do duse samo zadnju.Imao u setu Continental Road Attack 3 i zadnjom pokupim neku ogromnu municiju za heftanje palete i unakazim je.Posto mi je prednja pristojna Mitas uzmem kao privremeno ekonomicno resenje do zamene celog seta. Ono sto sam primetio je da po suvom dobro drzi.Belu liniju ne voli ni na slici(iskoristice svaku priliku da je lizne).Po mokrom je nisam probao.Nadam se ni da necu.
  10. Stigao je od preko u vise nego pristojno odrzavanom stanju tako da do sada nisam jos uvek imao neke vece izdatke(u to ne racunam vizir,kreš barove i auspuh koji su moj hir) osim redovnog malog servisa koji sam radim jer imam uslove.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja