BokyBoy 17012 Napisano Januar 21, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Hitno kupujem levi dekli motora tj poklopac statora za Kawasaki ZX12R model 2000-2001 Trazio sam po oglasima, niko nema... Dal poruciti sa Alija, kakav li je kvalitet, ima li neko iskustva? Motorcycle Engine Stator Cover Crankcase left for KAWASAKI Ninja ZX12 ZX12R 2000 2001 on AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5978 Napisano Januar 21, 2020 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba, samo moras da zacepis onu rupicu na kanalu za ulje I uporedi precnike tih rupica za protok ulja, odokativno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5978 Napisano Januar 21, 2020 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam platio 120e odavno za takvu deklu iz Nemacke. Polovnu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Januar 21, 2020 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan А шта је оригиналу? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 21, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan reko sam ti ja ,220 evra cena i stiže za 2 nedelje od danas,što se tiče kineza čuo sam u par slučajeva da curka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Januar 21, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mogao staru da variš?Paše li od još kog Kantasakija? Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Januar 21, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Frka mi da varim staru, pukla je lepo, plasim se da ne povuce od grejanja pa da mi namotaji ne budu u osi posle. Ne pase od druge Kawe, cak je i od sledece serije drugacija. Hvala Sasa, rekoh ti da ima majstor neku kombinaciju za novu OEM, za dosta manje para. Pitam cisto ako ima neko nesto odmah, da ne cekam. Cimacu te za neke druge stvari, imas broj rama, poslao sam ti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5978 Napisano Januar 21, 2020 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Naruci ti jednu sa alija, prodaces nekom ako nadjes. Mene vise zanima ta rupa za ulje kolikog je precnika. Jer moze da izgubi pritisak ulja na vitalnom delu, ukoliko je rupa sira. Ili mozda gresim? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5978 Napisano Januar 21, 2020 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan A mozes to zavariti, pa proveriti da li se pokrivilo. Veoma jednostavno se to ispituje u masinskim radionicama ili kod strugara. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Januar 21, 2020 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan Frka mi da varim staru, pukla je lepo, plasim se da ne povuce od grejanja pa da mi namotaji ne budu u osi posle. Ne pase od druge Kawe, cak je i od sledece serije drugacija. Hvala Sasa, rekoh ti da ima majstor neku kombinaciju za novu OEM, za dosta manje para. Pitam cisto ako ima neko nesto odmah, da ne cekam. Cimacu te za neke druge stvari, imas broj rama, poslao sam ti.Безнадежни случајSent from my SM-G955F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Januar 21, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Krokodilo je napisao: Безнадежни случај I ja tako mislim, em je prsla, em je sastrugana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Januar 22, 2020 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Nadji nekog ko vari magnezijum, pa probaj, ako ne uspe, ti kupi kinesku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Januar 22, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da variš tu deklu, već je deformisana, a i nije jeftino da se profesionalno zavari> Pokušaj kod dekija iz Kanjiže, jeste malo skuplji ali ima skoro sve od delova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 22, 2020 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Malo skuplji?? Mislim da ce Boki garant moci pola motora da kupi za cenu koju ce mu ovaj zabiberiti... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Januar 22, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce garant moci pola motora da kupi za cenu koju ce mu ovaj zabiberiti... <_>Htedoh i ja da kažem, al ajde... Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Januar 22, 2020 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan Поручи то код Алија Експреса, премери додирну површину и ако треба мало брусни папир и стакло.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Januar 22, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Ne preporučujem Dekija i ne hvalim ga, lično nisam kod njega nikada pazario kada je rekao cenu, ali bili su sitni delovi koji se prilično lako nalazili za par dana. Ali ako je problem naći nešto, ipak menja stvari. Mislim da bi i taj Kineski odradio posao, nemam iskustva sa njihovim delovima, samo logički razmišljam... Ipak oni pokrivaju veliki deo Azijskog tržišta 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12739 Napisano Januar 22, 2020 Ne silazi, 7375 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Naši prodavci polovnih delova kao da prodaju nove. Deki iz Kanjiža ima cene kao faraon. 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Januar 22, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sreten75 je napisao: Nadji nekog ko vari magnezijum, pa probaj, ako ne uspe, ti kupi kinesku Odnecu je sutra kod Barbulja, da vidim sta ce da kaze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Januar 22, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, badzabajker je napisao: Htedoh i ja da kažem, al ajde... Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Znam ,porucivao od njega vise puta... Zvao ga, nema odakle taj dekli da naruci jbg... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Januar 22, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, drtommy je napisao: Mislim da bi i taj Kineski odradio posao, nemam iskustva sa njihovim delovima, samo logički razmišljam... Ipak oni pokrivaju veliki deo Azijskog tržišta Videcu, dugo se ceka, od 20-40 dana... a i svakako bih morao da zavarim onu rupicu na Kineskoj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Januar 22, 2020 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan Можеш двокомпонентним.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Januar 22, 2020 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan Сад видох декло на линку, ту можеш урезати навој и шраф са "Loctite 271"Sent from my SM-G955F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Januar 23, 2020 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan jesi zvao Marinkovića? Novi u originalu je 203 eura, savršeno sigurno paše i radi posao...... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Januar 23, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, grof je napisao: jesi zvao Marinkovića? Novi u originalu je 203 eura, savršeno sigurno paše i radi posao...... 203 mu majke...ko da je zlatan... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...