vukan 4 Napisano Jul 29, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan sve to po kisi... bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan posle grane smo jeli valjda posle nove varoši zaboravio sam podsetite me ... super kafana ... slavko bi mogao da baci detalje ... ja sam ladno zaboravio Klopali smo u Prijepolju u kafani "Lovac". I to smo opet fenomenalno klopali... ;) ;) Ako si zaboravio, to je bilo nakon pretvaranja naših ljubimaca u amfibije na dva točka. LM, od kiše se napravila bara koja je dosezala do vrhova viljušaka, ali koju smo mi uspješno "preplovili"... Nažalost, nemamo sliku toga malog mora bukvalno, ali vjerujte nam na riječ da se sa desne strane ceste nazirao ivičnjak, dok ga sa lijeve strane nije bilo uopšte... Eto, od motorista postadosmo plivači sa amfibijama... ;D ;D ;D ;D ;D I, opet kažem, ko god nije išao, zajeb.o se samo tako (da ne kažem da je izeo golem ćutek ;D ;D ;D)... Slijedeći put nemojte da se premišljate. Bez obzira na kišu - provod je najbitniji, a bio je FENOMENALAN!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan BG ekipa ceka gulas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Evo nas jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jul 29, 2008 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm :-\ hmmm??? cek cek . znaci ovako. pljustalo je, amfibija ??? jahali oblake :o, potop :-\ ma kolko ja znam da sabiram - ipak sam se ja tu za...bo? aaaa, pa ovome cu najmanje 30% da uvecam fakturu . em sam radio vikend em nisam visio na mostu, na steni, na camcu, na kisnom odelu ;D ;D ;D. a tek ono "trsa-zabljak". momci bogami, ako ovde na ovim fotkama nije koriscena Adobe tehnologija moracete vi ovo da ponovite - i to cim pre ;D ; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 29, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si zaboravio, to je bilo nakon pretvaranja naših ljubimaca u amfibije na dva točka. LM, od kiše se napravila bara koja je dosezala do vrhova viljušaka, ali koju smo mi uspješno "preplovili"... Nažalost, nemamo sliku toga malog mora bukvalno, ali vjerujte nam na riječ da se sa desne strane ceste nazirao ivičnjak, dok ga sa lijeve strane nije bilo uopšte... nem' pojma ... ja ništa nisam primetio ... sem da ste zastali iza malo vode ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jul 29, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan aaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
night hawk 3 Napisano Jul 29, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Dragstar 650a Classic Prijavi odgovor kao problematičan znaci..gledam sad ovo..i ..bas nam je bilo dobro rekao bih samo sto sam ja imao malih problema na granicnim prelazima..moracu malo da artikulisem ovaj opasni izgled..prvo mi je crnogorac trazio da skinem kondom odeli za koje mi je trebalo 45 minuta da ga obucem..i toje ucinio na nagovor mojih pajtosa..cista pakost..znaci samo sto nisam pao na kolena da ga molim da me neskida ponovo..de da se ponovo oblacim posle toga me je kamion,bukvalno okupao...djubre je videlo baru i mene, i nagazilo gas.a smeker sa otvorenom kacigom je nestao u pobesneloj bujici vode kaja ga je zasula,,malo sam ga ispsovao ali..avaj..steta je vec ucinjena..pa sam na nasoj granici prosao kao da je nista..provalim da nema nikog iza mene i vratim se ko budala..a carinik zblanuto pita..kako si bre ti prosao..i naravno..peglanje prestupnika je bilo za njega maltene seksualno zadovoljstvo:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste od starta bili u rafting i "pljusak" fazonu ;D . Super je, uzivali smo zajedno sa vama ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jebote bas lepo,svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Stvaaaarno nema smisla, ljude srednjih godina a tako neozbiljne nisam video. Uopste vam ne zavidim! :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Jul 30, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan po licima vam se vidi da je vredelo biti tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 30, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan po licima vam se vidi da je vredelo biti tamo Veruj mi svaki minut svaki kilometar.Ekipa je bila stvarno ekstra, nista nas nije moglo omesti ni u cemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...