marettoo 230 Napisano Januar 14, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, kao sto sam napisao kupujem kawasaki kle500 to je moj prvi motor na njemu sam polozio i naucio da vozim zato sam odabrao njega naravno ako imate bolji predlog pisite... Gledao bih transalpa da smem da vozim, naime sa smem voziti motor do 35kw ili ti 48ks sto transalp prelazi sa 2ks, nebih da mi neko pravi problem zbog toga a kle500 ze opet tu uklapa. Trazim ocuvan motor, po mogucstvu novij da sa njim mogu ici na krace ture po 1000km a kasnije i na vece, da se uklapa u tih 35kw, voznja po asvaltu uglavnom ali i da bez razmisljanja mogu skrenuti sa istog nikako hard off nego ono klasika uzivancija, znam da je kle500 tvrd za dalje i da dupe trne primetio sam to i ne smeta mi zavoleo sam ga i mislim da uz malu prepravku moze biti ok.... Ponude mozete ovde pisati, naravno svaka pomoc i savet su dobrodosli..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Januar 14, 2020 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje svoj primerak. Održavan i pouzdan primerak. Kawasaki KLE 500 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki KLE 500, 2006. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 65000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Januar 14, 2020 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlican primerak, licno ga video i probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Januar 15, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vidjao sam ga pre u oglasima, svakako mi je na listi da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Januar 17, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Januar 17, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ima i transalpa na A2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Januar 17, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, drmilan_ said: Ima i transalpa na A2 Da onaj straiji model 600, dolazi i on u obzir ako ne prelazi 35kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Januar 18, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Paaa da, moj je na A2, a imas cak i afrike na A2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Januar 18, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, drmilan_ said: Paaa da, moj je na A2, a imas cak i afrike na A2 Ima ali uglavnom u oglasima su to motori u ne bas dobrom stanju, koliko sam primetio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 365 Napisano Januar 19, 2020 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz...Ja sam odlučio da prodam moj KLE 500, 2004 ....47500km...odlicno odrzavan....vozi se na A2 35/48 Motorom sam prezadovoljan...a razlog prodaje je potreba za jacim motorom Evo danasnje slicice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Januar 19, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, VIRGO said: Pozz...Ja sam odlučio da prodam moj KLE 500, 2004 ....47500km...odlicno odrzavan....vozi se na A2 35/48 Motorom sam prezadovoljan...a razlog prodaje je potreba za jacim motorom Evo danasnje slicice Javljam ti se druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Januar 22, 2020 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel ga kupi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Januar 22, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi verujes nisam haahahahaha Jeli moguce da je toliko dobar motor da ga niko i ne prodaje Dva idem da pogledam pa ako kupim hvalicu se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Januar 22, 2020 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Bice bar jedan od ta dva pogodak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Januar 23, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Februar 2, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nemam dovoljan broj postova za pomoc prijatelja pisacu ovde, zamolio bih nekoga iz Novog Sada ako ima slobodnog vremena da pogleda jednog Kle a motor je kod autobuske stanice, posto nemam svog menicara a i ne poznajem nekoga ko se razume u mehaniku znacila bi mi svaka pomoc.... Ako je neko voljan da pogleda, ili bar da ga pitam sa savet nek mi se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Februar 17, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen motor, hvala puno svima sto su izasli u susret 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Februar 17, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen motor, hvala puno svima sto su izasli u susret Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1112 30 Napisano Februar 17, 2020 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, puno bezbednih kilometara. Daj neke slike... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Februar 17, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, kacim slike sutra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Februar 18, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Februar 19, 2020 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Lep nema sta. Sa srecom da te sluzi i puno lepih i bezbednih kilometara!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Februar 19, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Februar 19, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu pa su u novijim generacijama Klea unormalili boje. Prelep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 230 Napisano Februar 19, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je iskreno najlepsi onaj tamno sivi, ali skoro da ga nema.... Mada i ovaj je lep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...