termogedzo 57 Napisano Maj 29, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kod racvanja ka Topcideru i Gazeli. Ispred mene lik u vektri, naglo zakoci iz razloga sto se neko ispred kasno predomislio dal ce na topcider il na gazelu, ja na kocnicu, klizanje i tockom u njegov branik. Imao sam kacigu. Digoh motor, pomogne mi covek u koga sam se zakucao, vezem ga za banderu i pravac u urgentni zbog rasekotine na desnoj saci a i uganuca desnog skocnog zgloba. Razmenismo telefone i covek ode, a u medjuvremenu se pojavljuje lik, izvesni Sasa, koji je pesaka tu prolazio i bas isao u Urgentni da pomogne nekim svojim prijateljima da se snadju. Covek nije lekar, al je dobro poznavao prvu pomoc i previje mi ruku, cisto da zaustavimo krvarenje. Inace i sam je motorista. Odmah sam ga pitao dal je na forumu - nije, te ne znam da li ce ovo doci do njega - neizmerno sam mu zahvalan. Bilans: uganuce desnog skocnog, par modrica, tri sava na desnoj saci. Izgelda da kacigom nisam dotakao asfalt. Nisam nosio rukavice. Motor: pukao desni rol bar, vizir i retrovizori. Sve u svemu, dobro sam prosao. Crnjak je sto sam bas krenuo da pokupim majce na kojima pise "uspori da se ne zaustavis". Morace da sacekaju malo dok ne prohodam. Cuvajte se ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh dobro si prosao,mogao si i gore da prodjes,,,dobro je,samo da zarastu rane,a sve ostale stete na motorcetu ce se sanirati,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mozda je sada malo kasno, ali valjda ce nekom da koristi - na tom delu posebna paznja!!! (zivim kod Majdana i svakog dana tuda prolazim bar 3,4 puta....30 godina ). Tu se svi nesto premisljaju hoce gore (ka Zvazdi ili dole (sajam ili autoput). Milion puta sam se izvukao samo zato sto ocekujem da neki kreten u poslednjoj sekundi shvati da ga traka kojom ide vodi tamo gde on bas i ne bi i onda bez gledanja smota u levo ili desno. Ziv bio Termo....prosao si super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan samo dok je proslo bez posledica! pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 29, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sva sreća pa voziš tenak ... aj ozdravi pa da se vraćamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... Digoh motor, pomogne mi covek u koga sam se zakucao, vezem ga za banderu... Koga si vezao za banderu? To za rukavice... juče sam nešto terao po gradu popodne, i razmišljao da li da navlačim rukavice ili ne. Ipak jesam. Jaknu nije trebalo, jer zamalo da dobijem toplotni udar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Maj 29, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je to mesto gde si se sudario dobro te nije neko iza pogazio, tu svi daju gas jer izlaze iz gužve. Dobro si prošao. Ja izbegavam Kneza Miloša zbog gužve, autoput (Gazelu) takođe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Nek si ti nama ziv i zdrav za ostalo ces polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ... Digoh motor, pomogne mi covek u koga sam se zakucao, vezem ga za banderu... Koga si vezao za banderu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Uh, manje vise prosao si super, jbg, imaces malu uspomenu na saci, taman da te opomene da pre svake voznje stavis rukavice. Odmaraj! Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 29, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Barem sam kod kuce od Tijane dobio postedu od usisavanja, samo dok ne ustanem iz kreveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je prognoza, kad ćeš opet na motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je prognoza, kad ćeš opet na motor? Ili jos bolje na usisuvac! Sretne rane junacke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da si ok. Zaceli se posteno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8454 Napisano Maj 29, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i ja juce, zakoci ovaj ispred i ja u njega. Mada sam ja prosao bez povreda, isao sam dosta sporo, samo steta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 29, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je prognoza, kad ćeš opet na motor? Ili jos bolje na usisuvac! Sretne rane junacke! Pa nadam se da ce za jedno dve nedelje ruka da mi zaceli, a trebalo bi da prohodam pocetkom sledece nedelje. Ne znam, za jedno metar dana? A usisivac ce da me stigne i ranije, ne brinite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ti zelim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Sa usisivacem uvek zurim da zavrsim jer i nije neka voznja ali motorom lagano sa uzivanjem. Ajd ti nama lepo ozdravi pa teraj taj autobus van grada za sta je i pravljen ! Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Da da, to je jedno od onih mesta kroz koje idu podzemne vode i sl. Dobro je, onoliko težak motor ume i gore da nagrdi, što onog ispred što gazdu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trba se paziti takvih mesta i drzati malo vece rastojanje. Pazite i kad prelazite pancevacki most iskljucenje za ovcu borcu krnjacu i tamo znaju da neznaju gde oce da idu. A ima i onih koji omase skretanje pa se vracaju u rikver uz prethodno kocenje kao sumanuti, naznaju da mogu da se na prvom semaforu okrenu mnogo bezbolnije po sebe a najvise po druge. Zelim ti brz oporavak i sanaciju stete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 62 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Konjarnik-Bgd Motocikl: dr 650 se - T7 Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Drž se druže... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma igrom slučaja u Atini postoji skoro ista rasrsnica, te se ljudi dosetiše, dvadesetak metara dalje podeliše žardinjerama odvajanje levo i desno , pa ko se predomišlja pokupi žardinjeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 30, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde brzo se oporavi pa na bajk. Pozdrav druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uh, dobro je proslo! Brz oporavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...