Guest diRRty Napisano Maj 24, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima. (Zahvaljujuci tasti ) Opredelio sam se za Hondu VTR 1000 F Ako bog da' date='uzimam je za par dana.[/quote'] Mislim da gresis , Suzuki GSX 1000 R K6 je puno kvalitetnija varijanta, motor je puno snazniji i mnogo laksi za pocetnika.Kazu da su veoma male turbulencije preko 290 na sat, pa bi ti to kao pocetniku omugucilo sigurniju i kvalitetniju voznju.Vidi odma , pa stavi u nekom od ovlascenih servisa full Akrapovic i Power Comander, obavezno i neki high flow air filter.Ipak prvi motor mora da bude pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 24, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima. (Zahvaljujuci tasti ) Opredelio sam se za Hondu VTR 1000 F Ako bog da' date='uzimam je za par dana.[/quote'] A da tašta ne pokušava da te se otrese? Ako sedneš bez iskustva na takav motor...to ti je kao da lupiš šamar ženki besnog mandrila kojoj su oduzeli mladunèe, a sami ste u zakljuèanoj sobi. Zero, tebi treba iskustvo za takvu mašinu, nije to za tebe. Ima vremena... Uzi najviše 250cc... Ko se èuva i Bog ga èuva. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 24, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prvi motor pa 1000ccm? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Brate slatki, nemoj pogresno da me shvatis ali nek' ti je bog u pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 24, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ssala u pitanju. Slozio bih se u potpunosti sa dirtyjem sem u jednoj sitnici, umesto Akrapa stavio bih Yoshimura set bregaste i komplet izduv da malo omekssa - tasti dussu. :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Maj 24, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Da ovo mi je prvi mootor :skuter: heheeh Znam da sam malkice preterao,ali sta je tu je. joj pocela kisa Nadam se da ce lepo biti za moto susret u NS :paper: Vidimo se na susretu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Maj 24, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan E ovako: Ma svece biti ok samnom,nisam hteo da uzmem neku sklj masinu jer znam da mi je ovo mozda bila jedina sansa da dodjem do takve masine. zasto da dajem za neku 4 500e i onda za par godina za neku vecu 12 000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 38 Napisano Maj 25, 2006 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zero ... reci da se ipak šališ. Poslušaj savet još jednog poèetnika - uzmi nešto MNOGO SLABIJE. Ja sam krajem prošle sezone kupovao svoj prvi motor i uzeo 500cc. U startu mi je i to bilo suviše. Danas vladam njim kako-tako, ali snage i dalje imam više nego što umem da upotrebim. Vidim da ti kinta nije preterani problem, stavi tu hiljadarku u garažu, mazi je, pazi je, upali je s vremena na vreme, a za uèenje uzmi nešto drugo. Pogledaj nekog MZ-a, matorog japanca, bilo šta èega ti, u krajnjoj liniji, neæe biti žao kada ga prvi put ispustiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 25, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zero ... reci da se ipak šališ. Poslušaj savet još jednog poèetnika - uzmi nešto MNOGO SLABIJE. Ja sam krajem prošle sezone kupovao svoj prvi motor i uzeo 500cc. U startu mi je i to bilo suviše. Danas vladam njim kako-tako' date=' ali snage i dalje imam više nego što umem da upotrebim. Vidim da ti kinta nije preterani problem, stavi tu hiljadarku u garažu, mazi je, pazi je, upali je s vremena na vreme, a za uèenje uzmi nešto drugo. Pogledaj nekog MZ-a, matorog japanca, bilo šta èega ti, u krajnjoj liniji, neæe biti žao kada ga prvi put ispustiš.[/quote'] Jako dobar savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 25, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan ZERO : jos nam reci da si polozio prosle nedelje pa da se svi pomolimo ! Sala mala, mislim da je ipak malo previse za pocetak ali ti najbolje znas. Samo pamet u glavu !!! Vidimo se u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 25, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Saveti su dobri, ali je ipak glavna ona blokada u glavi. Moj prvi motor je imao 550 kubika, ali je bio idealan za ucenje. (XT550). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 25, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Zero, pošto si veæ odluèio, želim samo da ti napomenem da je taj motor veoma jak i apelujem na tebe da ove sezone nikoga ne voziš na njemu. Znamo da æe ti drugari tražiti krug, da æe devojke želeti da se provozaju, nemoj, èoveèe, odbij ih. Budi lagan na gasu i trudi se da što više vremena provodiš na nekom udaljenom putu gde nema saobraæaja. Vežbaj skretanje, koèenje... i nikako se ne zaleæi... Kupi dobru opremu, ne štedi na kacigi... Èuvaj se... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Maj 25, 2006 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Zero' date=' pošto si veæ odluèio, želim samo da ti napomenem da je taj motor veoma jak i apelujem na tebe da ove sezone nikoga ne voziš na njemu. Znamo da æe ti drugari tražiti krug, da æe devojke želeti da se provozaju, nemoj, èoveèe, odbij ih. Budi lagan na gasu i trudi se da što više vremena provodiš na nekom udaljenom putu gde nema saobraæaja. Vežbaj skretanje, koèenje... i nikako se ne zaleæi... Kupi dobru opremu, ne štedi na kacigi...Èuvaj se... najzli[/quote'] Apsolutno sam saglasan! Samo budi mnogo pažljiv i imaj respekta, èak i straha prema mašini na kojoj sediš. Sa sreæom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Maj 25, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam, uzeo si vrhunsku spravu. I - jako polako sa desnom šakom za poèetak, makar 6 meseci.... i ako sve bude ok, negde po isteku tog perioda ces osetiti da si potpuno "skuvao" motor... e tad najvise obrati paznju na "ponašanje" Nek je sa sreæom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Maj 25, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan :shock: :shock: To je ipak PREJAKO za prvi motor! Ali necu sa i ja da ti popujem kao da sve znam :wink: ali apelujem na to da poslusas ostale savete... za svoje dobro :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 25, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jaci i brzi motori su bezbedniji od slabijih i sporijih ali samo ako si dovoljno pametan da to iskoristis na pravi nacin u pravom trenutku. A ako nisi desava se ono najgore... Razmisli dobro jos jednom da li je to sto hoces da kupis stvarno realno. I nemoj da se zavaravas na foru, ja cu to polako voziti itd. Mozda ce biti stvarno tako ali prvih nekoliko dana dok se ne oslobodis a onda kad se oslobodis stisnuces ga "malo" po gasu a nisi osetio brzinu, kocnice, ogibljenje, nisi upoznao motor dobro i pitanje je koliko ces dugo tako. Zapamti, ceo zivot se uci zato mislim da je ovo za pocetak jako. Nemoj samo pogresno da me shvatis i da mislis da ja ne zelim da ti kupis taj motor, cak naprotiv, najbolje bi bilo da odmah kupis neku masinu a ne da se mucis sa prdavcima ali treba ici redom i samo polako posto je zivot jedan i treba ga pametno proziveti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Maj 25, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako ' date='posto sam nov u citavoj prici i mlad sam,za svoj prvi motor uzimam [b']HONDU CBR 125R[/b]. Dali neko ima iskustva sa tim motorom i kakav je? Unapred hvala na savetima. pogledaj svoj prvi post,a vidi dokle se doslo sa savetima :roll: ako si vec odlucio da ga kupis, nek je sa srecom i da te dobro sluzi, ali samo pamet u glavu i polako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 25, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Jaci i brzi motori su bezbedniji od slabijih i sporijih :-k :misli: [-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Maj 26, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I nemoj da se zavaravas na foru' date=' ja cu to polako voziti itd. Mozda ce biti stvarno tako ali prvih nekoliko dana dok se ne oslobodis a onda kad se oslobodis stisnuces ga "malo" po gasu a nisi osetio brzinu, kocnice, ogibljenje, nisi upoznao motor dobro i pitanje je koliko ces dugo tako.[/quote'] Kao skoro potpuni poèetnik, slažem se sa Brkom - iz istih razloga sam uzeo slabašan prvi motor, iako sam prešao nekoliko hiljada kilometara ranije. Svestan sam da to nije nikakva cifra i da nemam pojma. Nemam ovaj motorèiæ ni 2 meseca, a veæ u nekim trenucima pomislim kako bih voleo da je jaèi, ali se odmah ohladim. Siguran sam da bi iskušenje bilo preveliko kada bih imao neki jaèi motor, makar to bilo i 500-650cc (što inaèe mislim da nije previše?). Nemoj da te lože ortaci, i nemoj da misliš da æeš tako što æeš sesti na soma kubika nekome dokazati kako si hrabar&jak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 26, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma vi mu samo zavidite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Maj 26, 2006 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Hmm mislim da ste upravu,pogotovo kada sam video saobracajku koja je bila pre 2 dana kod nas. Ok videcu da za sam pocetak kupim nesto malkice slabije,jer je moj zivot vazniji od toga ko ce biti faca u gradu. Ljudi hvala vam od srca na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 26, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jaci i brzi motori su bezbedniji od slabijih i sporijih :-k :misli: [-( Mislim da sam lepo naglasio da su jaci i brzi motori bezbedniji od slabijih i sporijih ali samo ako si dovoljno pametan da to iskoristis na pravi nacin u pravom trenutku. Nikada nije odmet imati dosta snage sa strane pa sad ako je neko debil pa to ne ume da upotrebi kako treba vec kako ne treba onda je veoma opasno po zivot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan 3 Napisano Jun 1, 2006 U prolazu, 57 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Varadero 125 zakon od 125 ica, ako se od juna vidimo na nekom skupu,probaces je, i videces...pogotovo udobnost, izgled a i brzina je OK...da drzis stalno 100 tku,od 120 kmh mogucih,nece ni malo vise da se ugreje od granice, na kraj sveta da odes bez brige! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 1, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vazi. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...